איזה כייף לי...

צפרדעית

New member
איזה כייף לי...

היום החלטתי שאני עושה משהו רק בשביל עצמי קבעתי תור למספרה, שיריינתי 600 ש"ח והלכתי לגזור את השיער... החלטתי לשנות צבע וגם העפתי את האורך הלא ניגמר ואני מאוד מרוצה מהתוצאה עכשיו אני אומנם מרוששת אבל שמחה (והשיער כבר לא מגיע לישבן)

AlteX

New member
אוף איתכן, מה יש לכן???

שער שמגיע לישבן זה ממש יפה (ומגרה...)!!! אני מקווה שאצלי זה אי-פעם יגיע...
(סתם סתם, תהיי יפה גם עם שער שלא מגיע לישבן, אולי תתני לי את החלק שגזרת, ששלי סוף-סוף יגיע...)

AlteX

New member
מצטער יוליצ´קה חמודתי...

אני בעבודה ואין לי אפשרות להתחבר מפה, אבל קבלי
ענק!!!

גילה37

New member
אולי תענה לי סוף סוף על השאלה שלי?

למה גברים מעדיפים נשים עם שיער ארוך????? זה מפריע ... והשיער מתפזר כל הזמן ??????? שלך גילה

AlteX

New member
תראי תשמעי... הממ...

איך אני אגדיר את זה...? השער הארוך יורד בעדינות מהראש כמו מפסגתו של הר גבוה בעננים, כמו מפל של מים טהורים וצוננים, זורם לעט למטה... ומלטף את צלע ההר (ואת העיניים, כמובן)... ממש עד למטה, ושם מתמזג עם השביל שבין הגבעות... <אוקיי, כדאי שאפסיק כאן!> מפריע? מה מפריע? אוקיי, אז קצת מפריע, ויש כאלה שאומרים שדברים נוספים מפריעים שאני לא אזכיר כאן... הכל עניין של עדיפויות אני מניח... אני מעדיף לחיות עם ההפרעות הבלתי משמעותיות מבחינתי על מנת להנות מהיופי של המפל... על מנת ללטף ולהריח... כ"כ מושלם.... אחחח... טוב, לא אמשיך! מקווה שהסברתי... וחוץ מזה זה נורא כיף לרקוד עם זה ובמיוחד להשתולל בהופעות רוק כבד!!! אלכס-חולה-שער-ארוך. נ.ב. מישהי אמרה לי פעם: "סוף-סוף יש עליי שערות של גבר..."

צפרדעיתוש יקרה

אני חושבת שהספר שלי היה עושה לך את זה יותר בזול
אבל העיקר שיצא לך יפה ושאת מרוצה אישה יפה.

גילה37

New member
נו באמת?????????

כנראה גם תספורת שניראת כמו חצי מחיר אתה היית מציע לה??.. מה קרה לכם אישה או גבר שרוצים שינוי צריכים אומץ אז קודם כל כל הכבוד על האומץ לשנות את המראה ועל האומץ להיפרד מכל כך הרבה שיער ,,, הוצאת 600 שח אבל כמה תחסכי על שמפו חשבת??? ובנימה אופטימית זו אני הולכת לחפוף שלכם גילה

גם אני עשיתי שינוי,

הלכתי לספר הקבוע שלי לספר החתיך שלי בחיי הוא שווה... ווהוא החליט שהוא משנה אותי וזה מה שהוא עשה , כמו שאני אומרת לא חשוב המחיר חשוב עד כמה הספר חתיך
אישה יפה.

ואיפה התמונה?????????.

יש לך מצלמת אינטרנט.... אז קדימה....ציק צ´ק.....תמונה...
כבר התרגלת לא???????.

גילה37

New member
גם תמונה לפני וגם אחרי

לא נוותר איך נחליט מה מתאים לך יותר ?????.. חייבת את שתי התמונות אחת של לפני הקיצוץ ואחת של אחרי הקיצוץ...

צפרדעית

New member
חחח רק בגלל שמקסי ביקשה

<אחותי, את מסתלבטת עלי???
> את יודעת שלפעמים אין לי אלוהים.... אגב, מקסי תעיד שהאורך קוצר לפחות ב25 ס"מ... ושפעם הייתי בלונדינית

ואווווווווו איזה שיערררררר

אהבתי את התספורת אהבתי את הצבע, אבל אולי תסתובבי.........
אישה יפה.

למעלה