איזה כיף שחם...

האגס 1

New member
איזה כיף שחם... ../images/Emo99.gif

רק לפני כמה ימים עוד חשבנו "יהיה שלג? / לא יהיה שלג?" והתרוצצנו בין מבולים בהיקפים שונים. עכשיו סוף סוף אפשר לצאת מהבית כמו בן-אדם, ולא להתבעס מהקור. גם בתוך הבית אפשר להסתובב כמו בן-אדם כשחושבים על זה. וזה לא שכבר חם כמו בקיץ - סוף סוף מזג-אויר אידאלי, שהבעיה איתו - זה שבערב הוא נפסק וחוזר להיות חורפי, ושאי אפשר לדעת כמה זמן הוא עוד יימשך ככה בשעות היום.

סליחה, לא הבנתי משהו.

"בתוך הבית אפשר להסתובב כמו בנאדם". אחי, אתה מדבר על ירושלים. גם באוגוסט, אמצע הקיץ, שרב מהביל ורוחות קדים בכל הארץ (בתל אביב 132 אחוזי לחות וממטרי זיעה שכונתיים), אפילו אז בירושלים יש 5 מעלות גג וכולם מסתובבים בתוך הבית עם סודרים דקים, שלא לומר שאלים מפוּטר. ואט דה הל אר יו טוקינג אבאוט!?!?

האגס 1

New member
תעשי לי טובה

מתי היית בפעם אחרונה בירושלים בקיץ? לפי איזה סולם את מודדת מעלות? בואי אלינו בקיץ ואם את מודדת כאן 5 מעלות - את מקבלת מה שאת רוצה. האמת? אני כבר רגיל לקלישאות האלה על ירושלים, גם ל"חמש מעלות" הזה

הנiדד

New member
לקחת את זה אישי הא?

את צודקת אבל.... מכאן לעד. . . . את יודעת...לקחת קשה? ח ח ח ח

בירושלים עדין קריר בשביל החתול הזה

לפחות אני לא חושב שירד גשם בקרוב, יותר שעות כדורסל

בת מלכה

New member
חסר מה לשתות?

מרגריטה טובה על החוף... או קפיריניה... או סתם בירה. ברוך השם, לא חסר!

בת מלכה

New member
בירה? מה פתאום...

אז אפשר יין או וודקה או טאקילה. כולם על הטהרת האלכוהול!

התכוונתי ביתר דיוק לקטע הזה...

אחרי שיוצאים מהמקלחת... שניה לפני ששמים מגבת ומתייבשים... נורא...

עכשיו אתם מבינים למה אני מתכוונת

כשאני אומרת "אין דבר כזה חם מדי!"? לא יכולה יותר עם הקור הזה. אוהבת לראות את ה
זורחת, את ה
פורחים ואת החיוכים של כולם על הפנים! וחוצמזה, שעכשיו אני יכולה להשוויץ במשקפי השמש המהממים שלי, בלי להראות סנובית

עוד מעט תראי איזה כיף יהיה לך

יהיה לך מאוד כיף שמחיר הקמח יעלה ביגלל שיצטרכו לייבא קמח מחו"ל מאוד מאוד כיף יהיה שגם מחיר תפו"א יעלה והודעה לחובבי גרעיני האבטיח תתחילו לאגור כי כמו שזה ניראה כעת תיצטרכו לשלם הרבה כסף בשיביל קצת גרעיני אבטיח ואתם בטח שואלים מדוע אז התשובה נורא פשוטה כשלא יורד גשם החיטה לא צומחת החיטה לא צומחת אין מספיק יבול אין יבול קוצרים פחות קוצרים פחות,פחות חיטה הולכת לעשיית קמח פחות קמח לעשיית מחיר הקמח עולה אהה וגם שכחתי מחיר מוצרי החלב ביגלל יבול דל בחיטה וחציר יש פחות מזון לפרות הרפתנים צריכים להוציא יותר כסף על מזון לפרות כך גם מחיר החלב יעלה בקיצור יש שתי אפשרויות אחת להתחיל להיתפלל חזק לגשם (לא שזה יעזור רוב החיטה לפחות באיזור הנגב הצפוני שממנו יוצאים רוב החיטה לארץ כבר במצב דיי אבוד) אבל כמות מישקעים גדולה יכולה להציל את יבול החומוס כן כן החומוס שאת ואתה מנגבים עם הפיתה הוא לא גדל בחנות יש אנשים שמגדלים אותו אז לא לישמוח כל כך על החום בעיקר לא עכשיו לסיכום זאת רשימה חלקית ומצומצמת ביותר של הנזקים שככל הניראה יבואו עלינו בשל החורף הזה אז תחשבו טוב טוב ליפני שאתם שמחים על החמימות (הכותב הוא חקלאי מאיזור צפון הנגב)

האגס 1

New member
טוב שבהמשך ההודעה

כתבת "את ואתה" - ולו למען הסר ספק. אני לא "את" - אני "אתה".

התגובה נכתבה

לכל אותם אנשים שהיום הם שמחים בין עים הם בנים ובין ובין עם הן נשים ועם מה שמפריע לך בכל התגובה זה שהפניה עליך בלשון נקבה ולא זכר אז תיסלח לי אבל ניראה לי ואני לא מומחה כי יש לך בעיה בהבנת הניקרא

למעלה