איזה כיף זה!

kikona126

New member
איזה כיף זה!

אחרי שבוע של מחזור וכאבים חזקים, הלכתי היום לאימון כדורעף והכי נהנתי בעולם! הכי כיף שבעולם!!! דרך אגב יש פה תלאביביות שרוצות לעשות הליכות? (או הליכה בשילוב של ריצה אם יש הענות...) מחפשת פרטנר/ית חדש/ה...

galim29

New member
בובה, לא רוצה לבאס אותך../images/Emo3.gif

אבל את לא עונה על הגדרת תל אביבית...
אין פיח וחוסר אוויר איפה שאת גרה אז זה לא ת"א
שחזרת לשחק... הלוואי והייתה לי טיפת רצון להזיז את הטוסיק גם.

כל הכבוד לך...

ניראה לי שאת בין היחידות פה , שמזיזות את עצמן...את צריכה לחפש פרטנריות בפורום אחר...חחחח..

למה להעליב

אני הולכת מידי יום דוחפת עגלה (הטיול עם בוביק 2) מרימה משוקלת רוב היום (בוביק 2 ולפעמים גם את בוביק 1) ורצה אחריו כל היום ומוציאה שטויות שהכניס לפה אז בבקשה זה נחשב לספורט קשה...

kikona126

New member
דווקא לא את ביאסת אותי היום../images/Emo46.gif

תאמיני לי שעם הצפיפות שיש פה עכשיו חסר הרבה אוויר... אני אגלה לך סוד על הזזת הטוסיק... שנה שעברה סגרתי 10 ק"מ וזה רק בגלל שהיתה לי בת זוג לריצה - הליכה. היא היתה מושכת אותי לרוץ (או בכלל לצאת לסיבוב) ומתי שהיא לא רצתה אני הייתי מושכת אותה... יש בספורט משהו שהוא ממכר, ככה שאחרי שמתחילים מאוד קשה להפסיק... תנסי ותראי...

מי תנסה? אני?

הצחקת אותי יקירתי... הכאב לא ממש נותן לי לעשות ספורט...בקושי לצעוד יותר מ-30 צעדים אני יכולה...אני עושה התעמלות במים - הידרותרפיה..

galim29

New member
היא התכוונה אלי בובה../images/Emo6.gif

אבל אין לי פה מי שימריץ אותי. כולן יותר פדלאות ממני. נו טוף, לפחות שומרת על התזונה

kikona126

New member
אהבתי את הקריצה בסוף המשפט...

אוף גלים, עוד פעם התחיל לי דימום (ועוד פעם כאבים וכל המסביב, ורק לפני כמה זמן היה לי מחזור...! או שאולי זה לא היה מחזור אלא סתם דימום עם כאבים? ואם כן אז מה זה אומר על הבדיקות דם שלי? |האדםהחושב|) ואת יודעת מה הכי בא לי כרגע? איזה סטייק טוב או המבורגר 300 גר' ואו המבורגר כמו שאכלתי בפריז, זה היה פרוסת לחם מלא (בינתיים בריאותי
) פטריות + חרדל (משהו שהם הכינו
) המבורגר (
) ומעליו איזה גבינה צרפתיה צהובה
(זאת גבינה צרפתיה - גורמה - מבחינתי בריאותי!) מעל זה פרמזן
(כמו מקודם) ואז למעלה עגבנייה עלי בייבי וחסה
(פויה סלט!). אז ככה יש לי פה יותר
מאשר
זה אומר שאני יכולה לחפש לי כזה פה ולהשאר עם מצפון נקי? מזל שזה בפריז ולא בארץ... אחרי זה נלך לעשות איזה ריצה...

galim29

New member
לוקח זמן קיקונית../images/Emo24.gif

את רצה מהר מדי
בקטע של התזונה. זה תהליך ולוקח זמן עד שהגוף מתרגל לחיות אחרת. לאט לאט. אם ממש בא לך המבורגר שווה אז תאכלי ותורידי מהערכת שלך את ה CRAVING. אני לא בעד לשמור כי זה הופך לחשק ואז לחגיגת בליסה... מקווה שהדימום ייפסק. תבקשי אולי מטל שתיתן לך טיפות הומאופתיות להרגעה? היא לא לוקחת על זה כסף. שווה לנסות.

kikona126

New member
אבל זאת בדיוק הבעיה

שאין לי בעיה עם בשר ככה סתם... גם לפני זה לא אכלתי הרבה רק פעם בשבוע... אבל כשהמחזור מגיע, מגיע גם הצימאון הלא מובן הזה לבשר! וקיבלתי היום שוב מחזור.. זה כבר לא סתם דימום, וזאת הפעם השנייה החודש (הפעם הקודמת היתה לפני 10 ימים!) רק נקווה שזה לא יהיה כמו באוגוסט (אז קיבלתי 3 פעמים בחודש
) אני בדילמה אם ללכת למכשפה מחר (הגניקולוגית העכשוית) או לחכות לתור אצל זולטי בחודש הבא (זה לא כל כך רחוק) למישהי פה זה קרה? קיבלה מחזור פעמיים בחודש ועוד היתה על "דיכוי" (כן בטח, גם כן דיכוי...) או ללכת למיון כי יש לי הפנייה (וגם לאיכלוב כבר למדתי לא לחזור, ולא רוצה להגיע לשיבא לבד, ואיך הם יגיבו שאני מגיעה אליהם בגלל מחזור? יצחקו עלי...)

איזה כייף לך ../images/Emo70.gif

מאחר ואסרו עליי להתעמל
כל הפעילויות של פעם נפסקו.... אירובי, עיצוב גוף, ריצות וכל היוצא בזה... רשמית אני בטטת כורסא ופדלאה

kikona126

New member
מה?? למה???

איך אפשר בלי? (האדרנלין הוא אחלה משכך כאבים...!)

למה?

לצערי יש לי בעיות משניות לאנדו' אז נכון לשנה וחצי האחרונות אסרו עליי לעשות כל סוג של ספורט...

kikona126

New member
אויש ../images/Emo4.gif

מכירה את ההרגשה הזאת... השנה לא שיחקתי כל הליגה בגלל האנדו המפגר הזה... אבל כל שבת, חוץ מזאת של אחרי הניתוח, הגעתי לראות את המשחקים, לא פספסתי אותם! ובמשחק האחרון של העונה, נתתי מעצמי את כל מה שלא יכלתי לתת בעונה. (וזה היה משחק שהיה אמור להגמר בכישלון מוחץ, ההרכב לא היה מלא (2 שחקניות שישיה), אני הייתי מגישה יחידה (ללא החלפה - היה בערך חודש פלוס מינוס אחרי הניתוח), ושאר הבנות היו בנות ספסל ששחקו, וחוץ ממני אף אחת לא הכירה/מכירה את שיטת המשחק עם מגישה 1...) טוב מצטערת על כל ההסבר הזה... אבל עושה לי טוב לדבר על הכדורעף
עושה לי טוב לשחק ולהיות שם עם החבר'ה
גם אם אנחנו לא תמיד מנצחות, הכיף הוא לא רק בניצחון...

למעלה