איזה כיף לאניה ורן!!!

איזה כיף לאניה ורן!!!

איזה דרך קצרה יש להם! היא דיבבה בנרניה והוא דיבב בצ'יקן ליטל וכבר הם מדבבים את ארתור והמינימונים ופגשו את הבמאי של הסרט ונסעו לצרפת!!! הם בעצם עשו את כל הדברים שאני חולמת עליהם (
) ! איזה כיף להם!!!!!

porky169

New member
חחחחח איזה מצחיק גידי גוב../images/Emo134.gif

שאלו אותו בעיתון איך זה לדבב (הוא מדבב בארתור והמינימונים) והוא אמר שהוא אף פעם לא דיבב בעבר והרי כל מי שגדל בשנות השמונים עד אמצע שנות התשעים זוכר את הדיבוב המעולה שלו לשרגא ברחוב סומסום(נו זה השעיר הכחול הזה הענק) במיוחד עם המשפט האלמותי שהוא אומר אחרי שהוא מבריח ילד קטן שרואה אותו:"רק רציתי לשאול אותו אם הוא רוצה לשחק איתי בקוביות אווו חבל"

Hawkgirl

New member
פספסתי משהו? X:

מי אלו אניה ורן O: למה יש להם דרך קצרה? O: למה הם פגשו את בימאי הסרט של המינימונים הזה X: יותר פרטים בבקשה O:

אני מדברת על ...

אניה בוקשטיין ורן דנקר!!!!!!! מה אתם לא משוטטים באתרי רכילות...?

porky169

New member
אני אישית../images/Emo134.gif

הייתי מעדיף לא לדעת מי הם אבל בגלל כל תרבות כוכב נולד וזה הם מכתיבים לנו את מי לראות ובגלל זה בכל מקום רואים אותם ואי אפשר לא לדעת מי הם... המדינה שלנו עוד תתחרט על כל זה אני אומר לכם!

porky169

New member
עדיין../images/Emo134.gif

כל התופעה הזאת נקראת בשם כללי תרבות כוכב נולד לאו דווקא בגלל אלה מהתוכנית כי גם רן דנקר ואניה בוקשטיין הם כוכבים נולדים גם אם הם לא השתתפו בכוכב נולד. כי אם תשימי לב כל מי שמצליח היום בפרסום וכל זה הוא "חתיך" לא תמצאי היום מישהי שמצליח והוא מכוער לעומת זאת פעם תמיד קיבלו אותך כמו שאתה גם אם היית הכי מכוער תראי למשל את אפרים שמיר מלהקת כוורת הוא לא הבנאדם הכי יפה שיש אבל עדיין הוא הצליח יפה מאוד בלהקת הנח"ל ובלהקת כוורת. אני אמנם רק בן 18 אבל אני מתבייש שאני חלק מהנוער של היום ולפעמים אני חושב שנולדתי בשנה הלא נכונה

נועמופ

New member
אני לא ממש מסכימה איתך.

אוקיי, אולי רן דנקר היכולות משחק שלו בהשוואה ליופי שלו [למרות שזה עניין של טעם] קצת לא משהו. אבל אניה בוקשטיין, זה שהיא משחקת בסדרה שרוב האנשים שמרכיבים אותה הם יותר יפים מאשר שחקנים טובים זה לא אומר שגם היא כזו. אני יכולה לומר לך בוודאות שאניה התחילה מאפס. היא קודם שיחקה בדברים קצת פחות מוכרים בתפקידים קצת פחות גדולים שלא נתנו לה את החשיפה שהשיר שלנו העניקה לה. בסדרה הזאת, חוץ מהאנשים שהם לא משהו, משחקים גם אנשים מן השורה הראשונה, מה בנוגע לגילה אלמגור? אתה הרי מסכים איתי שאין שחקן בישראל שהגיע לרמה שהיא הגיעה, היא הולכת לשחק בעונה הבאה, מה תגיד על זה? ולמה שאמרת על אנשים שמצליחים בגלל שהם יפים. אני יכולה לעשות לך רשימה ענקית של אנשים מכוערים בטירוף שגם מצליחים יפה מאוד, לאו דווקא שחקנים. חפרתי.

ממש לא חפרת וגם...

אני ממש מסכימה איתך. "נועמופ" ולמי שכתב קודם- מצבך ממש קשה אם אתה לא אוהב את איך שהעולם שלנו מתנהל!!! צריך להבין משהו לפני שמתחרטים על זה שנולדים: היום הכל ( והכוונה הכל ! ) משתנים ממש מהר לדוגמה- כל כמה ימים יוצא דגם חדש של פלאפון , כל חודש יוצא דגם חדש של סובארו אימפרזה ושל פיג'ו מכל מספר שהו, יוצא שיר כמעט כל יום, וסרט חדש יוצא לקולנוע אחת לשבוע. זה בטח שונה מלפני 30 שנה שזמר היה יכול להחזיק 15 שנה ולהופיע להיות להיט. היום אם אתה לא הכי הכי- אתה לא שורד. ומי אלה הכי הכי? החתיכים! ברור שזה לא הדבר היחיד החשוב להיות יפה, ממש לא ובחיים לא תשמע אותי אומרת את זה., אבל אף אחד לא הופך להיות סלב בגלל שהוא חכם! אני לא אומרת שחתיכים הם טיפשים- אף פעם לא אמרתי (בקשר ל"עוף זה ציפור ופרה זה חיה" - זה כבר סיפור אחר...) זה רק נקודה למחשבה ואני בכלל התכוונתי בהודעה הראשית שמאוד כיף להם כי הם מדבבים את ארתור והמינימונים ופוגשים את הבמאי ונוסעים לצרפת. והבעתי את קנאתי הרבה. להתראות!

