איזה כייף.....

orchid

New member
איזה כייף.....

להיות בפורום שאף אחד לא שם עליך בו.... אני לא נהינית כאן ובהתחלה היה לי כייף, אבל הבנתי שאני לא סתם פרנואידית (כמו שאני תמיד...אחרי כל, זו אני)...אני באמת לא מורגשת כאן חבל, חשבתי שעשוי להיות נחמד להיות חלק מכל מה שקורה כאן

Black Star

New member
למה את אומרת ככה (כפרה נשמה)? :-(

אני לא יכולה לדבר בשם אחרים, אני יודעת שאני מאוד מאוד נהנית לקרוא מה שאת כותבת. את באמת נראית לי אחלה ונורא כיף לקרוא כאן את ההודעות שלך. אני מקווה שתישארי, וממש חבל לי שאת לא מרגישה בנוח כאן :-( מצטערת אם אני תרמתי איכשהו להרגשה הזו.. תישארי, בבקשה :) יעלי.

orchid

New member
תשמעו...

תראו, אני בדרך כלל מרגישה נחותה ובעלת ביטחון עצמי ממש נמוך, אבל כאן אני יודעת שמה שאני מרגישה זה אמיתי כלומר, אני לא מרגישה שאני חלק ממה שקורה כאן למרות שאני מנסה זו לא הייתה פנייה אישית, ולא, זה לא שאני מאשימה מישהו, זו מן אווירה פשוט שיש בפורום, מי שלא היה כאן מספיק זמן לא ממש רצוי... אני לא יודעת אם זה נכון או לא, אבל זו ההרגשה שאני מקבלת אני גם לא ממש היחידה לפי מה ששמתי לב.... לא משנה : ) no hard feelings

N0

New member
על מה את מדברת...

נכון שלפעמים אנחנו מבררים את הכתובות של אנשים חדשים בפורום ושולחים להם מכתבי נפץ... אבל אלייך היינו די נחמדים מה זה היה... אה כן קלטת של אייל גולן. :) לא סתם, אבל עכשיו ברצינות נכון שבדר``ך כלל קוטלים הודעות של חדשים כמו ``הי יש לכם פורום ממש מגניב כאן...`` וכל מיני הודעות שסתם מציקות , אבל זה בצדק. מצד שני את כבר עברת את הקטע של הלהציג את עצמי, אז מה הבעיה. יכול להיות שבאמת אנשים לא הגיבו להודעות שלך , אבל זה בגלל שרוב הסיכויים שפשוט לא היה להם מה לכתוב, לא בגלל שהם לא אוהבים ובטח שלא בגלל שאת חדשה. N0

Levinzone

New member
רוני, אל תלכי

למה הוא לא מפרסם את ההודעות שלי? מה שרציתי להגיד, זה שתתני לזה קצת זמן.... וחוצמזה, מה קורה פה עם הדימוי העצמי הנמוך של אנשים? בפגישה הבאה אנחנו מעבירים סדנאות להעלאת הביטחון העצמי, ולשיפור הדימוי העצמי! זהו! -יעל-

Levinzone

New member
חלאס חלאס חלאס

תפסיקו כבר עם הרגשי נחיתות האלה... מה אכפת לכם אם רוצים אתכם או לא? תלמדו להיות קרציות. וחוצמזה, אתם לא לא רצויים. וחוצמזה 2- אייייכס אלי יאצפן.. איייייכס! -יעל-

יש את האלה ...

שנמצאים פה הרבה זמן .. וכולם מכירים וזה .. והם בכל זאת חושבים שהם לא רצויים .. ואת אחת מהם לונה. אף פעם לא חשבתי על זה יותר מדי .. אני רצוי פה או לא ?

flowr..

New member
כן

אין פה לדעתי מישהו לא רצוי... יש רק כאלו שחושבים שהם לא רצויים. (כמו קירק האמט למשל.. אבל הוא כבר הפסיק להתלונן, אז כנראה שהוא הבין שהוא רצוי.) טוב, אז רק בשביל להעלות לכם את הבטחון העצמי ולהשאיר אתכם ללא ספקות- אתם רצויים פה. טוב? אז נא לא להיות פראנואידים... flowr..

Levinzone

New member
הא?!

על מה את מדברת? נכון שלפעמים אנחנו לא מתיחסים יפה כל כך לחדשים, אבל זה רק לכאלה שלא מבינים את המממ *מהות הפורום* (?!?). אליך ספציפית אני חושבת שהיינו די נחמדים.. למה את חושבת שאת לא מורגשת כאן? חיוך?:) -יעל-

PsiChO

New member
את לא היחידה...

