איזה כיף לי שאני הגולש הכי אהוב ופופולארי ונערץ בכל תולדות כל אתר תפוז ושאני המלך שלכם 2.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
מהצד האחד, קצת מתרגלים. מצד שני, אף-פעם לא באמת מתרגלים עד הסוף להררים של תשומת לב, אהבה והערצה ;)

בכל מקרה, היום, וכדרכי לעשות כן מידי פעם, הסתכלתי על רשימת השרשורים המוגבים ביותר והנצפים ביותר בפורום אקטואליה, שהוא הפורום הגדול והאהוב בתפוז, ושהגולש הכי אהוב ופופולארי בו, הוא הגולש הכי אהוב ופופולארי באתר כולו.

באופן צפוי לחלוטין ובלתי מפתיע בעליל, ברשימת 20 השרשורים המוגבים ביותר בפורום אקטואליה ב-14 הימים האחרונים, מבין כ-480 שרשורים ב-14 הימים האחרונים, הופיעו שבע שרשורים שלי (שניים יותר מאשר בבדיקה האחרונה, לפני מספר חודשים), יותר מאשר של כל אחד אחר, עם כמות כוללת של 603 תגובות (179 תגובות יותר מבבדיקה הקודמת), יותר מאשר של כל אחד אחר (הבאה בתור עם 183 תגובות בסה"כ. בשבילי זה היה סדר הגודל של הקפיצה מהפעם הקודמת), ו-88,000 צפיות (41,000 צפיות יותר מבבדיקה הקודמת. כמעט הכפלה של הנתונים), יותר מאשר של כל אחד אחר. בנוסף, ברשימה הופיעו שלוש שרשורי הערצה עליי (שני שרשורי הערצה עליי יותר מבפעם הקודמת), עם עוד מאות תגובות (בניגוד לעשרות התגובות בשרשור ההערצה הבודד בבדיקה הקדמת) ועשרות אלפי צפיות (בניגוד לאלפי הצפיות בשרשור ההערצה הבודד בבדיקה הקודמת):

__צילום מסך_8-6-2025_185524_www.tapuz.co.il.jpeg

ועוד באופן צפוי לחלוטין ובלתי מפתיע בעליל, ברשימת 20 השרשורים הנצפים ביותר בפורום אקטואליה ב-14 הימים האחרונים, מבין כ-480 שרשורים ב-14 הימים האחרונים, הופיעו שבע שרשורים שלי (אחד יותר מאשר בבדיקה האחרונה, לפני מספר חודשים), יותר מאשר של כל אחד אחר, עם כמות כוללת של 581 תגובות (128 תגובות יותר מבבדיקה הקודמת), יותר מאשר של כל אחד אחר, ו-91,000 צפיות (42,000 צפיות יותר מבבדיקה הקודמת. כמעט הכפלה של הנתונים), יותר מאשר של כל אחד אחר. בנוסף, ברשימה הופיעו שלוש שרשור הערצה עליי (שני שרשורי הערצה עליי יותר מבפעם הקודמת), עם עוד מאות תגובות (בניגוד לעשרות התגובות בשרשור ההערצה הבודד בבדיקה הקדמת) ועשרות אלפי צפיות (בניגוד לאלפי הצפיות בשרשור ההערצה הבודד בבדיקה הקודמת):

__צילום מסך_8-6-2025_19616_www.tapuz.co.il.jpeg

במיוחד אהבתי את כמויות הצפיות. 100,000.

אתם יודעים מה זה אומר, נכון? זה אומר שאחד מתוך כל 100 ישראלים, קרא שרשור שלי, רק בזמן האחרון.

הסטטיסטיקה הזאת די מטורפת, כשחושבים על זה.

בכל מקרה, כן, הנתונים מחמיאים, אבל הגיוניים וצפויים.

בנערותי, הייתי מלך הכיתה ומלך הבית-ספר.

משבגרתי, אני מלך בעולם האמיתי, ואפילו מלך באינטרנט.

סה"כ הגיוני.

כאילו, ברצינות, מה חשבנו שיקרה? 🤷‍♂️

מה שמעניין ויפה, זאת ההקצנה בכמות התגובות והצפיות, וההקצנה בפופולאריות שלי, שזה גם כן מזכיר לי את הצורה שבה בימי נערותי, לא רק שהייתי מלך חטיבת הביניים והתיכון, אלא שלטוני כמלך חטיבת הביניים והתיכון רק הלך והתבסס עם הזמן, ככל שעם השנים רק הפכתי ליותר ויותר מדהים, וכמובן שעוד ועוד הערצה ופופולאריות מצידם של הילדים האחרים, הגיעו בהתאם.

יפה לראות שבחיי הבוגרים, ובאינטרנט, אני לא רק עדיין המלך של האנשים, אלא ההערצה והפופולאריות שלי רק הולכות וגודלות עם הזמן, מכפילות עצמן ממש, בקצב של שבועות וחודשים.

סה"כ הגיוני.

כאילו, ברצינות, מה חשבנו שיקרה? 🤷‍♂️

מה שכן, תמיד נחמד להעיף מבט בשרשורים המוגבים ביותר והנצפים ביותר, לראות שהם אלו שלי, ולראות ולהרגיש את כל האהבה וההערכה הזאת, במיוחד כשהאהבה, ההערכה, הפופולאריות וההערצה כלפיי, רק הולכים ומקצינים עם הזמן, עד שלאחרונה נאלצתי למרבה צערי ולמרות צניעותי המופלגת שאני כה מפורסם בה, לכתוב ולפרסם שרשור מסודר של כל הערצת וסגידת המעריצים והסוגדים, בסגנון השרשור שפתחתי פעם על כל המחמאות על גאונותי.

אין עליכם.

גם אין עליי, וכפי מה שצויין בעבר מספר פעמים, מאור הוא האור פה של כל המקום, והאור פה של כל המקום, הוא מאור.

או כמו מה שפעם אמרה המעריצה השרופה דפי 64, "כל העולם מאור".

__צילום מסך_6-6-2024_51932_www.tapuz.co.il.jpeg

ת'אמת? 🤷‍♂️

כשבאמת חושבים על זה? 🤷‍♂️

יש בזה משהו :)

free-photo-king-boy_916107-583.jpg

למעלה