איזה כיף!!!

Kooshoosha

New member
איזה כיף!!!

איזה כיף שעכשיו אני יודעת עם מי אני מדברת ואיך הוא נראה! או יותר נכון - נראית! אתן אחלה בנות. אחת- אחת. היה כיף במפגש..וצריך לעשות את זה שוב... אני מנדבת את הבית של ריקי. חולון שולטים! וחוצמיזה- מעיין: דבר ראשון- אין לי בעייה שתפרסמי את התמונות המזוויעות שלי... אני דווקא נהניתי לעשות פרצופים למצלמה ואני מודעת לגועל ככה שמיצידי- בכיף. דבר שני- יש לי את הפלאפון שלך ככה שתתכונני להצקות מתמידות. מואאהה אהה אהה!! זהו נראה לי. או נו- ואני פותחת בזאת שרשור תמונות פורום. *אההממ* מעיין ויפית *אההמ* תבינו ת´רמז. נ.ב: אנחנו 3 יעל בפורום. חייבים להבדיל בין שלושתינו! יש למישהו רעיון? יעל.

maayan15

New member
שמתי לב לזה!!!

קודם כל...המצלמה שלי.....מה שיפית תרצה לעשות איתה...לא ממש יעזור לה.... למה גועל?.....ממש לא.....אני אפרסם.....היום....מבטיחה... אז רגע, יש יעל-סילביא, ויעל אותך....מי יעל ההשלישית?..

enya

New member
יעל מהנוער העובד...

שכחתי את הכינוי שלה...

הצלחתן לבלבל אותי.....(שוב)

מה לעשות אני אדם מבולבל! תחיו עם זה! אמ... מי זאת מי ולמה! יעליות להתפקד!

birka

New member
אז ככה

אמממ סלביא= יעל מירושלים, בת 23 (?) קושקושה = יעל מחולון, בת 17 (אני מניחה כי היא י"ב) ו....השלישית תשלימו לבד כי אני לא זוכרת...:+(

אז נראה אם הבנתי נכון.....

אוקיי יעל הראשונה הבנתי. יעל השנייה(הנוער העובד והלומד ויעל השלישית... ממ...... מ... מי היא?אני גם לא זוכרת..
בקשר לומריות: נראה אם אני זוכרת: angel girl מור 007 והשלישית זאת שהשם שלה באנגלית,הארוך צדקתי נכון? אם לא.. פאדיחה...

Kooshoosha

New member
חחח...אני לא מאמינה שזה הפך ל-

שרשור יעליות! נחמד.. ואני זאת היעל מהנוער העובד והלומד.. (בתמונות- אני יהיה עם חולצת תנועה..) ויש את יעל הגדולה... בת 23, סילביא. אגב- שמתי לב שפגשת מישהו שאת מכירה בקניון . איזה פאדיחות לך שהסתובבת עם ילדות קטנות וחסרות חיים (ונער אחד גבוה..) סתם! הכל ברוח טובה. ויעל השלישית זו יעל הוורודה. (מה אני יעשה- הכל אצלה היה ורוד.) והיא בת 15 אם אני לא טועה. עכשיו כשהכל ברור... אני הולכת לאכול.
נשתמעעעע! יעל.

יעל מהנוער העובד!

מי זאת בתמונה שלך בפרטים? זה נשמע מפגר שאני מזהה אותך ככה, אבל יש פה עומס מצד היעליות...

Kooshoosha

New member
בבקשה! תמיד לשרותך...

טוב נו, לא תמיד... אבל ברוב הפעמים. נראה לי.. לא משנה... איך הדיסק שקנית? ואיפה כולם!? אוף. יעל.
ואי

הדיסק בסדר גמור

אגב... איפה התמונות??? איפה כולם? מה זה? לאן כל אלה שהיו במפגש נעלמו? הלווווו אנשים! תראו את עצמכם!(אוקיי נרגעתי לא להיבהל

שניש

New member
אווווווווווווווווווווווף! ../images/Emo56.gif

רציתי לבוא למפגש ממש רציתי! אבל דווקא תקעתם אותו ביום שבשום פניחם ואופן לא יכולתי למצוא דרך לבוא! בפעם הבאה אני ממש מקוה לבוא! בכל מקרה אני יודעת שהייתי נורא חסרה ובלעדי לא היה שום דבר מעניין(אעלק...) אבל אני רוצה לשמוע פרטים! מי היה ? איך היה? איפה? וכו´ וכו´ וגם כמובן תמונות כי אני רוצה לראות אותכם!

rAnDuSh

New member
ררררררררררר../images/Emo46.gif

מזה פה? לא זוכרים אותי?? סבבה! זה שלא הייתי פה יומיים כי נשארתי בתל אביב לא אומר שכבר צריך לשכוח אותי.... העיקר שיעל וליאור זכרו אותי השאר לא כלכך משנה לא משנה ו....האם עיניי רואות טוב??? האם אמיר כותב משו?? מעיר הערות?? בפורומים? בפורום הזה??? אני בשוק אני בהלם אני ה-מו-מה רק שתדעו היה לי ממש כיף ומי אמר שהמוכר בדיזל דומה לג´סטין??? לא כל מי שחמוד הוא ג´סטין!!!!!!!

Kooshoosha

New member
אל תכעסי... הם עוד לא הפנימו את כל

תופעת היעליות שיש בפורום. ברגע שיראו את התמונות (מעיין ויפית... הקהל דורש) הם בטוח יזכרו. בכל מקרה- כשהלכתי לאיבוד (נכון שאף אחד לא שם לב לזה שנעלמתי פתאום!?) אז הלכתי לבדוק את העניין עם המוכר ההוא בדיזל ולא מצאתי אף מוכר שאפילו דומה קצת לג´סטין!!! עמדתי שם והסתכלי כמו פוסטמה על כל מוכר ונראה לי שהם קצת שמו לב... טוב, לא נורא..אני מקווה שצילמתם אותו...(יפית ומעיין- יעל דורשת) אגב תמונות... איפה הן!?! יאללה שימו אותם. עוד מעט לימודים ולא יהיה זמן להכנס.. (טוב חלקינו כאן לא בכיתה ט´..) ליל מנוחה. יעל.

לא צילמנו...

כי הוא לא היה בדיזל... אמ..מתי הלכת לאיבוד? ונראה לי שכן שמנו לב..

למעלה