איזה כיף

dawn 14

New member
איזה כיף

היום קניתי את הדיסק Let Go של אבריל, איזה כיף לי. בפעם הבאה אני הולכת לקנות את הדיסק של מישל ברנץ´. וקניתי לחברה לי מה זה מתנה חמוד ליום הולדת שלה.

../images/Emo45.gif

פשוט דיסק מתוק. אני הולכת לקנות את של דה קולינג, אוסף חמוד של הביטלס, בית´ בויז, אולי סאם 41? ועוד הרבה......... זה מוזר שבא לי לקנות את הספר של ג´וליאני? זה בקשר ל-11 בספטמבר? כששאלתי את זה את תמר (איזה משפט מוזר!
) היא אמרה לי שכן.

dawn 14

New member
שמעתם על הכתבה בה ראש 1

שאבריל וכל החברים מסאם 41 הלכו לפאב אז הסולן או משהו כזה השתכר והוריד את המכנסיים ומה אבריל עשתה הורידה לא את התחתונים ואז אחד מהחברה התעצבן על אבריל והרים לה את התחתונים כמו שעושים בסרטים המצוירים.

PURPLE CHICKEN

New member
אמממ... כן!!

עשו לה ווג´י....
אהה וד"א- לא עושים את זה רק בסרטים המצויירים...

לiלה

New member
מה את רוצה לא סתם אמרתי...

זה באמת מוזר! מיכל נראה לי את הבן-אדם היחיד שעדיין קונה את כל הדיסקים שהוא רוצה.

לאנה

New member
אבל...

גם אני כזאת. למרות שנראה לי שאני יותר פנאטית בקשר לדיסקים מאשר מיכל.
.

לאנה

New member
../images/Emo13.gif

אגב, די צ´אטי, אבל שיהיה - מיכל סיפרה לי המווון עליך, אז, טוב, בא לי להכיר אותך.

*מרימה גבתה... ונראה לי שגם לאנוש*

חחח... לאנוש, עם העגיל בגבה! חחחחחחחחח.... *סליחה, מעלה ממוריחז מ
. למרות שזה היה היום... 80* אניווי-* טוב, נו. ונראה לי שזה היה בהשראת לאנוש. לא יודעת. פשוט. ככה. תתמודדו. הא.
(הייתי חייבת. היתה לי כזאת הודעה רעה... שטנית כזאת... naughty. אך חלילה וחס*ה*...)

לאנה

New member
*ממליצה בחום על הדיסק של דה קולינג*

אוו, איזה אוסף של הביטלס?, ואם את קונה דיסק של הביץ´ בויז..., וול, יש לי שתי מילים בשבילך..., לא, בעצם אחת - מפגשפורום. סאם 41 רולז.
. אני חייבת את הפסקול של "10 דברים...". ואני ישיג אותו. *מבט נחוש*. עוד המלצה - הדיסק האחרון של טריין. ממש ממש טוב.

the pride

New member
היי לי יש את זה

לי יש את הדיסק של 10 דברים אחלה דיסק! פשוט מצויין.

אווו סבבי.

ואין לי מושג איזה דיסק אוסף. אני אשוטט ואראה. חוצמזה, שממש *ממש* בא לי לקנות את הפסקול של Once More, With Feeling (פרק מבאפי)... וגם של 10 ט´ינגס... וכו´ וכו´ וכו´!

Ayoola

New member
פופ........

אהאהאהאהאהאה!!! יותר מידי פופ!! מילא אבריל... אבל מישל?! זה פופיסטי מידי בשבילי... סורי אל תקחי אישית פשוט יש לי טראומה מפופ!!! אל תשאלו אפילו... ואני יודעת שאוריאן תגיד לי עכשיו שמישל בראנץ זה לא פופ, זה אינדי פופ אבל למי אכפת זה אותו זבל!! סורי על הבוטות.

SignOfLife

New member
מישל בראנץ´ זה לא פופ!

אם היא פופ אז גם אבריל היא פופ! חוץ מזה הדיסק של מישל לא משהו חוץ מכמה שירים...לא הייתי מבזבזת על זה כסף...(רומזת משהו!) ואם אתם כבר קונים דיסיקים אז... תקנו את הדיסק של ליאן רימס! leann forever!

moranos

New member
אוי די לריב על זה.....

פופ, רוק פופ רוק. נמאס!!!!!!!!!!!!!! אבריל שרה רוק וקצת פופ. ומישל אני לא שמעתי את הדיסק שלה אבל אותה אני לא ידועת........

לאנה

New member
מישהו אמר פה דבר נכון...

אם מחשיבים את מישל כפופ, אז גם אבריל כזו. למרות שזה לא ממש משנה כי מישל מדהימה, אז, וול, מה הבעיה?

למעלה