שמרגישה ככה. זה בסדר צרת רבים חצי נחמה (אבא שלי היה אומר על זה צרת רבים נחמה לטיפשים אבל לא משנה). אני כאן כבר כמעט שמונה חודשים אבל אני עדיין מרגיש מאוד דחוי. גם לי יש ביטחון עצמי נמוך אבל אני חושב שזה קצת יותר מזה. אף אחד לא תהה לאן הפסיכי נעלם בשבועיים האלו שהוא לא כתב כלום, אף אחד גם לא תהה למה הוא לא בא למפגש של חברי הפורום... ואני פה כבר שמונה חודשים... אני מרגיש מאוד לא פופולרי כרגע. אז בתגובה להודעתך, את לא היחידה פה ואני שמח שיש עוד מישהי שמרגישה כמוני (אני לא שמח שאת מרגישה ככה אני שמח שיש עוד מישהו כמוני, לעזאזל את הבנת למה אני מתכוון!!! ). פסיכי*מרגיש מאוד לא פופולרי :(

orchid

New member
כן

ואתה עוד 8 חודשים כאן....אני ממש קצת זמן אולי לא הייתה לי מספיק סבלנות...לא יודעת בכל מקרה היי פסיכי (אני מרגישה מוזר לקרוא לך כך) :) הנה האיי סי קיו שלי 54132346 רוני.

N0

New member
טוב די כבר...

ארליך לונה ופסיכי (וכל מי שגם חושב כמוהם, ובשביל הביטחון העצמי שלכם נרשמתם בסדר הא``ב). די כבר עם זה כולם מעריכים אותכם , כמו שN0 כבר אמר לפעמים זה בעיה בפורומים כי אתם לא ממש רואים את התגובה (אם זה וואו הו\יא צודק\ת, ובגלל שזו גם ככה תגובה למשהו אז אין טעם סתם לפרסם משהו שיגיד את זה פחות טוב ). וזה שאנשים לא מפרסמים הודעות, כמו איפה זה ואיפה זה כל הזמן. זה לא כי הם לא שמים לב שאתם נעלמים זה כי באמת אין להודעות כאלה שום טעם, ואנשים מניחים שתספרו להם איפה הייתם (אם באמת הייתם וזה לא איזה מחשב שעושה בעיות) כשתחזרו. N0

לונה

New member
ברור שכולם מעריכים אותי.

לא יודעת מה עם ארליך והפסיכי, לי יש הערכה עצמית גבוהה מאוד. בשל הפאקים הלא מעטים בפורום (טכניים, שרק התרבו מאז השינוי הדבילי הזה) לא ראיתי תגובות של אחרים להודעה הזאת. סתם נראה לי משעשע לכתוב את זה. וחוץ מזה אני פשוט נוהגת לבחור תשובות או משפטים לפי מידת התאמתם לשיחה, ולא כל כך לפי אמיתותם. (אני לא משקרת. אני מתאמנת בכתיבה יצירתית.)

erlich

New member
אממממ

ארליך לא יודע למה NO חושב שהוא סחר ביטחון. הרי זה ברור לכולם שארליך יודע מה הוא שווה, ולא הייתה לו אפילו הודעה אחת של חוסר ביטחון. לצערו של ארליך אחד הדברים שחסרים לו מדי פעם זה חוסר ביטחון. ולא היה מזיק לו לקבל קצת. בכל אופן, NO יכול לסמוך על ארליך שאין לו שום בעיות של חוסר ביטחון. סתם רציתי לראות איך זה לכתוב בגוף שלישי, לא משהו האמת :), ארז.

dAndUsh*

New member
זה קצת מדאיג...

כי בתור חדשה שהחליטה להצטרף לא מזמן (אתמול- רק שלא היה לי הרבה מה לומר... משהו שהוא חשוד ביותר בעיני עצמו) התעוררה אצלי דאגה קלה מהערתך, האם הדנדו`ש תישאר בודדה וחסרת יחס בפורום הנ``ל? (פליזזזז לא). בכל אופן, נעים מאוד דנה

orchid

New member
המטרה

לא הייתה שיגידו לנו, לא נכון, למה אתם חסרי ביטחון והכל... כי זו הרגשה...באמת, זה לא היה כדי שיגידו לי שזה לא ככה תודה על תשומת הלב, נורא חביב מצידכם : ) רוני שברור, נשארת בפורום, כי הדיונים שווים את זה : )

למעלה