איזה כיףףףףף

איזה כיףףףףף

אני הולכת להיות קהל באחת התוכניות של נולד לרקוד מעניין כמה פעמים אפשר להירשם בתור קהל מישהו יודע?

amitush26

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo2.gif גמני רוצה!../images/Emo2.gif

איך נרשמת? בזה ששולחים באתר? כי אני שלחתי ועוד לא החזירו לי תשובה ]: יש עוד דרך להירשם?

einat6

New member
יאאא גם אני הולכת לנולד לרקוד..

ביום רביעי.. הזמינו אותנו מהביצפר להיות קהל.. את מגמת תיקשורת[כי זה אולפן צילומים וכל זה.. ] ואת מגמת מחול[ברור! כדי לראות אנשים רוקדים ולרקוד גם! חח] בקיצר אני ממגמת מחול.. אז אנחנו הולכים יום רביעי הזה.. זתומרת עוד יומיים
אני מקווה שזאת התוכנית הראשונה =]] חח ואמרו לנו שיש מסיבה של 3 שעות לפני התוכנית סתם כדי לחמם את האווירה.. איזה כייייף
נ.ב- 1. אני חדשה.. חח =]] אני קוראת פה לפעמים אבל לא כתבתי עדיין. 2. תצביעו לליאור ציוני.. היה מורה שלי להיפ- הופ.. והוא מוכשרררר בטירוף =]

מה זאת אומרת מסיבה? םO

אתם הולכים להיות ב"מסיבה" עם צביקה הדר\שופטים והמתמודדים? :-O

ליאור ציוני בטוח

ליאור ציוני הוא גם מורה בסטודיו אצלנו בפ"ת הוא מלמד בלט מודרני איפה את לומדת ריקוד תגידי? אני עוד לא יודעת איזה יום רביעי ני אבל יום רביעי הזה בטוח לא אי כנראה ילך ביום רביעי ב-14 מאיזה בית ספר את? גם מעניין אותי

einat6

New member
תודה לכולןן.. ותשובות.. =]

ממ אני לומדת בתל מונד.. וליאור בא ללמד אותנו שישה שיעורים של היפ הופ והופענו עם הריקוד בערב מגמת מחול. בקשר לשאלה שמעלייך.. אני לא יודעת אם אנחנו רורדים עם המשתתפים וכולם.. אבל אני אוכל לענות לך על זה מחר..

Vitamin Chick

New member
בואנה הליאור הזה

מלמד בכל מקוםםם גם אני תלמידה שלו:) יש מישהו שלא תלמיד שלו בכלל?

ליאור מלמד היפ הופ?../images/Emo2.gif../images/Emo122.gifרציני?

מודרני, ג'אז וג'אז מודרני הוא לימד ומלמד אותי אבל לא ידעתי שהוא מלמד *גם* היפ הופ

daniel rubin

New member
גמאני לומדת אצל ליאור חח..

אבל אני לומדת לא רציני.. עם להקת שרונית עם אתם מכירים.. (היא בשירה לא בריקוד..) הוא הכיאוגריף שלו שם..

Vitamin Chick

New member
אולפני מימד

נוטים לפספס אותם בקיצור - הם צמודים לבניין גדול שקומת הקרקע שלו היא מסעדה. הכניסה די קטנה ומעפאנה עם ספסלים ועציצים. שלא תפספסו...

תוך כמה זמן החזירו לך תשובה?

והנתונים נשמרים במחשבים שלהם? כלומר, אם אני אא נבחר, יש מצב שאני אבחר עוד חודש? םO

למעלה