איזה כיף!!!

לא דיזל!!!!!! לי קופר!!! חחחחחחחחחח

המוכר היה בלי קופר! לא בדיזל! ואיך היה במפגש וכ´ו.. תסתכלי בשרשורים עליו. יש פה לפחות 3-4.. ואמיר? אמיר כותב פה.. ראית נכון.. אגב... אנשיםםםםםםםםםםם המפגשששששש הזה עבר יותרררררר מידי מהר!!!!!!! תגידו על זה משהו! רק אני שמתי לב שזה עבר יותר מידי מהר ולא ניצלנו כלום? חוץ מבלון שעף לשמיים?(חיחיחי) ובאמת היה כיף..

maayan15

New member
קודם כל...שני בלונים עפו!!

אחד סתם בלון ואחד....בלון נורא חשוב.....
......זה עדיין כואב לחשוב על זה!!.... המפגש באמת עבר מהר....את המוכר לא צילמתי כי אני הלכתי לדיזל ושהלכו ללי קופר אני כבר הלכתי הבייתה.... ובקשר לתמונות...אמ.......אמ...... תגידו..עוד מישהו שם לב להעלמותה של קרוליין ביומיים-שלושה האחרונים?....בדקתי...גם בדף הזה וגם בדף הקודם היא לא כתבה אפילו הודעה אחת!!....זה מוזר....

מעיין../images/Emo41.gif

שמתי לב לזה היום בבוקר שהיא נעלמה. אגב.. היא גם לא הייתה באי סי מעניין איפה היא..
לזכרם של הבלונים
(שאגב... מעניין אם הם הגיעו לקנדה...) מעיין... תשימי את התמונות!!!!

Giraffe

New member
זוכרים את הבלון השני

שעף לתוך איזה חור כזה בגג? אז אחרי זה ירדנו לקניון וראינו על מה כמעט טיפסתם, על קורה מיסכנה שמתחתחיה יש איזה 15 מטר של קניון
ומגיע לך שהבלון שלך עף, זה בגלל שכתבת עליו כל מני דברים רעים על ג´סטין המלאך

חחחחחחחח

החור בגג היה על המשולשים.. וזה ההי מתי שאמרתם לי לעלות על המשלוש ואז ראיתי שזה שקוף ולא עליתי.. אחרי זה כמה דקות הוא עף והתחלנו לרדוף אחריו.. זה הסיפור...
שוב. לזיכרו של הבלון... ואגב.. שכחתי... אני ידעתי שזה שקוף ולכן לא עליתי... ידעתי מה יש מתחת(עוד לפני שהבלון עף)..

Giraffe

New member
גם אני זכרתי אותך ../images/Emo13.gif

רק שלא הייתי פה לכתוב את זה, סורייייייי תגידו באמת, מה קורה עם התמונות??????

lolly1

New member
שוב!! בואו נשאל את מעיין!!!

מעיין--מה קורה עם התמונות?????

rAnDuSh

New member
אמיר אתה מנסה להצחיק../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אבל באמת חבל בייבי אתה לא מצחיק!!! ועוד פעם: פויה למי שלא זכר אותי מי אני? אני הזאתי שהלכה עם הזה הגבוה עם החולצה המגעילה שלו (אהבתי יותר את הורוד שהלכת ביום ראשון-שאגב אני בחרתי) הייתי עם ורוד וסגול (אני מתעקשת!!!!) מידע על אמיר: אוהב את ג´סטין שונא את בריאן אוהב בגדים אוחצ´ים (ואת שי-שאגב יש קול מהמם) אוהב את הלולו (ועצוב שהוא נסגר-למה? כי הבן של הבעלים רצח אותם ואז שוטר ירה בו) ו......ממממממ אמיר יש לך משו להוסיף??

Giraffe

New member
למה בדיוק את חושבת שניסיתי להצחיק?

ולהזכיר לך, את גם בחרת את מה שהלכתי איתו במפגש פורום

אמ..... אמ...... מממ.....

רגע... את זאת שישבת לפני שאכלנו? (טוב.. אנשים.. תצטרכו להזדהות עכשיו... הזיכרון שלי נדפק.. סוריי
) יאללה תתחילו!

Kooshoosha

New member
תזכירי לי איך קוראים לך..? (סתאםם!)

תגידי לי , את לא זוכרת אף אחד!? בושה. מיילא להתבלבל בין היעליות אבל נו באמת... לא בסדר. טוב נו, זה מאלץ אותנו לעשות עוד פגישה. חבל...
יעל.

חחחחחחח יעל.....

אוקיי האמת שאני זוכרת בערך 5 מכם. אולי יותר.. אבל עדיין.. זה דורש הזדהות.. הפגישה? כבר קבענו חנוכה לא? אז נחכה לחנוכה(חודשיים מעצבנים
)

למעלה