איזה כייף

איזה כייף

שהגעתי לשלב בחיים שהאטימות והטמטום שלהם כבר בכלל לא מעצבנים אותי אלא בעיקר מצחיקים...
אתמול הגיעו החמים לביקור - חמי שמאוד מעריך אינטליגנציה (גם אם הוא עצמו איננו בדיוק מאור הגולה) הבטיח לילדה (12) 50 ש"ח "פרס" אם תפתור את הקוביה ההונגרית. ישבה מחוננת הבית יום-יומיים-שלושה והפלא ופלא! פתרה הקוביה ואף הגיע להישג מרשים - פותרת אותה מכל מצב בתוך 60 שניות!
ראה זאת סבא והתפעל, נתן לילדה 100 ש"ח והחל בשבחים על חוכמת הנכדה ומשווה אותה לכל עילויי המשפחה שלו שמהם ירשה בוודאי את חכמתה, וממשיך ומשבח את הדוד הזה ובן הדוד ההוא וכן הלאה וכן הלאה על שהורישו לה מחכמתם, כולם כולם הוזכרו חוץ מ... האמא המחוננת של הנכדה המחוננת... אבל באמת כבר תרומתי הצנועה? רחם להשכרה? כמה גנים מצ'וקמקים? קצת חינוך למצויינות?
טוב שהמחוננת ג'וניור הוסיפה "דווקא אמא עזרה לי ללמוד איך לפתור את הקוביה ההונגרית..."

ayaht

New member
טמטום שובניסטי סטנדרטי...

קרה לי הרבה בחיים.
אני תוכניתנית. זו הפרנסה שלי.
אבל בשביל עזרה במחשב? תמיד יפנו לאח שלי.
אפילו שהוא לא יודע חצי ממני.

עם השנים התחלתי להנות מזה.
כל הכאב ראש של התמיכה הטכנית נופל עליו..

עזבי.
הבעיה באמת אצלו.

הזכרת לי זוג ממכריי

שהיא גבוהה ממנו בראש (לפחות), אבל כשצריך להוריד משהו מארון עליון זה "מאמי, תוריד לי את זה בבקשה", כי הלכה למשה מסיני שבעלים יותר גבוהים מנשותיהם ולפיכך רק הם מגיעים לארון העליון.

רוני810

New member
כל הכבוד לילדה! וגם לאמא שלה. פחות לסבא שלה..

טוב שאת מסוגלת לצחוק על זה. או לצחוק או לבכות, אז עדיף לצחוק.
והוא כבר לקח את זה לרמות מגוחכות ממש, שמוציאות אותו אהבל ולא אותך.
הוא עושה את העבודה של לרדת על עצמו כל כך טוב, שהוא לא צריך שום עזרה מאף אחד.

כל הכבוד! מזכיר לי שאפשר להבין מי מבין הנכדים

יפים בעיני חמותי,
יש לנו אחיין שהיה קצת מעוך כתינוק (מותק של ילד!) ורק הוא דומה לאמא שלו (הכלה). כל השאר דומים לחמותי, לאמא שלה או לאבא שלה.

אהבתי את המשפט הראשון שלך שטוב שהגעת לגיל בו את כבר מתחילה לצחוק במקום להתרגז...
אני מרשה לעצמי לומר: "כמה אני מבינה אותך" ולשלוח לך חיבוק וירטואלי (גם אם ירגמו אותי באבנים בגלל החתימה
)
גם אני עברתי ועוברת את זה נון סטופ: הילדים שלי סופר מוכשרים ויפים כי הם קיבלו גנים טובים כמובן מהצד של אבא, כלומר יפים כמו דודה וסבתא, חכמים כמו אבא וכדומה...
אני בתכלס אוויר. מה עם החינוך? הם חונכו רק מהחומרים שהיו בזרע ותו לא. אין שום השקעה מצידי.

בעבר הייתי מנסה לנתח ולהבין למה חמותי אומרת את זה ומדוע היא מנסה לחשוב ממי הם קיבלו מה.
היום אני כבר לא מתייחסת.
חבל על האנרגיה.

למעלה