porky169

New member
אם הייתי היחיד שחושב ככה מילא

הבעיה היא שאני מכיר מלא אבל מלאאאאא אנשים שחושבים כמוני ואולי בגללם אני חושב אותו דבר(לא שאני מושפע או משהו)

זה אמנם לא קשור לדיבוב, אבל:

תמיד אנשים הסתכלו על הצורה החיצונית. העניין הוא שאל תשכח שבעבר פחות הייתה טלוויזיה - ויותר שמעו רדיו ולכן פחות שמו לב לאנשים אם הם יפים או לא. לפני המון שנים. ה"כוכב נולד" של שנות ה60 70, היה התכנית רדיו "תשואות ראשונות" בקול ישראל. והמון אמנים התחילו שם. והדבר הזה שנקרא "פרסום מהיר..." תמיד היה קיים. אני רק בן 24 - אבל אני מכיר חבר'ה מאותה תקופה - והכל בעצם נשאר אותו דבר רק ה"עטיפה" שונה. פעם לא היו "פאבים", היו "בתי תה" יופי זה תמיד היה נתון טוב בשביל להצליח. גם אחרי שירדנה ארזי הנחתה את האירוויזיון בשנת 1979, בכל העיתונים באירופה דברו כמה שהיא יפה וכמה שהיא יפה. אפילו אפרים שמיר (שהזכרת אותו) כתב ושר עליה שיר על הנושא הזה.. אף אחד לא דיבר על זה שהיא יודעת להחות או מוכשרת... שום דבר לא השתנה מבחינת הגישה. ה"נאיביות" נשארה אותה "נאיביות" שהייתה - רק שהאריזה שלה שונה. יש יותר ערוצים - אז פשוט יש לך אופציה לראות איך פתאום כולם רוצים להיות כוכבים. אבל תמיד זה היה ככה ותמיד רצו. כלום לא השתנה. מבחינת "מה שבפנים.." כמו שפעם היו לך יותר תחנות רדיו מאשר ערוצי טלויזיה, ואם היית מפורסם ברדיו ובהופעות - אז רק היו מביאים אותך לטלוויזיה. היום זה הפוך - מביאים אותך לטלויזיה - אתה נהיה מפורסם... לכן אני מסכים איתך שאין ספק שה"כלים" השתנו בגלל שהשתכללנו.... אבל ממש ממש לא צריך להיות רק חתיכים ויפים בשביל להצליח. וככל שעוברים השנים אתה תראה שאנשים שהצליחו בגלל שהם חתיכים ויפים נעלמים בסוף - אנשים שהצליחו בגלל שהם מוכשרים - נשארים... דרך אגב, גם בעבר הרחוק - היו אנשים שהצליחו רק בגלל שהם יפים ונעלמו...

LindZiv Cohan

New member
אביב גפן לא חתיך...

והוא אחד הטובים. סליחה שאני ככה מתערבת, כן? פשוט קראתי את זה ולא יכולתי שלא להגיב על זה

נועמופ

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif

לא רק אחד הטובים, אחד המצליחים. לא מספיק להיות טוב. ויש כאלה שיחלקו עלייך.

אל תתנצלי

זכותך המלאה להגיב פה, אני לא רואה מה יש להתנצל. אה- גם רועי בר נתן לא חתיך ( לא אפילו קרוב )

גם לי יש דעה!../images/Emo8.gif

אוקי, סבבה, גם אם כל מי שמתפרסם מתפרסם רק בגלל איך שהוא נראה ולא כי יש לו יכולות אחרות (מה שממש לא נכון..) עדיין צריך כישרון מסוים בשביל להתפרסם.. אחרת כל מיש שנראה טוב היה מפורסם לא???

אני מסכימה עם כולם

וגם זה שיש לך יכולות כלשהן ואתה נראה טוב לא אומר שאתה מפורסם . . צריך מישהו שיגלה אותך- בין אם זה סוכנות שחקנים או "כוכב נולד" . כמעט באתי לרשום כאן על איזה שחקן אחד שהוא לא חתיך ובשניה לפני ששלחתי נזכרתי שהוא מדבב מפורסם וזה מאוד לא לעניין להגיד דבר כזה בפורום הזה. ניצלתי מבושות נוראיות..

מאיוש33

New member
בסופו של דבר...

רוב האנשים יאהבו מישהו שהוא חתיך או יפה... (הפיגמות זה משו אחר.....) בנינו הייתם מעדיפים אנשים יפים וחתיכים מאשר סתם מכוערים..... וחוצמזה האנשים האלה הם אנשים רגילים שיש להם יכולות וכישרונות ואז פשוט הטלוויזיה משנה אותם,מאפרת או מספרת ואז אף אחד לא רואה את האנשים הרגילים שהם.... (קחו את נינט כדוגמא..) בקיצור האנשים היפים הם לא סתם בטלוויזיה...יש להם איזשהו משו לעשות בין אם הם זמרים או קומיקאים או שחקנים!!

נועמופ

New member
"רוב האנשים יאהבו מישהו שהוא חתיך

ויפה" (?!) אלה שטויות בעיניי. קודם מישהי נתנה פה דוגמא מצויייייינת - אביב גפן. הוא לא יפה כמו כל מיני אמנים או דוגמנים אחרים, אבל הוא הכי מוכשר שיש. והרבה מאוד אנשים אוהבים אותו. ואני מבטיחה לך שיש לו הרבה יותר מעריצים ואנשים שמעריכים אותו מאשר להרבה מאוד אנשים שהם יותר יפים ממנו. אז אין לזה קשר.

למעלה