חחח... כבר באתי לרשום הודעת תקיפה
R Reznik New member 14/10/02 #11 גם אני גם אני גם אני אבל לי יותר כיף מליאור כי אני כבר סיימתי צבא....
N Na§tyGirl New member 14/10/02 #16 לי הכי כיף?????../images/Emo12.gif כי סיימתי ביצפר???? אני מתגייסת עוד שבועיים???? כי היה אמור להיות לי מחר טסט ויש שביתה??? אוקיי אני אפרוש הגעתי למסקנה... לי לא כיף! אפילו חרא + לי!
לי הכי כיף?????../images/Emo12.gif כי סיימתי ביצפר???? אני מתגייסת עוד שבועיים???? כי היה אמור להיות לי מחר טסט ויש שביתה??? אוקיי אני אפרוש הגעתי למסקנה... לי לא כיף! אפילו חרא + לי!
F FriendlyFriend New member 14/10/02 #17 לי יותר כיף!!!!!! בגלל שהשירשור הזה מעצבן אותי לגמרי!!! לא בדיוק כיף- אבל מסורת
ל ל א ק י New member 14/10/02 #22 בע עליך../images/Emo70.gif תחשבי מה היה קורה עם לך היה סרטן....=תאמיני לי אנשים צריכים ת´כסף הזה.. זה לא סתם ככה..=\
בע עליך../images/Emo70.gif תחשבי מה היה קורה עם לך היה סרטן....=תאמיני לי אנשים צריכים ת´כסף הזה.. זה לא סתם ככה..=\
S swirrrly New member 14/10/02 #25 ילדונת! ../images/Emo118.gif אני בטוחה שהיא מבינה את החשיבות של המטרה.. אבל זה שזה מטרה כל כך נעלה, זה עדיין לא אומר שזה כיף לה..
ילדונת! ../images/Emo118.gif אני בטוחה שהיא מבינה את החשיבות של המטרה.. אבל זה שזה מטרה כל כך נעלה, זה עדיין לא אומר שזה כיף לה..
R Rain-girl New member 14/10/02 #28 מדברים על סרטן..ו... אבא של חברה טובה מאוד שלי, נפטר השבוע מסרטן ...