איזה כדאי

מגנטה1

New member
איזה כדאי

אני כרגע בשלב החלטה בין ה T61 לבין DELL XPS M1330, אין לי עדיין את המפרטים המדוייקים, ה XPS אמור להגיע רק בעוד מספר שבועות. כל אחד מהם סביב 10K. הדל יותר קל יותר חדשני - מסך קצת יותר קטן שלא ממש משנה לי, הT61 הוא סוס עבודה מעולה ואמין אך יותר כבד ופחות חדשני. יש איזה הארות בנושא אני צריכה את המחשב לנסיעות, עבודה לא כבדה מבחינה מיחשובית. תודה מראש

YossXP

New member
מה כוונתך ב"פחות חדשני" ?

אשמח לשמוע ולהגיב..

eliel11

New member
מחשב קל למטרות של עבודה

לא כבדה מיחשובית... אז למה T61? עדיף X61. הרגע ישבתי בבית קפה עם אחד כזה משהו כמו שעה (לא שלי. לצערי) ותשמעי. זה פשוט כיף. מחשב מדהים פשוט מרגישים את האיכות. לדעתי המחשב בטוב ביותר בתחום האולטרה לייט.

shai9121

New member
לדעתי שווה לחכות ל XPS 1330

יש לו מפרט חבל"ז באמת מהחזקים ביותר שיש הוא גם מאד מאד מעוצב ומיוחד באמת שווה לחכות ולראות מה מגיע אני כמוך בשלב ההכרעה ועכשיו נכנס השחקן הזה וכמו כן אני לא ממש יודע מתי יגיע הסידרה של V200 של לנובו אבל גם הם מצעים מפרט חזק מאד. בקיצור אני חשבתי לסחוב עוד קצת עם הנייד הישן ולחכות לחדשים שיגיעו ואני מושך יותר לכיוון של הדל ניראה טוב ובאמת מציע הרבה

LiranTheWizard

New member
אני גם עבדתי על ה-X61 ב-BigBox

כאשר הייתי שם. תענוג לעבוד איתו. זה איכות! לעומת מחשבים אחרים שראיתי שם. אבל מה? יש לו רק כדור עקיבה בלי משטח מגע ואני מה לעשות, מנווט הרבה יותר טוב עם משטח מגע. תמיד אפשר לחבר עכבר חיצוני אבל למה לא להוסיף גם משטח מגע? לדעתי, מבחינה הנדסית היה מקום להוסיף.

למעלה