איזה כיף לי!!!!

jonbaum

New member
איזה כיף לי!!!!

אחרי העדרות של כמעט שלוש שנים, אני סופסוף נוסע שוב ליפן!!!!! אמנם הנסיעה היא רק בעוד 4 חודשים, אני כבר ממש לא יכול לחבות. בגלל שיש לי שתי בנות קטנות, אני אהיה שם רק שבוע - שבעה ימים מלאים, אבל זו העדרות של כמעט 10 ימים מהבית, ואני לא יכול לעזוב את אשתי והבנות ליותר מזה. אני טס ביום רביעי, ומגיע ביום חמישי בבוקר. יום חמישי יהיה יום מנוחה, יום שישי יהיה יום חופש ביפן, אז יהיה לי את שישי, שבת ראשון להיפגש עם כל החברים שלי, ואז שני, שלישי רביעי וחמישי לפגישות בענייני עבודה. הולך להיות כיף לא נורמלי!!! האוכל יהיה מדהים!!! אגב, אני טס בפעם הראשונה עם אייר פרנס. אשמח לשמוע איך הם ממי שיש לו נסיון.

איזה כיף לך!

וואו, נשמע מדהים. ויש לך המון זמן לתכנן את הביקור לפרטי פרטים ולקבוע עם כל מי שצריך. נהדר! רק שבפברואר עלול להיות קר
טסתי עם אייר פראנס לאוסאקה ב 99' וזה היה
. מת"א לשארל-דה-גול עוד היה איכשהו בסדר, אבל משם היה נורא. הדיילת התגאתה מאד בזה שזאת טיסה ללא עישון אבל ברגע שהמטוס היה באויר כל היפנים שלפו את ה
והתחילו לעשן. לא אמרו להם כלום (אולי ניסו ואולי לא, לא שאלתי). זה היה מזעזע, אנחנו היינו במטוס עם ילדה קטנה (אז בת שנה וחצי) ויצאנו חצי מתים. מקוה שמאז התקנות נגד עישון בטיסות שלהם הוחמרו קצת.

jonbaum

New member
נשמע זוועה

בדיוק הסתכלתי עכשיו באינטרנט והם הנהיגו איסור מלא על עישון ב-2000 אז כנראה בדיוק פספסת את זה. האמת היא שהיות ונשארו לי ים של מיילים, ובגלל שעקב המחלה שהיתה לי בשנה שעברה הרופא אמר שאני צריך להימנע מעייפות יתר, אני נותן לעצמי את הלוקסוס של ביזנס קלאס, ואני מתכוון לישון כל הטיסה. בפברואר אמנם קר, אבל אחרי 5 שנים באירלנד זה לא מפריע לי, ומה גם שתמיד אהבתי את החורף ביפן. קר, אבל יבש יבש ושמש כל היום. אחלה.

שרית(^_^)

New member
うらやまし&#123

למרות שרק היינו ביפן לפני פחות מ-9 חודשים, אני כבר נורא מתגעגעת... איזה כיף לך!! אבל שבוע... זה נורא קצר! חבל שאשתך והבנות לא יכולות להצטרף אליך... גם אנחנו היינו בסוף ינואר-תחילת פברואר השנה וממש לא היה נורא מבחינת מזג האויר. גם אני כמוך, אוהבת את החורף ביפן. בשנה שעברה היינו אפילו באונסן בשלג והיה מדהים. מצרפת תמונה (הפנים מצונזרות
) האמת היא שלא טסתי עם אייר פראנס ליפן אף פעם, אבל שמעתי שהיא נחשבת חברה גרועה, ומקבלת תמיד ציונים מאד נמוכים בסקרי חברות תעופה עולמיות. אבל ביזנס קלאס זה כבר סיפור אחר...
אגב, ללא כל קשר, פתאום נזכרתי שלא עידכנת אותנו בסופו של דבר איך היה פסטיבל הסרטים היפני בדבלין?

jonbaum

New member
סרטים

הפסטיבל הוא בדיוק עכשיו. אנחנו אולי הולכים מחר (יום א') לראות איזה משהו. אדווח בהמשך).

