איזה כיף לי!

איזה כיף לי!

עוד שבוע אני הולכת להופעה של קרן!!! זאת ההופעה הראשונה שלה שאני הולכת אליה....... אני אביא תמונות

לא....

אני הולכת להופעה בקיבוץ כברי...... למישהו יש רעיון מה אני יכולה להביא שהיא תחתום לי עליו? אני רוצה משהו מקורי (כמו שמישהו כתב שקרן חתמה לו על האולסטאר)

Nimrod121

New member
תהני

ואין לי רעיון ממש מקורי אבל את פשוט יכולה לבקש ממנה שהיא תחתום לך על החוברת של האלבום. הכי פשוט.

ברצינות עכשיו

2 סנט שלי בנושא לא צריך להיות יצירתיים ולחשוב על מה קרן תחתום לך לפי דעתי פשוט להביא דיסק של קרן ולבקש שתחתום עליו בייחוד התחשב בעובדה שזו הופעה ראשונה שלך... הכי פשוט הכי יפה

תהני חמודה../images/Emo140.gif

ובקשר לרעיון אז כמו שהחבר'ה כאן אמרו החוברת של הדיסק של קרן או פוסטר או תמונה
.

תהני..../images/Emo9.gif

בקשר לזה שאת רוצה משהו מקורי/ מגניב.. אין לי מושג... לא חייבים משהו מיוחד כדאי שזה יהיה יפה..

תודה כולם.......

תודה לכולם.... ואין לי מושג בקשר לכרטיסים... לי כן ענו והזמנתי בטלפון

ליטל234

New member
../images/Emo10.gif ../images/Emo4.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נשארה ביהלום רק שורה אחת!!!!!!!!!! והיא ממש רחוקה!!!! אוף!!!! פעם קודמת ביהלום הייתי שורה 3 וגם זה היה יחסית רחוק לעומת צוותא נגיד אז שורה 8???????? לפי האתר זה כל מה שנשאר שם!!! אני כל כך כל כך רוצה למות!!!!!!!!!!!! אני כל כך חיכיתי לזה וזה שנייה מהבית שלי אבל זה בפברואר וחשבתי שיש עוד הרבה מקומות עכשיו
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

עדי C

New member
לא להלחץ! באינטרנט פותחים רק שורה

אחת למכירה.... אבל בטלפון אני בטוחה שיש עוד מקומות טובים
אז הנה, במיוחד בשבילך, טלפון של הקסטל- 03-6045000

למעלה