איזה כייף לי....

Sודית

New member
איזה כייף לי....

שיש לי אותכם...אתם יודעים למה??? אתם תמיד פה...או לפחות החדר...תמיד פתוח... לא צריך לקבוע...לא להזמין מקום מראש... פשוט...באה...מתיישבת... וכולה....על המקשים מתקתקת. לא צריכה להראות כך או אחרת... ברוב המקרים איני מתלבשת... ככה כמו שקמתי, אפילו לא מתאפרת... אוכלת מולכם, מתי שבא לי... עוזבת אותכם מתי שבא לי... הולכת וחוזרת ואתם פשוט פה... איפה יש כזה דבר עוד??? והכי כייף...שהאותיות לא נגמרות..... ועוד כמעט בחינם....אני מתה....בארץ שלנו... אז מי עוד רוצה לדעת מה מחפשים פה כולנו?? סודית לא מגלה איך היא נראת כרגע:

../images/Emo98.gifחחחח ..איך איך....

איך את נראית? עם אבו עגילה על ורשת עם חורים? עם חולצת T בלי שרוולים? עם מכנסיים קצרים ..אולי אולי בלי? ספרי......בבקשה ספרי לי? ספרי לי איפוא הקמטים של אחרי השינה? גלי לי - מה חדש , ןמה הישתנה ? ספרי לנו איך את מהאמבטיה לחדר את מים מתיזה, ומשאירה אחריך שלוליות..כמו עיזה פזיזה, ספרי לי הכל - כאילו אני מכוכב שמאחור נשאר... כי אצלי מתוקה...ששששששששששש אל תספרי לאיש... אצלי זה בדיוק אותו דבר... ברבורה רטובה....בלי סודות

דניאלה1311

Active member
מנהל
איך את נראית איך את נראית שר כבר יוסי בנאי, את השיר המעליב (לדעתי) על האשה שאתו אפשפר לחשוב שהגבר נראה יותר טוב אחרי שימוש של 30 שנה חה חה חה. בקיצר, סודית וברבורה, לא שאלתן אותי אבל חייבת תמיד להוסיף משהו, כפייתי אני יודעת אז טוב שאין לי מצלמה והייתן רואות איך אני נראית ליד המחשב , אבו עגילה? מי עוד עושה זאת? חלוק שהוא מין שמלת חוף בלי כלום , הקמטים לא מתגהצים לא משם ולא מפה, כוס תה חצי שתויה, אלפי דפים על השולחן של העבודה, מתברברת לי פה ושם. אבל בגראנד קניון אדפוק העופעה שלא תחשבו שאני סתבם סמרטוטה.

../images/Emo66.gifיוווו..העלבתי?

דנינוש.. רק אל תופיעי אצלי בדלת, כי אני לא אחראית לתוצאות... שמלת הים שלך - היא שמלת ערב מול ה T קרועת השרוולים שלי... ואת המכנסיים הקצרים שקיצרתי עוד יותר...נראה כאילו הרגליים אצלי לא שוות באורך... ובחיי שאני לא סמרטוטה מרוטה... עמה מה???? לא חושבת שתהיה לכם הזדמנות לבדוק...הפעם... אוהבת אותך איך שאת - ו... תכיני לי קפה בבקשה...

אנירמי

New member
הייתי רוצא לישלוח את השירים מהכרם ל

דניאלה ברבורה סודית מגי היקרות כמי שהציץ וניפגע.הייתי רוצא לישלוח את השירים שלכן שהקלטתי על קלטת לתא דואר הבנתי שהגרעין הקשה מחיפה מצפה לתשובה השועל שממשיך לחגוג בכרם.

Sודית

New member
לא בא בחשבון....

לא מגלה...את כל האמת.... רק ארמוז ש.....צבעתי היום.... וכך ישבתי מולכם....הרגשתם???? ראיתם כמה יפה אני??? סודית מגלה טיפונת.

עם קצת דמיון..

שבו בורכתי, רואה אותך מולי והוזה אותך בלי.. אז לא יעזור לך מסך מפריד דעי שכמו שאת שם את בעיני - תמיד. אז כן תאכלי, ואל תתאפרי ולא תתלבשי ואל תתביישי, כי מי רואה מלבד דימיוני? ודעי לך סודית מסתתרת, אני לא לבד כאן כולם איתי ואיתך.

kozett

New member
גלי נא מהוא סודך..

היי כול כולה סודית.. אהבתי את אותה הדמות המישתקפת משורותיך... אולי היא סודית ואולי לא מכל מקום יש דימיון והוא ברוך השם פורה.. אז לכל אחד ואחת הדמות הסודית שלה או שלו...

Sודית

New member
מאחורי המסך....

כולנו נראים בערך אותו הדבר.... כאן משחקיעם תפקיד העכבר טהמקלדת... ולא ממש חשוב מה שאת לובשת... העיקר זה המילים... ש י ר י ם הגיגים וסתם כל מיני דברים. סודית מאחורי המסך.

למעלה