איזה כיף לטייל

איזה כיף לטייל

http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=693500&contrassID=2&subContrassID=3&sbSubContrassID=0 (למי שמתעצל לקרוא: סטודנטית לעבודה סוציאלית יצאת לטייל ביער, עוברת מחסום לשטחים ושם נתקעת עם פנצ'ר בגלגל. חיילים באים לעזרתה ע"י עצירת רכב פלסטיני ואילוץ נוסעיו להחליף את הגלגל. הסטודנטית שלנו מלאת אמפתיה למראה הפלסטינים המושפלים) איזה כיף לטייל וכמה תועלת בטיול: הכותבת גם נהנתה מהנוף, גם מתיקון חינם וגם יצאה מוסרית יותר מציידי העבדים. שום מילת חרטה על מעשה התועבה שלה שמסתכם במשפט התמים "עברנו מחסום ראשון ושני". האין זו גדולתה של התרבות העברית - ציונית? מעט תרבויות אחרות נותנות את היכולת לבצע מעשי נבלה ולהרויח כבונוס איצטלה מוסרית.

בוא נניח לרגע לזכותה

שהיא באמת לא היתה יכולה להחליף גלגל בעצמה- עדיין אני מניח שהיו לה כמה מעות בכיסה איתן יכלה לשלם לפלשתינים.

ixmix

New member
העיקר שהיא הביטה בו "באמפתיה"...

המנוולת הקטנה לא יכלה לאמר מילה לחיילים, כאשר זה כל כך הפריע לה? - וודאי שלא. קל יותר להביט באיש "באמפתיה" ולא לאמר מילה למול עוול שהיא חשבה שנעשה. אני במקומה הייתי מתבייש, לא מאשים, אלא מביט טוב טוב פנימה. חולירע.

avshalomat

New member
זהירות טרול מתחזה !!!

למי שלא הבחין בחילוף האותיות של התיק

avshayomat

New member
אתה ממש ממש לא בסדר.

אתה מאכיל טרולים, ואתה ממש ממש משחק לידיהם. חדל נא.

נץ666

New member
אפילו תמימות מעושה אין כאן

אם זה אירוע אמיתי שמדווח עליו [שתי נשים קטנות, עאלק] מפליא שהכותבת לא מצליחה ליצור את הקישור הישיר בין הסכמתה לבין ה"חינוך" של החיילים.

למעלה