איזה כייף!

rotem611

New member
איזה כייף!

החייל כנראה חוזר לסופ"ש וסוף שבוע הבא יוצא לרגילה!!! אני כל כך מחכה שיחזור כבר וגם היו קצת בעיות בתחילת השבוע אז יש לנו כמה דברים לסדר והולך להיות כל כך כייף! :) אני מאוד מקווה שעכשיו היציאות שלו יהיו יותר טובות- סוף טירונות סיירת צנחנים.... מה עם החייל שלכם בנות?? מישהי יודעת איך היציאות בערך באימון מתקדם של פלס"ר צנחנים??

shani hadad1

New member
כיף !

תהנו, תנצלו כל רגע

GrowingMadness

New member
איזה כייף D:

ממש שמחה בשבילך.. תהנו ותנצלו כל רגע גם ברגילה ^^ [אני מקנאה ממש
] וחבר שלי יוצא מחר D::: ואני מניחה שזה כמו כל חי"ר האימון מתקדם שזה חצאים בד"כ.. [שבוע כן שבוע לא] אבל ממש מתחשבים בהם וחבר שלי קיבל גם חמשושים באימון מתקדם ^^

rotem611

New member
:)

חח כן אני ממש מקווה! וגם הוא יוצא ביום חמישי לרגילה וביום שישי זה היומולדת שלי אז זה יצא ממש ממש מעולה!!! :)

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifכיף לכם :)

החייל שלי חוזר מחר בלילה וסוףסוף מסיים אימון מתקדם! ואז הוא יהיה בבית עד רביעי בבוקר כי תקעו לו רגילה מקוצרת כזאת :( אחרכך הוא יעשה חודשיים קו של 17 4! איך אני אשרוד? אני לא יודעת.. עוד שנייה הוא "חוגג" שנה בצבא ורק פעם אחת סגר 21 :ם

GrowingMadness

New member
בהצלחה לו ^^

[וגם לך
] ושורדים את זה, חבר שלי בכפיר והיציאות שלהם גם אמורות להיות 17-4, עד עכשיו הוא יצא חצאים [שבת כן שבת לא] אבל היציאות נראה לי ילכו ויהיו גרועות יותר... בכל מקרה, מתרגלים.. וד"א גם לחבר שלי יש עוד מעט פז"מולדת! עוד בדיוק חודש ^^ מתי חבר שלך התגייס?

shani hadad1

New member
17 4 ....

אני מזה לא רוצה לבאס , אני רק רוצה להכין אותך שכשחבר שלי עשה " 17 4 " כשהוא רק עלה לוותיקות בהיותו צעיר חחח היו גם 24 ו 26 ... אל תגידי שלא הכנתי אותך מראש =\ אבל וואלה ?! הפגישות היו הכי כיפיות שהיו אי פעם , חצי נחמה

ענבל1693

New member
את האמת ש17 4 זה לא נורא

תחשבי על זה שחבר שלי ביינתים חוזר כל שבועיים לשוש נכון הוא חוזר מוקדם יותר אבל הכל לחוץ ובקושי מרגישים אותו פה באימון מתקדם הוא כנראה יעשה 16 5 וזה יהיה ממש טוב כי אני באמת ארגיש את הנוכחות שלו כאן. וגם 17 4 ככה. קצת פחות טוב אבל אותו סגנון זה מתעלה על הרבה דברים עצוב שזה כבר נראה לי בסדר היציאות האלה

shani hadad1

New member
17 4 זה לא נורא ...

שזה באמת 17 4 , ולא שבגלל שאתה צעיר מת טוחנים אותך ואומרים לך להשאר 24 ו 26 כמו שקרה לחייל שלי :\

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifחבר שלי כנראה הולך לטחון

לא בגלל שהוא צעיר (וגם לא ממש היא בדיוק אלה שהוא בא להחליף זה הגדוד הקודם שלו לפני שהוא ירד מחזור חח) אלא בגלל שהוא חובש. כנראה החובש השני רוצה לטוס לחו"ל למשפחה שלו כי הוא חייל בודד ככה שחבר שלי בטח מהזה ידפק. אוףףףף. נקווה שאני אהיה בתקופת מבחנים ולחץ ואצטרך ללמוד ולא לחשוב על זה שהוא סוגר חח

GrowingMadness

New member
גם חבר שלי חובש,

והוא לא טחן בצורה מיוחדת בנתיים. מה שכן, הרבה קוראים לו לפעילויות עם הוותיקים יותר שזה מגניב

למעלה