איזה כיף!

NirDavid

New member
איזה כיף!

שהגיטיאיי 3 למחשב לא יהיה טוב כמו זה של הפלייסטיישן 2... גם בגלל השליטה וגם בגלל הגרפיקה! שלא נדבר על הגרסא שתצא לאקס בוקס..

yoo

New member
שיחקת שאתה כל כך יודע?

אוקי, אני יכול להגיד שהגרפיקה במחשב טובה יותר מהגרסא של הפלייסטישן אם משתמשים במחשב חזק כמובן... (האפקטים של האור הצל והעננים נראים פשוט נפלא) ולגבי השליטה: זה תלוי אייך שנוח, לכל אחד זה אחרת... לדעתי יותר נוח להזיז את המבט עם העכבר מאשר להשתגע עם הקונטרולר של הפליסטישן אבל זה עניין של טעם...

רמיכהן

New member
לyoo

אתה משוגע? איך אתה בכלל משווה גרפיקה של מחשב לבין של ps2 במחשב זה באסה לשחק אתה משחק עם תקיעות לא משנה איזה מחשב יש לך אפילו אם יש לך את המחשב הכי חזק וזה הדבר הכי מגעיל לשחק עם מקלדת ועכבר דרך אגב הגרפיקה הכי טובה במחשב היא היא המשחק עם הגרפיקה הכי מגעילה בסוני2

EliRan AtOn

New member
פליסטיישן 2

מי שבאמת רוצה פליסטיישן 2 עם המון דיסקים של משחקים שיבוא אלי למספר 055-249206 או לאיי סי קיו שלי 151519292 במחיר מצויין והוא חדש עדיין בעטיפה או תשלח לי לאימייל שהוא ATUNALֲBEZEQINT.NET

yoo

New member
תקיעות?!?

חחחח אילו תקיעות? אולי מי שמפעיל את זה על 64 MB RAM ועל WIN 98 יש לו תקיעות... ושוב לגבי השליטה: כל אחד לפי הטעם שלו, על טעם ועל ריח אין מה להתווכח... הפתגם הזה נשמע נכון לפעמים.

yoo

New member
חחחח על טעם על ריח ועל שליטה חחח../images/Emo6.gif

למעלה