איזה כיף..............אני שחור!!!!

shlomiff

New member
כן ? ספוטאית ?

כמה זמן ריצה את יכולה ? אולי אני יצא לריצה להתאורר ?!

אמממממ

אני צריך להגיב / לחוות דיעה? או שישמע שנפגעתי וכו וכו וכו... נ.ב. אני תימני מה זה אומר יותר גרוע? (מעניין לשמוע את דעתכם דוגרי ובלי כל הסייסמאות העיקר האופי בלה בלה בלה, סתם מענייין אותי)

חחח מיכל

אל דאגה אני יהודי ואני יודע בדיוק מה אני שווה מהם חסרונותיי ומהם יתרונותיי. אני אגיד לך למה זה מעניין אותי. עד לפני שנתיים וחצי בערך הייתי בישיבות ספרדיות ועד שהגעתי לישיבות לא הייתי מודע למושגים האלה אני גר בעיר חילונית שמאלנית מובהקת בלי קהילה חרדית ולמדתי בבית ספר חצי דתי ולא היה את המושגים האלה אצלנו וכשהגעתי לישיבה ספרדית האכילו אותי(לא הצוות) בסיפורים על אשכנזים ספרדים וזה חדר אליי וסייג אותי מישיבות אשכנזיות גם כאלו שהובטחו לי, וכשהגעתי לפני שנתיים לאיפה שאני נמצא כעת מאז ועד היום לא נתקלתי אפילו פעם אחת למרות מאות האשכנזים סביבי במילה הזו "פרענק" לכם זה עניין אותי כל כך לדעת מה באמת הלך הרוח האם זה המציאות או שנפחו לי את זה יותר מידי, נ.ב. היום יש כינוי חדש "אוכלי קטניות " נא להתעדכן

shlomiff

New member
לא משנה איפה

העיקר שיהיה אוכל טוב.. האמת שיש הרבה גיזענות בעולם הישיבות, וזה ממש מוזר שלא ראית את זה- אבל אם אתה מבסוט, למה צריך לדבר על זה , לא ????

מעניין

אולי בגלל הכמות הענקית של הבחורים אצלנו אני לא מרגיש את זה, אתה גם מוזמן יש שפע אוכל {שני מקפיאים מפוצצימ רק בשר}

למעלה