איזה כיף היה היום :)

ToHrU

New member
איזה כיף היה היום :)

תמיד אני הראשונה שמדברת על מפגשים.... אני מה זה אוהבת את כולכם!!! את סשה, את בועז, את גיא המקסים שתמיד מארח אותנו והיום נתן לי עותק מהספר שלו שהוא ממש אוצר דרך אגב, את אורי שאני והוא הסתבכנו בדרך חזרה בצורה מטורפת (ריוגההההה), טקומה-סאן שעזר לי לקרוא עם אורי ספרי ילדים, את דניאל שלומדת עם שירה, את טנוקי-סאן (מצטערת ששכחתי השם אבל היה ממש כיף ומצחיק) ואת החמודה שישבה איתי ועם בועז לדבר (סליחה ששכחתי גם את שמך אבל כם איתך היה ממש כיף!), וגם את חיליק "סתם" חיליק, גם את נו, איך קוראים לו, עם הפרקים של אינויאשה בפלאפון ואם שכחתי מישהו איתו הסליחה. ח"ח לבועז שיכול להפוך למתרגם ספרי מורקמי לעברית (נו, אני מחכה).... והיה כיף לקרוא umi de no kafuka זה עשה לי ממש חשק לחגוג יומולדת (עוד חודש) מיוחד עם חברי הפורום כי ממש כיף אתכם...

GnomeBubble

New member
או

iruka iruka inaika iruka iruka inai iruka inai inai iruka itsunara iruka yorunara iruka mata kite miruka ima yume miruka או משהו כזה... בערך...​

GnomeBubble

New member
הנה גם אני כאן

אם אתה חושבת שאת הסתבכת בדרך חזרה, את לא רוצה לדעת מה קרה לנו. אני צריך לבקש סליחה מטקומה-סאן וסשה... נראה לי שהם כבר היו מגיעים מהר יותר לאוניברסיטה באוטובוס
כן, מה לעשות, אני ממש לא מכיר את הכבישים בתל-אביב.
אני מצטער שלא קראנו ביחד עוד umibe no kafuka, כי סך הכל נראה לי שכולם היו יכולים. גם אם לא להבין הכל, לפחות לנתח את המשפט ביחד וללמוד. אני עדיין רוצה להזכיר לך שעדיין לא מאוחר ללמוד לימודי מזרח-אסיה. אני באמת מאמין שעם כל ההתלהבות שלך מהעניין את תשיגי מלגה ליפן, ומשם הדרך לחלומות שלך פתוחה.
ואם בינתיים את רוצה לחגוג יומלדת במסגרת הפורום, אז רק תאמרי ונארגן מיני-מפגש יומלדת מיוחד עם סרט ועוגת יומלדת יפנית(?)

oridistor

New member
גם אני כאן :X

אם אתה חושב שאתה הסתבכת, לפחות האוטו שלך עדיין שלם :X זה מה שיש לי להגיד. במזל אני פה עכשיו. אין אוטו יותר... *בוכה* למה?! כן, ביצה קטנה שלי :p למדנו היום דברים מעניינים, אבל האם זה היה שווה מכונית ועוד 40 שקל על חניה? (אה, דברים שבים בערכם, הא? :p) ואני ראיתי שאני יכול לקרוא חלקים מאומיבה נו קפקה :p אולי אני אפילו אבוא ביום רביעי הקרוב לשם

GnomeBubble

New member
עד כדי כך?

טוב, אנחנו סתם איבדנו את הדרך לגמרי (טוב, לא לגמרי - תמיד ידענו איפה זה הצפון, רק לא איך להגיע לשם).

oridistor

New member
החלק השמאלי הקדמי של השלדה נהרס :X

ואיתו גם הגלגל השמאלי הקדמי, וכל מה שיש בפגוש נפל כלפי מטה :X המנוע עדיין מניע, אבל, כמה חבל שהוא לא יכול לסוע כמו שצריך בגלל שהגלגל השמאלי הקדמי דפוק.

Tenguy

New member
יווו... מה קרה? איך זה קרה? תאונה ? בחניון ?

שאלה : 40 שקל עבור 5 שעות (8 ש"ח לשעה) - זה נחשב להרבה ? אולי בפעם הבאה אקנה סטוק של כרטיסי חנייה (אני חושב שזה 5 ש"ח לשעה) וכל מי שיגיע בפעם הבאה יקנה/תקנה ממני כמה שצריך... הינה הקישור (קצת ישן) לעיריית ת"א: http://www.tel-aviv.gov.il/Hebrew/Transportation/ParkingMeans/ParkingCards.asp

GnomeBubble

New member
מחוץ לתל-אביב זה נחשב להרבה ../images/Emo13.gif

אבל הכרטיסים האלה לא עובדים בחניונים, לא? אני לא חושב שאני אצליח למצוא אפילו חניה בכחול-לבן

Tenguy

New member
אם באים עד 10 בבוקר, אפשר למצוא בקלות חניה

דווקא בשעות הבוקר המוקדמות לא קשה למצוא חנייה ברחובות שליד הסטודיו, כמו פרוג ו-דוב הוז. אני מבטיח שכל מי שיבוא במפגשים הבאים - יוכל לקנות אצלי כרטיסי חניה, וכל מה שיצטרך זה לחזור למכונית החונה, ולתלות אותם בחלון... אני גם אכין מפת יציאה מהירה מתל אביב : דרך בן-יהודה צפונה לכביש מס. 2 (אוניברסיטת ת"א וצפונה), או דרך דיזנגוף וקפלן אל נתיבי האיילון (לירושלים ולדרום). ורק שכולם יגיעו בריאים ושלמים ובלי שום תאונה חזרה הביתה....

oridistor

New member
אהההה, וואלה, נזכרתי :X

רציתי להשיג לי תושב ת"א כדי שאני אוכל לצאת מהחניון ההוא ב-20 שקל במקום 40. וכן, כיוון שברוב המקומות שהם לא ת"א, חניה זה דבר טריוויאלי שמשיגים בחינם, אז זה נחשב לאנשים הרבה כסף ^^" מצד שני, השמדתי אוטו שהיה אפשר למכור ב15-17, אז אני לא בטוח עד כמה 40 שקל מזיזים כרגע :p התאונה הייתה על איילון דרום, ד"א.

oridistor

New member
רק צד שלישי :X

חבל שהתאונה קרתה בגלל שהברקס הגיבו בצורה שלא ציפיתי, ואז עשיתי טעות בצורה שניסיתי לסדר את זה :X, משמע שלא היה צד שלישי בכל הסיפור

ToHrU

New member
הווווווווו!!!!!!!!! יש!!!!!!!!!!!

אם כך אדאג לגבות את ההבטחה! :)

last day

New member
זה לא TAMAGUCHI זה TAMAGOCHI!!!!

היה מממש כייף! במיוחד לגלות כזה דבר חשוב בחיים אני ממש מצטערת שלא השתתפתי בקריאה של הטקסט, זה היה TO MUCH בשבילי מקווה שיהיו עוד מפגשים כאלה :)

למעלה