איזה כיף!

מרנינית

New member
אממ

בתור אחת שיכולה לראות גם במחשב וגם בטלויזיה...ברור שעדיף בטלויזיה! זה הרבה יותר גדול, הרבה יותר חי, ואפשר לשכב ולהתרווח!!חחח אם יש לך DVD אל תשקיעי במחשב...לדעתי הרבה יותר נוח לראות בטלויזיה
אמממ אכן רקדניות מדהימות אנה ומיה אבל אני יותר התלהבתי מהכמות רקדנים של 'קירוב'!! אהבת חיי!

גם במחשב

אני רוצה לראות. מכיוון שאני גם לומדת באוניברסיטה הפתוחה,ויש שם לכל קורס אתר משלו,עם מצגות וחומרי לימוד,וכן יש עבודות שאני מקלידה במחשב. אז בין לבין ובין גם גלישותיי השונות ועבודותיי השונות במחשב,זה גם נחמד לראות קטעי בלט. כמובן שאת הבלט כולו מעדיפה לראות בטלויזיה,זה הרבה יותר נוח כשמתרווחים על הספה. אך קטעי בלט רוצה לראות גם במחשב,בין עיסוקיי בו. זה נחמד ככה הפסקה בין לבין ולראות בה בלט!

בא לי לפנק את עצמי ליום הולדתי

עם DVD וסרטי בלט שונים. מגיע לי!!!! אגב,רכשתי גם תמונות בלט חדשות שאני הולכת במשכורת הבאה לעשות להן מסגרות.ממש יום הולדת נפלא!!! מתכוונת לקנות עוד תמונות מהאימפרסיוניסטים שאני מאוד אוהבת פרחים ואחיות בפסנתר של רנואר,בנוסף לבלט של דגה. בשיבל מה עובדים,אם לא בשביל להנות. ואני אוהבת במקום להשקיע באוכל בחוץ,להשקיע בתרבות. ונשאר לי גם לעוד דברים. מישהו יודע היכן ניתן להשיג תמונות אימפרסיוניסטיות? אני גם מאוד אוהבת את הקירוב. גם אני מאוד אוהבת את הבלט הרוסי. ואגב,מורתי הנפלאה למוסיקה היא רוסיה,וכמובן שהיא גם אוהבת בלט. אז בכלל זה כיף לדבר איתה על הבלט הרוסי. אך אוהבת גם את האנגלי והצרפתי. את הטיול שאעשה לי אחרי סיום התואר,מתכוונת לעשות בצרפת ואנגליה. ולראות שם גם את הבלטים שלהם. אך גם לבקר בלובר ועוד. אני כאמור,מאוד אוהבת את האימפרסיוניסטים. ואשמח לבקר בצרפת. וליהנות גם מבלט וגם מאמנות.

למעלה