איזה כיף לי....

איזה כיף לי....../images/Emo24.gif

כולכן וגם כמובן, כולכם, נורא נורא חמודים... זה נשמע אמנם בנאלי, אבל זו הרגשתי ואני שמחה שהכרתי את הפורום הזה, אתם נותנים לי הרגשה טובה.. תודה לכולכם אוהבת..

יפעת*

New member
ואני דווקא מרגישה קצת מוזר

אנשים שאני מאוד אוהבת, היו חצי מטר ממקום הפיגוע, והבטן מתהפכת לי שיתפתי וכלום, אין התיחסות.

klemantina

New member
הי יפעת, לא ראיתי את ההודעה הזו

שלך עד עכשיו כי היא התחבאה ברצף ההודעות לליה, וחשבתי שהיא מיועדת רק אליה, ורק עכשיו בעקבות הודעתך ראיתי. אני מצטערת מאוד לשמוע, זה באמת מאוד מפחיד, וגם אני יושבת עכשיו בבית ונקרעת בין התחושה הפנימית לבין הרצון לקצת אסקפיזם. אני בטוחה שאם תוציאי את ההודעה הזו לאור (כי עכשיו היא מתחבאת בין רצף חיבוקים) תזכי לתגובות. הרבה שקט לכולנו.

DREAM111

New member
היי יפעת

לצערנו כל פעם זה מישהו אחר שמכיר את אלו שליד. לצערנו כל פיגוע נוגע בכל אחד ואחד בדרך אחרת. אחד כי זה מישהו קרוב לו שנמצא באיזור אחר כי זה בפיגוע הקודם היה מישהו קרוב לו באיזור. בתקווה שכל הדברים הרעים הללו יגמרו מהר.

יפעת*

New member
מתנצלת על ה"סחטנות"

אבל מעולם קודם לא הרגשתי כל כך אבודה בכל המצב הזה. בנתיים מכל עבר מגייסים אנשים בצו 8, וזה כבר מתחיל ממש להלחיץ.

אין מה להתנצל מתוקה

בתקופה כזאת שקצת קשה וכואב כולנו רוצים ומחפשים קצת תמיכה. בתקופה הזאת הכל מבולבל והמצב לא קל, צריכים להיות חזקים, ןלקוות לטוב ביותר אישה יפה.

avielss

New member
אחותי....אין לי איך לנחם

אלו הם מראות המלחמה הארורה שאנחנו בעיצומה. נחווה המון מער וכאב עד שבתקווה נגיע לנחלה . ואת ההודעה הקודמת לא ראיתי סליחה....

עופר 123

New member
יפעת......

המצב באמת לא נוח. יש תחושה לא נעימה באוויר, אבל אסור לנו לשכוח את עצמנו בזמנים הללו. נסי להיאחז בדברים המוכרים, האהובים - משפחה, חברים, ספר טוב, וכמובן, הפינה הקטנה שלנו ברשת. כל אלו יתנו לך את התחושה המוכרת של מציאות אחרת, טובה יותר, כל אלו יבהירו לך שהרבה לפני הדברים שמחוצה לנו, יש את הדברים שבפנים, הקשרים, האהבה, החברים. אנחנו מחזיקים לך ידיים, ובכל מקרה, אנו תמיד כאן בשבילך. עופר

יפעת*

New member
../images/Emo9.gif תודה

בכל מקרה, אני חושבת שמצאתי את התשובה המושלמת. אימצתי גורת חתולים נטושה (אולי גור, לא ממש ברור). עכשיו אני דואגת לה/ו....(בזמן הכתיבה היא מכורבלת בתוך החולצה שלי איך שאני מורידה אותה מתחילות צרחות)

למעלה