כשגולש כותב בלי מרווחים בין הפסקאות, בלי סימני פיסוק ועם הרבה שגיאות - קשה לקרוא את מה שהוא כותב. לא משנה אם התוכן הוא נכון, חשוב או מעניין - קשה לעקוב אחרי הודעה שכתובה כך. בדיוק מהסיבה הזו אנחנו מקיפים על כך בהודעות שאנחנו כותבים.
תיראו אני רוצה להדגיש אני לא בא בטענות לאף אחד מחברי הפורום הזה על כך שלא יורד הרבה גשם זה לא תחת השליטה שלנו. אבל חשוב לי להגיד שאומנם עכשיו באמת נעים וחמים בחוץ אבל יש לכך השלכות מאוד לא נעימות. ואני אנסה להסביר את זה בדרך שאולי תבינו:דמיינו לעצמכם אמא ואבא להלן אנו החקלאים שעושים הכל כדי להביא חיים לעולם להלן איבוד האדמה דישון זריעה ואפילו תמיכה בהשקיית עזר להנבטה ואתה רואה רואה את מה שעבדת עליו ימים ולילות גדל ומיתפתח ממש כמו תינוק. אבל כמו תינוק גם הצמח צריך מיים וכשאין מיים לא מקבל מזון ולא מצליח להגיע לדשן שהכנת לו בעומק של 10-15 ס"מ זה כמו שהיתנוק לא מצליח לינוק אבל לתינוקות לפחות ללסביבות התישעים אחוז יש מקורות אחרים שהם יכולים לקבל מזון, לצמח אין וככה אתה רואה איך בהליך איטי כל ההשקעה שהשקעת יורדת לטימיון והצמח לבסוף מת עצוב נכון? אך חשוב ליזכור לא להיות כל כך עצובים יש לפחות לחקלאים מסודרים כמו במקום שאני עובד ביטוחים לנושא הזה ובשנה כמו זאת מודעים לביטוח שייש בעיה והביטוח שהוא לא בחינם הוא כמו ביטוח לאוטו שלכם לבית שלכם מחליט מה לעשות ואתה זאת אומרת אותו חקלאי עושה מה שהביטוח אומר משום שבעצם אז השטח עובר ליידי הביטוח והוא מכסה לך חלק מההוצאה שהיתה לך אבל מאוד מרגיז אותנו שאנשים אומרים איזה כיף שחמים עכשיו משום שאנשים לא מודעים לתוצאות של החום הזה ואלה לא תוצאות של מחר מחרתיים את התוצאות האלה תרגישו בכיס בקייץ. ואיך אמר צביקה הדר בזמנו ותחשבו על זה.....
ראשית למה לא להיתעצבן? ושנית אני מסביר לכם דברים שככל הניראה אינכם יודעים נכון אני לא דקטור לשפה העברית ואבשלום קור לא קרוב מישפחה אבל שעיקר התגובות נוגעות לצורת הכיתבה אז זה כאילו המסר לא עבר
וזה היה סתם שירשור שטות כיפי שכזה. למה להרוס לאנשים? למה לגנוב להם את דקת האופטימיות שלהם? הלוא אנחנו חיים בקשיים יום-יומיים, אז אם יש רגע של אושר - תנסה לא להרוס אותו!
אבל בצד החשיבות שלו - אנא, כתוב בצורה שנוח לקרוא. פיסוק, ניסוח ברור והודעות יותר קצרות - כך יהיה קל יותר גם להבין את מה שאתה אומר, והמסכימים איתך יוכלו גם להסכים יותר בקלות.