איזה כיף (2) ..

o0Invisible0o

New member
אני אל אוכל לנהל.

אז למה שתפוז יתן לי לפתוח?
חוצמזה..שאני לא יודעת לצייר בכלל..ואני לא מבינה בזה כלום. אין לי שום ניסיון או ידע, ושוב. למה שתפוז יתן לי לפתוח? לפתוח פורום בתפוז זה לא פשוט כמו שזה נשמע.

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif אז צריך למצוא מישהו שהוא מעל

[נו, או מישהי] שהם מעל 16 והיו רוצים לפתוח פורום רישום :( זה כל כך הכרחי, ואומנות זה באמת ממש כולל, לעומת זה שיש קיפול מפיות וקישוט עוגות למתחילים ולמתקדמים, רישום וציור זה כל כך מתבקש. ממש, אני כבר יכולה לראות פורום שבראשו איפה שכתוב את שם הפורום יש "רישום וציור", זה כה מושלם D: "רישום וציור" רישוםוציור רישוםוציור *O*
נו שמישהי תפתח את הפורום הזה
איפה נבקש?

o0Invisible0o

New member
חפשי מישהי בפורום אומנות?../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif

שהייתה רוצה לפתח את התחום הזה?
היי, אולי מיכל שושו!! היא אוהבת לצייר, לא?
ויש לה כבר שני פורומים..או שלושה כבר? זה יהיה קל.XD השאלה היא..אם היא רוצה עוד פורום בכלל.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifלאאאאאאא../images/Emo10.gif

זה צריך להיות עוד פורום של עדר הפקאצות שכאן אעאעאע

אני אפתח ..בא לכן?

אבל צריך לגשת לריאיון אישי בטיזאנבי
אם בא לכם אני אעשה מאמצים לפוח פורום רישום וציור.

poohandme

New member
יש פה חיים../images/Emo12.gif

מה את עושה פה? לכי לבצפר
סתם נו>< הלכתי לבצפר

shmeksit

New member
../images/Emo45.gif נכון נו בגלל זה לא אמרתי

אבל חשבתי אחרי ששרון אמרה שהיא כן יכולה!

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifלפני שמוחקים,

אני שמחה וגאה להודיע לכם כי כאשר פתחתי את ההודעה תגובתי הצפויה בהחלט הייתה- "שוב הם? ועוד כתבו על זה כתבה?!?!? |מתחלחלת|" אך מאחר שעשיתי כאילו אני קוראת את ההודעה בעיון [הסתכלתי על התמונות
] אני גאה להציגכן: "הסיבה שבגללה השביתה תעורר רעש בדרגים הגבוהים, נמצאת בסעיף 13 ברישומי האישום נגד מערכת החינוך: מועצת התלמידים הארצית. המארגנים אמנם מפנים אצבע מאשימה כלפי המועצה, אך מודים כי מעולם לא היו במועצה ולא יודעים איך הדברים מתנהלים בה. למרות זאת – הם בטוחים כי היא לא עושה כלום. יושבת הראש של מועצת התלמידים הארצית, שי ביאליק, לא מסכימה לדבריהם. לטענתה המועצה עשתה, עושה ותעשה הרבה למען הנוער – ביום שני הגישה המועצה הצעת "חוק אזרח צעיר", על פיה בני נוער יקבלו הנחות משמעויות בתחבורה ציבורית, פארקים לאומיים ועוד, ומתוכננות עוד פעילויות. ולגבי השביתה? "השביתה כפי שהיא מנוסחת כרגע, פשוט מזלזלת בנוער. הסיבות ברובן לא לגיטימיות, אלו דברים המעוגנים בחוזרי מנכ"ל ובחוק. מעבר לזה, להכריז על שביתות בצורה הזו – זה לא מאורגן, אין לזה גב, וזה נקרא "קריאת זאב זאב", כי אחר כך, כשהנוער ירצה לשבות על דברים קונקרטיים, לא יקשיבו לנו.""
|חיוךמאוזן לאוזן| D:

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif|מוסיפה|

אני אוהבת את שי ביאליק הזאת
היא חכמה
מוזמנות להרביץ לי
|מתה|

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gif

מועצת התלמידים באמת לא עושה הרבה..XDD אבל נו, מה שהיא אמרה נכון.

למעלה