איזה כיף לי

porky169

New member
איזה כיף לי../images/Emo9.gif../images/Emo134.gif

אתמול המדבב גיורא קנת הזמין אותי לעוגה בבית קפה! ואחר כך הוא אמר לי שהוא מזמין אותי לאולפן דיבוב סתם בשביל הכיף הייתי שם פעם באולפני וידאופילם אינטרנשיונל ופגשתי את זה עם השפם אורלי קטן וליאור כלפון כשדיבבו את חברים על הכוונת

Hawkgirl

New member
WTF?

מה זה הזמין אותך לעוגה בבית קפה? XD ככה סתם? XD זה נשמע הזוי XD נמנמ... ואני תמיד שוכחת את השם של זה עם השפם XDD וזה מצחיק אותי כל פעם מחדש שקוראים לו "זה עם השפם" XP ואורלי קטן! #%$&%$#&&$#&%$#&%$ היא עשתה את אחת הדמויות במשחק "תככי הרייטינג" שאני מכורה אליו קשות XD משחק גאוני וציוני(וזה אף מתחרז XP )

../images/Emo212.gifוואו באמת כיף לך!!../images/Emo96.gif../images/Emo185.gif

איזה כיף לך!! איך אתה מכיר אותו? באיזה אולפן הם דיבבו את חברים על הכוונת? חוץ מזה עכשיו כשאני חושבת איזה כיך זה לדבב סרט שגם אשטון קוצ'ר דיבב!! ההההההההההה!!

yotam2233

New member
וואו...!!!

מאגניב...!!!!!!! איזה כיף לך..... ומי זה "זה עם השפם"... ? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD מגניב, לאכול עוגה בבית קפה עם גיורה.....האה... לפי דעתי התפקיד הכי גדול והכי טפור עליו שהוא עשה איי פעם זה את ג'וקר מבאטמן... אין זה התפקיד הכי גדול בעולם....!!!!

miaBaby

New member
חברים על הכוונת סרט שווה!

והדיבוב שלו היה מדהים... גמני הייתי שם כשעבדו על זה :) וגיורא מגניב! הוא נחמד בטירוף.

למעלה