איזה כיף לי !!

סיטרא

New member
איזה כיף לי !!

הרגע הצלחתי לעבור על עבירה נדירה שעוד לא זכתה לתשומת לב כללית, במסגרת ארוחת הבוקר עשיתי סנדוויץ´ עם גבינה צהובה ונקניק, היה נורא טעים, התענגתי על טעם החטא, תיבלתי את החטא בקורטוב קטשופ... יאמי ! לאחר הארוחה בדקתי שוב את החבילה של הנקניק וחשכו עיני, היה כתוב "גבינה מעושנת" בתחילה החטא איבד מזוהרו, אך נזכרתי כי יש אי שם בתלמוד סוגיה שקובעת כי אדם שהתכוון לאכול חלב ( חלב - ח´ צרויה, שונא לנקד בפורום ) ואכל בשר - חייב, אז אני חייב !! איזה כיף !! מה ענוג הוא טעמו של החטא.

Le Fay

New member
דומני שגם לא כל צ´יזבורגר בהכרח טרף

כך שאם כבר ברצונך להבטיח עבירה עליך לוודא שאין זו גבינה מחלב שהיה בעטיני פרה או עז מתה, כמובן... קשים חיי חוטא!

אחר

New member
איפכא מסתברא!

הרי עבירה של בשר בחלב אינה עבירה נדירה כלל וכלל, כידוע לכל שוכני עיה"ק תל אביב וסביבותיה, ובמיוחד לאלו המזדמנין מפעם לפעם לאותן מקומות דמתקרי בתי קאווע ומסעדות מה שאין כן העבירה של "נתכוון לאכול חֵלב (אוהב לנקד בפורום!) ועלה בידו שומן" דאיכא ביה נדירות טובא אם כן, בכ"ז זכית לעבור עבירה נדירה. מזל טוב!

MAYA20

New member
אבל, כדאי לך לנסות

לאכול סנדוויץ עם בשר וחלב כשהבשר הוא אבר מהחי. <לכמה אנשים יצא לאכול סטיק פרה כשהפרה עדין בועטת?>

בוקר טוב לך סיטרא ...

על הבוקר ? לא יכולת להתאפק ? נו נו נו
הלכעיס ... ? מה קורה איש מה שלומך ? איך עובר סופש ? אל תשכח להעביר לי רשימה של הדומים בפרטי מחכה להם ... אייל. <דמעה לא זוכרת כלום מהלילה של שישי>

סיטרא , למה להרגיז סתם ?

למה להיות מומר להכעיס ? איכפד לך לאכול סתם גבינה צהובה בלי ניקניק ? או להיפך ? אני לא מבין זה , באמת !

MAYA20

New member
כמה הערות

א. נכון אין סיבה סתם להכעיס... ואם כבר להכעיס עדיף שיהיה מישהו להכעיס בסביבה... אם לא אדם אז חיה ואם לא חיה אז שדון ואם לא שדון אז אלוהים ואם לא אלוהים אז להכעיס... אבל את מי? אם לא אדם אז חיה... ב. נראה לי שסנדויץ הוא קומטטיבי גבינה+נקניק=נקניק+גבינה.

avidadon

New member
חוטא שכמותך!

זה מסוג העברות שאני לא יעבור עליהם בחיים, בגלל ש... אני צמחוני.

אבזץ

New member
ברוכים הבאים לק"ק דמתא

ואשריכם שזכיתם לישב בין יודעי סוד -חברת עבירות נדירות. זה יעבור לך! אני כבר עושה לפעמים מצוות נדירות, סתאאאאאאאאאאם. ומה שלא תאכל שיהיה בתאבון ובכייייייייייף.

ואיך היה הסדביץ? בסידר?

בשר וחלב עבירה נדירה מאמתי? להתענג על חטא, נראה לי טיפשי לומר שזה טיפשי. כי כולם אומרים שזה טיפשי להכעיס מישהו שאתה לא מאמין בו, והחידוש הגדול יותר לומר שזה לא טיפשי. האם זה טיפשי? מה זה בכלל טיפשי? אם זה כיף אז זה כיף. כי הרי תכלית האדם בעולמו להגיע לידי סיפוקים.

Le Fay

New member
להגיע לידי סיפוקים? נירה לי צריכה

לתפוס שיחה דחופה עם אמ´שך. חסרה לך קצת מורשת פולנית בסיסית!

למעלה