איזה כייף היה!!
עכשיו חזרתי מהחווה!!!!! היה ממש ממש ממש נפלא- אני והקבוצה שלי בהתחלה עשינו טרוט במנג' ואז יצאנו לטיול מלא בגלופ וטיפה קפיצות! היה גם מצחיק!! חברה שלי דהרה מאחורי ואני רכבתי על סוס ששמו שוקולד והוא העיף אבנים אז זזתי משם!! מהיום היא קוראת לו סוס ערבי! חחחחחחחחחחחח....
היה מדהים!! וכשחזרנו באנו בקנטר ואני אהיתי שנייה והיו שם מלא מלא מלא אנשים וצילמו אותנו!!! וכולם התלהבו!! ובאמצע הטיול חתפתי התקף צחוק בגלל שראיתי תרנגולת- המבין יבן!! יו...זה היה קורע!! חחחחחחחחחחחחחחחחחח...
וילד מהחווה (מישהו שמחוות הכיכר) והוא הציעה לילדה מהחווה!! יוו...וזה היה כזה רומנטי! ולפני שעלינו על הסוסים איזה אישה אחת כזה באה לחווה והכלבים רצו אליה והיא וחדת אז היא אמרה (אני מצטטת): "קישטה, קישטה!!!!" ואז היא אמרה (שוב מצטטת): "אימל'ה, הצילווו, תעזרו לי, הצילווווווווווווווו!!!!!!!! (צרחה)!!!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחח.... איך היה איתכם?? אבל זה היה קורע... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..... ואם אני לא טובה בשרשור אז סורי!!
עכשיו חזרתי מהחווה!!!!! היה ממש ממש ממש נפלא- אני והקבוצה שלי בהתחלה עשינו טרוט במנג' ואז יצאנו לטיול מלא בגלופ וטיפה קפיצות! היה גם מצחיק!! חברה שלי דהרה מאחורי ואני רכבתי על סוס ששמו שוקולד והוא העיף אבנים אז זזתי משם!! מהיום היא קוראת לו סוס ערבי! חחחחחחחחחחחח....