זה אמנם לא קשור לדיבוב, אבל:
תמיד אנשים הסתכלו על הצורה החיצונית. העניין הוא שאל תשכח שבעבר פחות הייתה טלוויזיה - ויותר שמעו רדיו ולכן פחות שמו לב לאנשים אם הם יפים או לא. לפני המון שנים. ה"כוכב נולד" של שנות ה60 70, היה התכנית רדיו "תשואות ראשונות" בקול ישראל. והמון אמנים התחילו שם. והדבר הזה שנקרא "פרסום מהיר..." תמיד היה קיים. אני רק בן 24 - אבל אני מכיר חבר'ה מאותה תקופה - והכל בעצם נשאר אותו דבר רק ה"עטיפה" שונה. פעם לא היו "פאבים", היו "בתי תה" יופי זה תמיד היה נתון טוב בשביל להצליח. גם אחרי שירדנה ארזי הנחתה את האירוויזיון בשנת 1979, בכל העיתונים באירופה דברו כמה שהיא יפה וכמה שהיא יפה. אפילו אפרים שמיר (שהזכרת אותו) כתב ושר עליה שיר על הנושא הזה.. אף אחד לא דיבר על זה שהיא יודעת להחות או מוכשרת... שום דבר לא השתנה מבחינת הגישה. ה"נאיביות" נשארה אותה "נאיביות" שהייתה - רק שהאריזה שלה שונה. יש יותר ערוצים - אז פשוט יש לך אופציה לראות איך פתאום כולם רוצים להיות כוכבים. אבל תמיד זה היה ככה ותמיד רצו. כלום לא השתנה. מבחינת "מה שבפנים.." כמו שפעם היו לך יותר תחנות רדיו מאשר ערוצי טלויזיה, ואם היית מפורסם ברדיו ובהופעות - אז רק היו מביאים אותך לטלוויזיה. היום זה הפוך - מביאים אותך לטלויזיה - אתה נהיה מפורסם... לכן אני מסכים איתך שאין ספק שה"כלים" השתנו בגלל שהשתכללנו.... אבל ממש ממש לא צריך להיות רק חתיכים ויפים בשביל להצליח. וככל שעוברים השנים אתה תראה שאנשים שהצליחו בגלל שהם חתיכים ויפים נעלמים בסוף - אנשים שהצליחו בגלל שהם מוכשרים - נשארים... דרך אגב, גם בעבר הרחוק - היו אנשים שהצליחו רק בגלל שהם יפים ונעלמו...