איזה כיףףףףףףףףף!!!

TPILOVE

New member
איזה כיףףףףףףףףף!!!

יום ראשון יש לי טסט פנימי (רשמתי כבר כאן). והמורה שלי אמר לי שהוא מקבל טפסים לטסט החודש והוא ישבץ אותי בלי נדר לטסטים שיהיו בינואר!! מה שאומר טסט בגשם!! יש!!! הבעיה היא שיצאתי מהאוטו וכל החברים שאלו אותי איך היה השיעור אז אמרתי לכולם שיום ראשון טסט פנימי
.. אבל חפיף.

green witch

New member
גם אני סיפרתי לכולם על הטסט הפנימי

וגם על הטסט הראשון ועכשיו גם על השני... אממ אני מאמינה שאם יודעים לנהוג עוברים וכל העניין של "אם מספרים אל עוברים" זה בולשיט אחד גדול!

Daemonlior

New member
האמת..

שיש אנשים שזה פשוט מוריד מהם את הלחץ.. ויש אנשים שלא.. בטסט הראשון סיפרתי לכולם, ונורא קיוויתי לעבור, אבל זה לא קרה.. בטסט השני סיפרתי רק ל-2 חברים קרובים.. ואחרי הטסט סיפרתי לכולם, וכולם סתם ביאסו, אמרו לי שאין מצב שאני עובר אם נגעו לי בהגה וזה, חיכיתי יום שלם (בגלל העיצומים), בידיעה שנכשלתי.. ולבסוף, עברתי.. בקיצור, אני לא ממליץ לספר לכולם, מספרים רק לחברים קרובים וזהו..

TPILOVE

New member
מה אתם אומרים???

הכי שוה שייצא טסט בגשם נכון?? כי הטסטר יותר מתחשב וגם אתה נוסע לאט מאוד בגלל שהכביש רטוב והכל וה20 דקות עוברים שאתה נוסע פחות דרך, נכון???

gilgula

New member
בעקרון כן

צריך לנהוג יותר לאט (מומלץ לפחות 10 קמ"ש פחות ) לא נראה לי שהטסטר מתחשב יותר...אבל באמת אם יודעים לנהוג אז יודעים לנהוג!

gold ayelet

New member
חח לא כ"כ אחת נכשלה כי היא השפריצה

על הולכי רגל! אז תיזהרו!

למעלה