raisingod

New member
|Air-France

החברה לא נחשבת לגרועה אבל שמעתי כמה אי נוחיות לגביה , בכל הקשדור לטיסות לאסיה שמעתי שקאט'י פאסיפיק הם הטובים ביותר( יש לי נסיון די טוב איתם ) אבל מכיוון שהם לא עושים טיסות ישירות מאירופה אני חושב שאיר פראנס יכולה להיות תחלופה נאותה :)

שרית(^_^)

New member
מאירופה יש אלטרנטיבות מוצלחות בהרבה

מאייר פראנס, כגון בריטיש אירווייז, לופטהאנזה, KLM וכו', שנחשבות מצויינות, במיוחד בהשוואה לאייר פראנס. אני מניחה שיונתן בחר באייר פראנס בגלל המחיר או בגלל תאריכי טיסה נוחים.

jonbaum

New member
הסיבה ש"בחרתי" אייר פרנס

הסיבה היא שהם בחרו בשבילי. אני טס בחינם עם המיילים שצברתי ב-KLM בזמנו כשגרתי ביפן וכשטסתי הרבה מאוד. בעבר, היתה בעיה בהזמנת טיסות חינם מדבלין עם KLM, וזה בגלל ש-KLM לא טסה בין דבלין לאמסטרדם. ל-KLM יש הסדר קוד שיירינג עם אייר לינגוס, והיא זו שעושה את כל הטיסות. לכן, את הטיסה מאמסטרדם והלאה היה אפשר להזמין בקלות דרך הטלפון, אבל בשביל הקטע מדבלין לאמסטרדם היה צריך להגיש בקשה, ואז היה צריך לחכות המון זמן לתשובה שלפעמים היתה שלילית כי היה להם אלוקיישן קטן מאוד של מקומות. עכשיו, KLM התאחדה עם אייר פרנס, שכן טסים לדבלין מפריז, ולכן אפשר לעשות את ההזמנה מיד דרך הטלפון או באינטרנט. עושה רושם שמי שמזמין היום בדבלין טיסה בחינם עם מיילים של KLM מועלה אוטומטית על טיסות של אייר פרנס. האמת היא שעל הנייר הכל מצויין - זמנים נוחים, המתנות קצרות בשארל דה גול (מה שטוב כי זה שדה תעופה על הפנים) וכו'. והיות ואני טס בביזנס קלאס אני לא יותר מדי מודאג. העיקר שייצאו בזמן. חוץ מזה יש לי חברה שגרה בפריז שטסה בענייני עבודה לפחות פעמיים בחודש, לרוב עם אייר פרנס, והיא מספרת שממש בזמן האחרון הם השתפרו ללא היכר - שירות נדיב, אוכל טעים וכו'.

hazu1

New member
Air-France

טסתי 3 פעמים עם AIR_FRANCE ליפן. הם לא משהו, אבל חברה שעובדים איתי טסו לשם בביזנס לפני כמה חודשים ואמרו שזה סבבה. הכיסא יורד לשכיבה, כך שניתן לישון בכיף. הבאסה הגדולה שלי איתם, היא שהסרטים היו (נכון ללפני שנתיים) בדיבוב של או צרפתית או יפנית (אנגלית רק בכיתוב). לראות סרט עם שחקנים מוכרים בדיבוב של אחת השפות הנ"ל זה מבאס מאוד. בכל מקרה, מה זה חשוב- העיקר שמגיעים בסוף ליפן. כולי קנאה.....

jonbaum

New member
מאכפת לי מהסרט?

אני מתכוון לישון כל הדרך. אני שמח לשמוע את מה שאמרת בקשר לביזנס.

Manty

New member
!!!fantastic

When exactually and where in Tokyo? Unless I'm busy giving birth, I'll be glad to meet
Anyone else around? BTW, a bit late (sorry) but as far as I know, there are no flea markets or bazars in winter. You'll have to come again in spring, summer or autmn

jonbaum

New member
תאריכים

אני ממריא ב-8 לפברואר (יום רביעי), ומגיע ליפן ב-9 בבוקר. אני חוזר ב-17 (יום שישי) ככה שיהיו לי ביפן שבעה ימים מלאים פלוס השארית של יום הנחיתה. אני הולך לגור אצל חברה שלי שגרה ב-DAITA, שזה לא רחוק מ-SHIMO KITAZAWA.

למעלה