איזה כייף

carmits

New member
איזה כייף../images/Emo70.gif

הזמנתי מאמזון את הספר של קרול דיקון על קישוט עוגות (תראו בלינק). פעם ראשונה שאני עושה את זה...ואני ממש מחכה בהתרגשות לספר

t a l talim

New member
../images/Emo6.gif את פשוט מכירה אותן כנראה...

אלה העוגות שלה, לא של דבי בראון...

carmits

New member
למה בעיה?

מאמזון אפשר להזמין לארץ בלי בעיה. אני בעקרון הזמנתי לניו יורק, לסניף של העבודה שלי ואנשים מגיעים משם אלינו כל הזמן, אז יביאו לי.

אה אוקיי, אז כן יש בעיה אמזון

לאחרונה לא עושים משלוחים לארץ אין לי מושג למה
, אבל שמחה בשבילך שיש לך דרך להזמין.....

carmits

New member
באמת? לא ידעתי. ניסית לשלוח להם

מייל? אולי זה משהו זמני.

לא, לא שלחתי מייל, ניסיתי לא מזמן

להזמין כמה ספרים וכשהגיע השלב של כתובת למשלוח נכתבה הודעה שהם לא מבצעים משלוחים ליעד המבוקש, ניסיתי מאז עוד מספר פעמים ללא הצלחה
.

carmits

New member
באמת באסה. מצטערת שאני לא יכולה

לעזור...לא נעים לי לבקש שמישהו יסחוב איתו בטיסה מלא ספרים.

לא צריכה להיות בעיה,

בדיוק אתמול אספתי שני ספרים שהזמנתי משם (לילדות שלי), הם שולחים כל פעם חלק מההזמנה שהם יכולים. הזמנתי גם שני ספרים של עוגות ולפי בסטטוס (אפשר לעקוב אחרי המשלוח), הכל בסדר. רונית

tsoff

New member
אני קיבלתי את 50 עוגות של דבי בראון

ומאז כואבות לי הידים מרוב שבא לי להכין עוגה. סוף סוף פסח נגמר, אפיתי בבוקר כמה בסיסים ומצאתי "קורבן" להערב. מחר תהיה תמונה.

nush1

New member
אני הזמנתי 3 ספרים

גם של קרול דיקון וגם של דבי בראון מאמזון אבל את השליחות עשיתי לבית של חברים שגרים בניו יורק טאמורים לבוא לארץ עוד שבועיים לביקור הספרים די זולים אבל המשלוח לארץ עולה יותר חבל שלא ידעתי שאת מזמינה
היית חוסכת משלוח!

אני מתכוונת להזמין מאמזון

מישהו רוצה להצטרף? ניסיתי בבוקר ולא היתה שום בעיה רק שאת הספרים של דבי בראון הם משום מה לא שולחים לארץ. אשמח לדעת עוד היום אם מישהו רוצה להצטרף. עלות משלוח לארץ היא 9$ ועלות טיפול בכל ספר 4$, לידיעתכן.

מיכל אני אשמח לשמוע שהצלחת

האם עברת כבר את כל השלבים עד לשלב אמצעי התשלום?? שם בדרך כלל הבעיה
, אבל אשמח מאד לשמוע שהצלחת ושעכשיו זה אפשרי.

1הילונת

New member
אני חושבת שהבעיה היא עם ספרים

שנקנים דרך ה - marketplace... כלומר - לא של amazon (בד"כ ספרים שהם used) ספרים כאלו לא נשלחים לארץ. לכן לא ניתן לשלוח ספרים של debbie brown - כי אין ב - amazon וכולם מגיעים ממקומות אחרים דרך amazon... עשיתי עבודת מחקר רצינית - כי גם אני רוצה כל כך להזמין...

ברוויזה

New member
אני מאוד אשמח להזמין אתך אם יסתבר

שזה אפשרי... אם כן תצרי איתי קשר במסר בבקשה!!!!!!!!!!!!!!

היכן ניתן לקנות בארה"ב

האם את יודעת אילו חנויות בארה"ב מוכרות ציוד לשימוש בבצק סוכר והאם ידוע לך על חנויות ספרים נוספות באר"הב שניתן לרכוש ספרים כאלה

למעלה