איזה כיףף!!!!

ספיר 2

New member
איזה כיףף!!!!

אני שמחה ומאושרת שהכל מאחורינו חיית כמה חודשים "טובים" בשקר אחד וגדול... יותר מ- 9 חודשים.. אני ממש ממש עצובה.. ועדיין לא מעקלת את מה שקרה.. רק אתמול פתחתי ת'עיניים והבנתי שחיית כל הזמן הזה רק ב- שקר.! אוףף כמה רעל יש בעולם הזה.. למה הייתי כזו תמימה?? טוב העיקר שכל באמת כבר עבר... שיהיה לנו בהצלחה בדרך החדשה.. ואני רוצה שנחזור ליהיות כמו פעם.. ושכן נדבר על דברים מסביב ולא רק על הנושא -עמיר... (פשוט למישהו היה מפריע פעם כשדיברתנו על דברים שונים) אבל חפיף הכל כבר היה עבר וניגמר! אגב... אני שוב מיצטערת על זה שלא היתכחשתי למציאות עצמה... ונתתי לאנשים אחרים לישלוט לי על החיםם... אני יודעת שקצת קשה ליסלוח על זה.. אבל אני מבינה!!.. וכמובן ש- תמימה מידי.. ולא רק אני אומרת.. גם ה*** הזה אמר לי את זה לא פעם אחת.. וגם "החמיא" לי.. גרציהל'ה,גאלה, עזרא, מושיקו,שרית,איילת, אבי, אלינור, תמר, מירי, זוהרה.. ולכל מי ששחכתי... אני מיתגעגעתתתת!!!!!!!!!!!!!!! ומיתרגשת כ"כ... שמחה שאתם חוזרים! גאלה.. נוו מה עם התינוקת? ילדת? זו השאלה שכל הזמן אני חושבת עליה... איזה כיף לנו!!.. רק עכשיו ניכנסתי לפורום פשוט לא הייתי בבית... ואיזה כיף מחר יש לנו חלוקת תעודות של שליש.. בביה"ס.. יאללה שיהיה לי ולנו בהצלחה.. גרציה נוו אני בבית.. מה קורה? אמרת לי להגיד לך מתי אני באה.

למעלה