איזה כיף היה

batyasher

New member
איזה כיף היה../images/Emo24.gif

הי יקירותי קודם כל - המון תודות על אחה"צ הכיפי שאיפשרתן לנו. מאיה ואני מאד נהננו. היה לי מאד נחמד להכיר כל אחת ואחת מכן באופן אישי ולהכיר את הפנים מאחורי הכינוי בפורום. איזה כיף לדעת שאתן "אמיתיות" ושיש לי "קבוצת תמיכה" כי עם כל הכבוד לרופאים אני יודעת שבכל תהייה אני תמיד ארוץ אליכן. מצטערת שנאלצתי לעזוב מוקדם פשוט ראיתן שמאיה איבדה את הסבלנות ומאחר שהייתי איתה לבד פחדתי שהיא תעשה לי קטעים בדרך הביתה (אבל היא דווקא הייתה ילדה טובה כל הדרך ולמזלי לא היו פקקים) דרומית - מקווה שהעניין עם התיק יסתדר - מניסיון, אני בהחלט מבינה את הבאסה
מקווה שנמשיך להתארגן אחת לכמה זמן, להתעדכן, לתמוך ובעיקר להרגיע (בעיקר אותנו האמהות...) לילה טוב לכן נשיקות גם ממאיה בתיה

נכון

באמת היה היום מאוד מאוד כיף חוץ מהקטע עם התיק שבאמת די הרס. היה נחמד להכיר את כולכן וצריך לדאוג ליותר מפגשים כאלה.

1שרהפ

New member
חבל שהפסדתי אולי בפעם הבאה ../images/Emo140.gif

בתיה, נכון זה נותן המון חיזוק וכח לראות בנות ככ מקסימות . אני אישית שחזרתי מהפגישה ברמבם אם הטרנריות זה נתן לי המון עידוד!! כל הכבוד לכן אתן ענקיות!! שחזרתי הביתה נתתי לביתי נשיקה וחיבוק ואמרתי לה וגם לעצמי למרות שעכשיו קשה נתגבר וגם את תגיעי להשגים גדולים כמו הבנות המקסימות שפגשתי. אני מקווה שעוד ניפגש ונתחזק אחת מהשניה וגם עוד אמהות תראנה איך שבנות טרנר נהדרות . פסח קשר ושמח שרה

גם לי היה נחמד מאוד להכיר

שמחה שעשינו את המפגש. מאוד כייף היה להכיר את שירה ומאיה. הן מקסימות שוב תודה לכולן דרומית

היי לכולן

היה מאוד כיף ונחמד להכיר את כולן,להכיר את הפרצופים מאחורי המחשב. צריך לארגן מדי פעם מפגשים.

מצטרפת לברכות ולמחמאות

גם אני מאוד שמחתי לפגוש אתכן ולראות אתכן וכמה אתן נהדרות. אתן מחזקות אותי ומהוות עבורי רשת תמיכה נהדרת. מאחלת לכל אחת מכן ולכולכן ביחד - המון אושר. נמשיך להיות בקשר . אשלח לכן את התמונות במסרים. דרומית - יש חדש עם התיק, אולי משהו מצא את התעודות זרוקות והתקשרו אלייך? כמה שזה מעצבן לפעמים טוב שזה דברים כאלו ולא יותר גרועים... ענבל

תשלחו לי מסרים עם המייל ואשלח

לכן את התמונות מאתמול. איני יודעת איך להעבירן במסר. ענבל

yaelluu

New member
:)

נחמד נראה שמאוד נהנתן והתחזקתן תמשיכו עם המסורת :) אשמח גם לקבל תמונות ולראות את הפרצופים שעומדים מאחורי הפורום

barbushi

New member
הייי

היה באמת כיף להכיר את כולכן מאיה מתוקה ושירה מדליקה ואתן אמהות מדהימות! אני בטוחה שנפגש שוב בקרוב!

למעלה