איזה כיף שהם חזרו!

limors2

Well-known member
ובאיזה יום הצילומים?../images/Emo54.gif

מקפיצה מקפיצה מקפיצה

limors2

Well-known member
הו יאי../images/Emo54.gif

אבל יש לי נסיעה ארוכה הביתה...
באיזה שעה בערך מתחילים הצילומים בד"כ? וכמה שעות זה לוקח?.....

PopPy

New member
זה אני לא יודעת, המון זמן לא הייתי

בצילומים. אבל בעקרון היו פעמים שהם התחילו בארבע והיום פעמים שהם התחילו בשמונה (בכל מקרה בפועל מתחילים בערך שעה-שעה וחצי אחרי שאומרים לקהל להגיע). בד"כ זה עניין של שלוש שעות בערך, לפעמים גם יותר.

PopPy

New member
את השאלה שלך את צריכה לכוון להפקת

התוכנית, ולא אלינו.. כמוך יש כאן רבים מתחת לגיל 18. לפעמים מקפידים פחות, לי אף פעם לא הייתה בעיה להיכנס וגם לפורום הצשלחנו לסדר כרטיסים בזמנו למרות שהיו גם בני 14-15, אבל אני לא יכולה להבטיח כלום. אני מניחה שהם לא רוצים ילדים ונוער בקהל (נוער = יותר רועש ומעריץ = יותר בלגן בצילומים הגם ככה הזויים לחלוטין), גם אם יש כבר ילדים ונוער - הם נזהרים מלהושיב אותם בשורות הראשונות באיזור שבו מצלמים את הקהל - רק בסוף או בצדדים. למה? כי "אין ילדים בפרונט". מדיניות, כנראה כדי לשדר שא"נה היא תוכנית למבוגרים (למרות שכידוע א"נה רואים גם ילדים קטנים וגם קשישים..), ואולי גם כדי לדרבן יותר מבוגרים להגיע לצילומים (כי הרי אם רואים נוער - "יש רק ילדים בקהל"). את הסיבה המדויקת יודעים רק מתאם הקהל וההפקה..

Sweet Angel 22

New member
../images/Emo185.gif אתי.. שאלה...

כשסידרו כרטיסים לחברי הפורום.. אז היו את כל החוקים להצטרפות.... זה לא היה מגיל 13 ומעלה?

PopPy

New member
כן, כשהיינו קבוצה גדולה (או לא

כ"כ גדולה לפעמים..) היו עושים לנו קצת 'הנחה' בגיל כי זה פורום מעריצים של הסידרה.

למעלה