איזה כיף היה!

yuvalberger

New member
איזה כיף היה!

לא? עכשיו חזרתי מהטיול והגעתי הביתה ואני חייב להגיד שוב שהיה פשוט כיף! למרות כל הקשיים כל האילתורים וכל הדברים שתיקתקו פחות או יותר היה ממש ממש ממש מגניב מממש כיף ! ולסיום אני אצטט מדבריו של זמר ידוע.... אינך יכולה ככה סתם ללכ.... חת חת חת חת חת חת חת חת חת חת חת חת חת חת הוא השולט!!!!!!!!!!!!!!!!

תודה לכולם!

אח שלי ממש ממש נהנה! תודה רבה לכולכם! מקווה שגם אתם נהניתם נועה בנצי את פשוט מאמי כשאח שלי בא ועושה לי: "100 מחוץ לתחום שיפוטנו" אני נקרעתי מצחוק!! חג שמח ונטול עצירות באהבה

halleliesh

New member
ווווווווהוווווווווווווו!

הטיול הזה היה הדבר הכי נכון בשבילי בעולם!!! תודה לכולכם,אין מילים להגדיר את אהבתי הכנה חג חירות שמח ורגוע אני נוסעת לסיני בעוד 12 שעות ואחזור ביום ראשון אהבת עולם לכם וזכרו-עבדים היינו לפרעה במצריים ואם עברנו את פרעה, נעבור גם את זה הלל

היה פשוט נהדרררררררררר

אני פשוט חייבת לספר משהוווו בערב תרבות הראשון העברתי הרפיה מלאת קישקושים עם קשר לאהבת הארץ, ובאמצע אמרתי משהו כמו: "אתם מרימים עכשיו אדמה מהמקום הכי יפה בארץ שבחרתם לכם, ומרגישים אך ביד שלכם זורמת לה הסטוריה של שנים..." ואז במעמד סיכום כשעשינו סבב של הדברים שאנחנו הכי אוהבים בישראל, אחד החניכים החמודים אמר: "את ההסטוריה שלה" וחניך אחר הגיב (אמנם בהלצה): "כן, זה נמצא באדמה..." ואני כמעט הזלתי ריר על מתיקות הסצנה... היה טיול נהדר חבר'ה, והיה לי כיף פשוט עם כוווווווווולם - צוות וחניכים (למרות ששני חניכים ציירו לי על היד ואז כשנרדמתי עליה הפנים שלי התמלאו בקישקושי טושים שמאייתים את המילה 'מחוארת') בחיי, צריך עוד כאלה, פשוט מרגישים שלמים יותר אחריהם ואני חייבת לומר שעם כל הנסיון שלי לדחוף לחניכים אהבה לארץ ולצמחיה ובתי גידולה - אני פשוט מאוהבת בישראל עכשיו. מופלא

קצת הרגשות שונות מהטיול

חוצמזה שהיה טיול מדהים חשוב לי לציין כמה דברים שנעשו על ידי הצוות ולפי דעתי לא היה צריך להעשות. א) אוהל- מדריכים ישנים באוהל, לחניכים ששאולו (אותי לפחות במבשרת ובהר חלוץ ועל סמך טיולים קודמים) נאמר שאסור להביא אוהלים. אנחנו תנועה שיוויונית החלטנו במועצה החינוכית האחרונה שהתקנון חל על חברי השכב"ג והשכב"צ כאחד ולא יכול להיות מצב שחלקנו ישנו באוהלים בעוד החניכים ישנו בחוץ. ב) אנשי צוות שטיילו עם סנדלי שורש במסלול של היום השני לטיול, הופתעתי לראות אנשי צוות ללא נעליים. קשה לי לעמוד מול חניך כאשר הוא רואה מד"צ/רכז עם סנדלים. אני מצטער שאני קצת מפריע לתגובות החיוביות אבל חשוב להביא גם את הצד השני. שיהיה לכולכם חג שמח. עומרי

למעלה