איזה כיף!

יפתח14

New member
איזה כיף!

העולם מחייך עליי! יש לי חברה, יש שביתה! והיום אפילו הלכתי לטוס קצת! איזה טיסה כיפית..ויש קצת תמונות..אז אני מקווה שלא אכפת לכם שזה לא קשור לחברויות...פשוט איזה יופי של טיסה הייתה לי!

SYCHO

New member
היי....הסתפרת לא?

תתחדש (על החברה...)וכמובן מזל טוב.... שביתה יש לכולנו...איזה כיף....אתמול קניתי שלוש גופיות שני מכנסיים וחולצה...פחחחחחחחחחחחחחח חגיגה... ואה כן....גמני רוווווווווווווצצצצצצצצצצצהההההההההה!!!!!! האב פאן האני!!!

DoritOS

New member
איזה כיף לך../images/Emo70.gif

הטיסה נראת ממש ממש כיפית! המטוס הוא של המשפחה שלך?

יפתח14

New member
הסיפור של הטיסה...(למי שמעוניין)

אני חבר גם בפורום תעופה קלה, ומישהו שאני מכיר שם פירסם שיש לו מקומות פנויים לטיסה לחיפה וחזרה. אני כמובן קפצתי על המציאה ותוך שעתיים מצאתי את עצמי בשדה התעופה הרצליה. מבצעים בד"ח נכנסים למטוס (אני יושב מאחורה) ועולים לאוויר. הטייס עשה קצת תירגולים של טיסות במהירויות נמוכות, קצת הדקרויות, ובקיצקץ טילטל את המטוס בכל דרך אפשרית. הנחיתה בחיפה הייתה עם הרבה מאוד רוח. אחרי הנחיתה אני והטייס נסענו להרצאה על פיתוח מערכות טילים רחבות היקף. חזרנו לשדה, ממריאים וני מקדימה, יושב ליד היוק(סטיק במכוון את המטוס, כמו ההגה שלו). טוב ממריאים, ואני מתחיל להטיס, קצת הטיות של הכנף, על מנת להתרל למטוס ושמירת נתיב וגובה. כאשר מגיעים מעל נתניה הבית שלי, הטייס לוקח את השליטה במטוס, ועושה תימרונים של 2 ג'י מעל הבית שלי...ב2ג'י, מרגישים כאילו אתה שוקל פי 2 ממה שאתה באמת שוקל..אתה נדבק לכיסא ולא מצליח לזוז, העיניים נעצמות לך.. הנחיתה בהרצליה הייתה שוב ברוח חזקה והפעם גם לא ראינו כלום בגלל שהשמש סינוורה אותנו.... עד כאן.

למעלה