איזה כיף

דוריק30

New member
איזה כיף

שישי ולא צריך לעבוד
חלפו להם כבר שבועיים מהחופש
אני לא מוותרת על פעילויות
הילדים מקסימים, משתפים פעולה ומקשיבים (טוב נו, רוב הזמן
) וגם מספרים שהם נהנים.
ההורים מחמיאים וזה משמח לדעת שהם מתחילים לראות את הדברים הטובים שקורים- אני לא אהרוס לי את ההודעה החיובית, בציון ההורים שלא!
ואני בסדר- רגועה, שקטה, לא צועקת, זורמת, מפעילה, מחבקת, מנשקת, מחמיאה
נהנית מהאהבה שלהם, מהאכפתיות והדאגה כלפיי, מהכבוד שלהם (רובם) כלפיי- דברים שלפני שנה לא הייתי מסוגלת לציין, לבקש ובכלל לדמיין אז שתהיה גם לכם שבת מקסימה ואתם מוזמנים להוסיף את הדברים הטובים/המדהימים/המרגשים שגם אתם מגלים וחווים עכשו. שבת שלום שולחת קרירות מהמזגן- בסוף הפעלתי אותו
=
דוריק

g and n

New member
איזה כיף!

שישי- אומנם עבדתי אבל סיימתי מוקדם...
חלפו להם שבועיים מהחופש ואפשר כבר לומר שמשבוע הבא נכנסים לישורת האחרונה של חודש יולי (שבועיים לסוף יולי גם נחשב ישורת אחרונה...)
אני ממש לא מוותרת על פעילויות!
אם נשים את כל הקיטורים,הצעקות, הריבים, העצלנות ועוד... בצד אפשר לומר שהילדים משתפים פעולה ולמרות מה שהם אומרים אני יודעת שהם נהנים.
ההורים בדממת אלחוט, שולחת מיילים ותמיד רק שניים מגיבים וגם זה פעם ב.. ולכן לפעילויות חצי מהילדים מגיעים לא מוכנים, אבל בגדול ההורים מגבים אותי והם סבבה.
ואני בסדר? עם יבלת במיתרי הקול, איבדתי אותו כבר ביום השני של החופש מסתובבת עם מדונה (מיקרופון, לא הזמרת) שעלה אלפי שקלים וזה לא עוזר... אין לי כח לחבק, לנשק לא נישקתי אף פעם אבל לפעמים יש טיפות קטנות של אושר (בעיקר לקראת רבע ל- 16) בגדול תפסת אותי בסיום של שבוע קשה אבל אני סתם קטנונית וקוטרית (כמו הילדים) בסופו של דבר בפנים בפנים- אני מה זה נהנית... שבת שלום!

דוריק30

New member
../images/Emo6.gif

הצחקת אותי מאד אני התחלתי היום למחוק את הימים מהתוכנית של החופש. במקום טבלת יאוש.... ספרי מה קורה- למה היה קשה, מה עם הילדים והצוות?

g and n

New member
אז ככה:

מבחינת הצוות בנתיים עד יולי אני מסודרת, נישלחה אליי כאילו מהשמיים אחת מהעובדות המצויינות שהיו לי אי פעם במרחב היא בחופש שלושה שבועות וצריכה לעשות כסף אז היא כרגע איתי. ברגע שהיא נכנסה לעבוד החופש הגדול שלי התחיל. השנייה שלי טסה לחו"ל לשבועיים... מהשלישית אני מתעלמת וכמובן יש מדצ"ים מדהימים. קשה לי בעיקר מבחינה ווקאלית, כפי שאמרתי מהיום השני של החופש אני בלי קול, זה כ"כ מתסכל שאני לא יכולה לדבר,לשיר,לצעוק... אבל היה לנו אחלה שבוע של אולימפיאדה , מופע מחוץ לקיבוץ, יום קניון וכמעט הופעת אורח של סלב. הילדים לומדים לאט לאט להעריך את הפעילויות, המקום , החפצים ואפילו אותנו- המדריכים. שבוע הבא- שבוע ארצות... והכי חשוב סדנת סושי! איך הולך אצלכם?

דוריק30

New member
אצלנו...

אני גם צרודה, קטע כזה. למזלי נחסכה ממני המדונה שלך, אבל אני מקווה שלא עשיתי נזק. גיליתי שאפשר לתת לגברים שבצוות להשתיק את הילדים- גם ככה הם עושים את זה בפחות מאמץ. אז אני כמו מלכה, מחכה שהם ישתיקו לפני שאני מתחילה לדבר. בכל מקרה אין לי את הקול להרים אותו. מזל!!! הצוות טוב, השלישי קצת פרווה, לא ממש מתפקד וזה קצת קשה. הוא כמו עוד מד"צ שצריך לתפעל. המד"צים מדהימים ואני כל הזמן מחמיאה להם, הם עושים עבודה נהדרת. הילדים משתפים פעולה- גם ילדים שבקושי הגיעו במהלך השנה, פתאום מגיעים כל יום לתחילת הפעילות. גם ברגעים הקשים, כשהם משתעממים או משוגעים- זה איכשהו נראה לי לא נורא. כאילו יכול להיות יותר גרוע
עברנו את שבועות הזהות האישית ואנחנו מתקדמים לשבוע קיבוץ, אח"כ 3 ימי נוע"ל ושבוע אח"כ 3 ימי מחנה. כך שזה השבוע האחרון שיש בו הרבה פעילויות שלנו- חוץ מ2 של המועצה. באוגוסט נחזור ליותר עבודה. איזו תגלית כייפית כתבתי עכשו, אפילו לא שמתי לב

KarinDi

New member
כיף מאוד לשמוע!

שהכל מסתדר והולך כ"כ טוב!!! אני בטוחה שיש קשר בין הדברים...בעיקר בין זה שאת "רגועה שקטה זורמת וכו" לבין הילדים המשתפי פעולה וההורים המחמיאים...בטוחה גם שכל מחמאה מגיעה לך! אני הייתי אתמול בברית של חברים טובים, זה היה מרגש מאוד...הכנתי גם משהו קטן לבעלי. תהליך ההכנה שלו היה מרגש...אראה בהמשך. ומשהו אחרון חשוב לסיום- שתיכן! לטפל בקול שלכן ועכשיו!!! אתן לא יודעות כמה בלאגנים זה יכול לעשות!!! רוצות שאני אפנה אתכן לקלינאיות תקשורת באיזורכן?! לתת לכן תרגילים מתאימים?!?! אל תזניחו את זה!!!

דוריק30

New member
ידך בכל

אני כבר הבנתי שזה לא טוב המצב הזה ושהוא יכול להחמיר, ולכן כבר פניתי לקלינאית שתנסה לעזור לי. תודה ולילה טוב

g and n

New member
אני אשמח

אם תפני אותי לקלינאית תקשורת, יש לי אפילו הפנייה מרופא! אבל כ"כ קשה לקבוע תור לקלינאית תקשורת דרך הקופה, גם ניסיתי במכונים פרטיים ולהם יש מקום פנוי רק בעוד חצי שנה, שמן הסתם לא יעזור לי... אני מאזור השפלה- אשדוד, רחובות, גדרה, אשקלון ואני נואשת! אני ממש לא יכולה לדבר!

KarinDi

New member
מנסה לברר לך באיזור

קלינאית פרטית לא באה בחשבון?

למעלה