איזה כיף

איזה כיף../images/Emo168.gif

שיש שידורים חוזרים של שנות השבעים בצהריים..!!!!!!!!!!!! ממש כיף, אגב באיזה פרק אנחנו בעונה החדשה?

החל משבוע הבא בשעה../images/Emo168.gif

(תופים ברקע) נמתח אותכם עוד קצת בשעה 14 05 בקיצור ראשון עד חמישי בשעה 14:05, סחתיין על השעה, טוב לא נורא או שאני אקליט או שאני יראה, סך הכל - החופש הגדול

AsHtOn GiRl 3

New member
יששששששששששששש../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

איזה כיייייייף
דווקא בשעה שהכי משעמם לי

הראשונה הם אומרים בתקצירים../images/Emo168.gif

שהם נוסעים להופעה ללא ידיעתו של רד כאשר אריק מקבל את הוויסטה קרוזר שאגב כותבים כמו שאני כתבתי ולא קרוזו...

BILLY17

New member
ייייששששששששששששששששש

עשיתם לי את היום!!איזה יום??את השבוע!! וואי עונה ראשונה לא נראה לי שראיתי את כל הפרקים... ודרך אגב אני חדשה אבל בבקשה בלי "ברוכה הבאה" והיכרויות למיניהן....אני פשוט אזרום לי פה.

הראשונה?? וואלה???????

הראשונה הראשונה הראשונה???? חחח יאאאאא אף פעם לא ראיתי את העונה הראשונה!! (טוף האמתי שהתחלתי לראות רק מכמעט הסוף של העונה שעכשיו נגמרה, זאת העונה ה6 כבר לא....?) יאאא איזה כיףףף ומה, כשהיא תגמר ממש יתחילו לשדר את כל העונות?? איזהההה כיףףףף

axnholic

New member
עידכון במיוחד בשבילך

אוקיי: העונה שנגמרה עכשיו בערוץ 3 (ביום רביעי) הייתה עונה רביעית! אז אני חושב שאליה את מתכוונת. העונה הכי מתקדמת ששודרה אי פעם בארץ עד סופה הייתה עונה חמישית לפני כמה חודשים. העונה הכי מתקדמת בארה"ב שהסתיימה לא מזמן היא העונה ה-6 (שמשודרת בערוץ 3 בימי שני בשעה 9 ורבע). אם לא ראית עדיין את עונות 1,2,3 מחכים לך פרקים מעולים! הלוואי שאני הייתי במקומך! ישנן 7 עונות סה"כ והעונה ה7 עוד לא שודרה ומצטלמת כיום. ואם איני טועה אז ביום ראשון אכן תתחיל העונה ה1. מקווה שעזרתי למרות שלא ביקשת

עכשיו הצלחת לבלבל אותי../images/Emo163.gif

העונה שמשודרת בימי שני בערב.. זאת העונה השישית.. כן?

M a r y J a n e

New member
אני כבר רוצה שישדרו שוב את העונה ה4

כלומר את הסוף של העונה הרביעית, את הפרק שבגללו התחלתי לראות את הסדרה הזאת! פרק (424 - Musical)

למעלה