איזה כיף לי!

איזה כיף לי!

היום אמא ואבא הביאו לי אדנית שמונחת על אדן החלון עם נענה, מרוות אננס, מנתה ומליסה! חיפשתי בגאמנון קצת מידע על הצמחים אבל לא בדיוק הבנתי איך להשתמש בהם... אפשר להשתמש בהם כתוספת לתה ירוק למשל, בצורתם הטרייה? גם במרוות האננס וגם במנתה? מה עוד אפשר לעשות איתם? תודה! כמה אני אוהבת את הפורום הזה... ה

bflygirl

New member
מרוות אננס? בחיים לא שמעתי על זה../images/Emo4.gif

ובקצרה לגבי השאר לגבי מנתה אפשר להשתמש בו כחליטה מרגעיה לרגליים ולא רק לתה ויש כל מיני שימושים אחרים לגבי מליסה ניתן לשפשף רהיטי עץ בעלי מליסה טריים . יהיה להם ברק וריח לימוני נעים ניתן להוסיף עלים לסלט פירות למשקה פירות ולכוס יין וגם רפשר להכין ג'ל מליסה- לפי הוראות של קופסאת ג'ל ולהכניס עלים קטנים אחדים של מליבה, לערבב, לקרר ולהגיש לגבי נענע דומה מאוד למנתה אפשר לטחון חצי כוס נענע טחינה גסה, להוסיף כוססוכר, לטחון ביחד ולשמור בצנצנת יבשה וסגורה, וקיבלת סוכר נענע כתוספת לעוגות ולמנות אחרונות. וכמובן יש את כל השימושים הייחודיים לכל צמח ונראה לי חלקם יש במאמרים או ע"ג הפורום ואפשר למצוא בחיפוש

תודה!!

אפשר בעצם הכל מהכל, בנתיים אני הולכת ללגוםמים מינרליים יחד עם כמה עלי נענע ומנתה

גם אני קניתי מרוות אננס

קניתי שיבה, לואיזה, מרוות אננס ועוד אבל אני לא זוכרת אם היא לתה כמו מרווה רפואית באגמון חיפשתי פרטים על הרוקט, לראות אם יש לו סגולות מרפא ולא מצאתי האם לרוקט יש שם מקצועי נוסף? (בעבודה יש לנו גינת תבלינים ואנחנו קוטפים את הרוקט לסלט)

הנה מרוות האננס שלי

זה מקבץ הצמחים מהקנייה האחרונה שלא הספקתי לשתול (שתלתי רק את השיבה והלואיזה) הצמח הימיני הגדול מכולם הוא מרוות האננס

למעלה