איזה כיף לי

geviaz

New member
איזה כיף לי

לא רציתי לבאס, אבל אני פשוט כלכך שמח כי גיליתי שאני אוכל לראות את המשחק הפותח ביום חמישי (NE - ריידרס) בשידור חי (כולל pre-game)!!!!! אני פשוט קולט גם ESPN מסעודיה (דרך הלווין של הישוב) וכנראה שבסעודיה אוהבים יותר פוטבול (הם גם אוהבים מרוצי סוסים). והינה עצה- מי שממש רוצה לראות את המשחק יכול ללכת לכפר הערבי הקרוב לביתו ולבקש לראות טלויזיה ב3 בבוקר. :) שתהיה לכולנו עונה מעניינת.

lambdeus

New member
יש סיכוי שיראו את המשחק בART ספורט?

עם פרשנות בערבית ופיטפוטים של הפרשנים האמריקאים בשעת הפרסומות?

geviaz

New member
שווה אולי לבדוק

העניין הוא שאני גם קולט שידורים של רשת לווינית סעודית (Orbit אם זה משנה), והערוץ הוא ESPN לכל דבר- השידור באנגלית אבל הפרסומות בערבית.

idol4

New member
אם מישהו יודע על איזה דרך לראות

את המשחק שיכתוב פה. אני לא רוצה לראות את השידור לפני בלי לראו תאת המשחק. אגב מחר יש משחק בספורטק כרגיל?

lambdeus

New member
בכבלים זה ערוץ 130

אבל חייבת להיות לך חבילת הערוצים הערביים (אני עשיתי במיוחד כי הם התחילו לשדר 2 משחקי NFL בכל יום ראשון בחצי הראשון של העונה, עד שהתחילה הליגה הגרמנית או משהו). כרגע, בניגוד למה שכתוב בלוח השידורים, הערוץ הזה משדר בשידור ישיר את תחרות הUS OPEN היוקרתית. אז יש סיכוי קלוש שהם יתנו גם שידור חי של המשחק הלילה.

geviaz

New member
../images/Emo46.gif @#&&$ (ועוד קללות)

מכירים את המשפט "אל יתהולל חוגר כמפתח"? בקיצור, כחצי שעה לפני המשחק (בזמן ההופעה של גרין דיי) הערוץ הפסיק לשדר (יש מסך שחור)- זאת תופעה שכיחה שקוראת פעם בכמה זמן, ORBIT מחשיכים את הערוץ כדי שאנשים ישלמו או משו, וזה עובר אחרי כמה ימים במקרה הטוב. לא חשבתי שזה יקרה דווקא בשעה כזאת ודווקא ברגע הזה, זה כ"כ מעצבן שאני ממש מחזיק את עצמי מלקלל פה חופשי. ואם כבר מתעסקים בדברים מעצבנים, פעם היתה אפשרות לשמוע משחקים בשידור רדיו בחינם. בתוספת של ה GAME CENTER זה כל מה שצריך כשמשחק לא משודר. עכשיו NFL.COM רוצים שתשלם להם ותקבל מלא שידורים של כל מיני משחקים ותחזיות. אבל זה לא מעניין אותי!!! אני רוצה לשמוע (אם איאפשר לראות) את המשחק של מיאמי, ורק אותו. המעצבנים גם חוסמים שידורים של תחנות רדיו מקומיות, בטענה של גניבת זכויות, כאילו הם שולטים באינטרנט ויש להם רשות למנוע מאחרים לשדר (שידור שהוא בכל מקרה חינם באזור של מיאמי). בינתיים אפשר להסתפק בESPNradio שעושים מן שירים ושערים בימי ראשון. עכשיו אני אלך לי לשון מתוסכל ומאוכזב, לילה טוב.

למעלה