איזה כיף לשמוע

dramaqueen01

New member
איזה כיף לשמוע

שמישהו קישר ביני לבין הניק שלי,קרא את הבלוג שלי והסיק מסקנות יפות מהוירטואליות למציאות...הלך לשתף אנשים מחיי במסקנותיו. אותה אחת שעשתה זאת-תודה לך,יצאת חומוס. נראה שהגיע הזמן לחזור למציאות ורק לקרוא בוירטואליות...

קתרזיס

New member
בלת״ק

אני לא מצליחה לשלוח מסרים מהטלפון אז בחרתי שרשור ישן להגיב לך... אני עובדת בתוכנה בפרוייקטים שמתקיימים אצל הלקוח. כרגע הפרוייקט נמצא בעיר לידס שזה שעתיים נסיעה ממקום מגורי... אז רוב הזמן אני נשארת לישון במלון לא רחוק מהעבודה, ולפעמים אני נוסעת הביתה ומביאה בחשבון שלא אשן טוב בלילה בגלל ההתעוררויות של בן. אתמול הסכמתי לתפקיד שמאפשר לעשות הרבה עבודה מהבית - בגלל שחשוב לי להיות ליד בן - אז בקרוב אני מקווה שאוכל לומר שזה מה שאני עושה... אין לי מושג מתי מתחילים.

זה קרה גם לי

בניק קודם ובבלוג ישן שכבר לא קיים מעל גבי הרשת. יש אנשים שמתים לחטט בקרביהם של אחרים, שיערב להם. לא גנבת שום דבר, הכל בסדר. את מתכוונת להפוך לקוראת סמויה בגלל זה?

dramaqueen01

New member
לא גנבתי פיזית

אבל גנבתי את דעתם של אנשים מסוימים שמרגישים עכשיו שרימיתי אותם והם לא מכירים אותי בכלל. לא החלטתי מה אעשה בנידון אבל בהחלט אצנזר מכאן ולהבא.

אגס 10

New member
חשוב מאוד להיזהר

חשוב מאוד להיזהר שלא לדבר בפורום שום דבר מהחיים האישיים שיכולים לחשוף פרטים גם אם לא נראה שדבר קטן יכול לחשוף משהו, אף פעם א"א לדעת מי קורא ומנסה לפענח ולחבר אבן לאבן,כדאי שכולם כאן ילמדו מהמקרה שלך.ואגב,תמיד אפשר בקלות להחליף ניק ולידע במסרים את מי שבא לך שידע שזו את מהניק הקודם,את לא תהיי הראשונה שתעשי זאת,יש כאן כמה שכשעלה להם חשש שקרובים לפענח אותם עשו זאת,כך גם נרויח שלא נפסיד אותך כאן בפורום...

dramaqueen01

New member
הבעיה שאני לא יודעת

מי האדם שעומד מאחורי זה.אולי זה ניק מהפורום אולי סתם קורא סמוי.במי לבטוח עכשיו?

yoni13077

New member
כבדהו וחשדהו - כלפי כל מי שאת לא מכירה ממש

אנשים בלי לשים לב משחררים בהתנדבות כל מיני פרטים מסגירים, ומה לעשות - יש משועממים שמתים על עבודת ההצלבה הזו, זה נותן להם להרגיש אנשי מוסד/שב"כ כשהם "עולים" על מישהו או שנראה להם כך.

סוג ב

New member
אולי הם רק מנסים לנחש

ואת משחקת במשחק שלהם. תכחישי. תגידי שאת לא יודעת במי מדובר, שלא חסר בנות במצב דומה לשלך, שאת לא יודעת להשתמש בנט... חסר?

רותם 36

New member
מסכימה

תכחישי. הרי אם הייתה הוכחה אז מזמן היו מעמתים אותך עם "ההוכחות" . כמו שאמרו לך כאן - צנזרי ככל הניתן בפרטים אישיים שיכולים לזהות אותך . ואני מאחלת לאותו אחד שמחטט לך בחיים האישיים וחושב שהוא עושה לך טובה גדולה בכך -את אותו הדבר בדיוק רק פי 1000 -:)

הכי טוב זה לא לפחד כלל...

כלומר אם את מרגישה צורך להוריד פרופיל וירטואלי מעט יערב לך, אבל אין צורך להתחיל להעסיק את עצמך בשאלה מי ומה הוציא דברים,זה סתם משבש את מערכות החיים.יחסית אינך בעמדה ומעמד שזה מסכן אותך כל כך. חיי!ושימי חית (...) עליהם. הצלחה גדולה.

dramaqueen01

New member
אני לא מפחדת כולם יכולים לקפוץ לי

זה סתם מעיק שאנשים חופרים לך בחיים.יותר מעיק שאתה חושב שיש מקום אחד בעולם,גם אם הוא וירטואלי שבו אתה יכול להביע את דעתך בחופשיות,לומר דברים שגם הקרובים אליך ביותר לא יודעים ועכשיו שוב אני צריכה לשקול מילים בפלס.

dramaqueen01

New member
זה מזכיר לי שלפני כמה שנים כשעוד הייתי

רחוקה מלהרהר הרהורי כפירה הגיע לאוזני השמועה שנפוצה שחזרתי בשאלה ומסרתי את אחד מילדי לאימוץ.זה התגלגל מפה לאוזן עד שהגיע אלי.

הערה שלי

אפשר לומר שיחסית לאדם שחשובה לו האנונימיות והמחסה את די חשפת בו ים של פרטים מזהים. זה אינטרנט, פתוח לקהל הרחב, אין לך אפשרות לדעת לאן הדברים שאת כותבת יגיעו.

dramaqueen01

New member
הפרט היחיד שיכול היה להיות

מזהה הוא גרושה בת 30+ילדים.אני לא רוצה להגיד לך כמה נשים בסטאטוס הזה אני מכירה...

אני לא רוצה למנות כאן את הפרטים

אבל חשפת הרבה יותר מכך. והסיפור שלך די יחודי בהתחשב באוכלוסיה כאן. אז...

למעלה