איזה כאב ראש

yuval charash

New member
איזה כאב ראש

היום התעוררתי עם כאב ראש , בקושי גררתי את עצמי מהמיטה למקלחת... תחושה של יום חדש יש באוויר... תחושה של התחלה חדשה...

סתם כי בא לי...../images/Emo163.gif

ככה זה, תצפה לזה, תקווה לזה- לא תקבל גורנישט . אבל אם לא תחשוב על זה, תנדה את זה, תדכא את זה, תחיה את הרגע... הרגע יבוא אלייך. * אריה , שסובל קשות הבוקר * ובוקר טוב, מה נישמע?

yuval charash

New member
גם לי

לא יושב בלילות ומחכה לה שתבוא ... אבל מתגעגע לחיבוקי לילה טובים ... למשחק עם אצבעות הרגליים.... לחיוך של אחרי...

אז קבל המלצה

כלב .... ה. חיבוקי מחמם וטוב , הרגליים תמיד יהיו באיזו תנוחה שאתה רוצה, החיוך? זה קצת קשה, אבל קישקוש בזנב בהחלט משביע רצון ואפילו מבטיח סיפוק מיידי רגעי אך לא תמידי

סימן שיש לך ראש../images/Emo88.gif

מים, הרבה מים, משהו מתוק, אולי איזה כדור... ויאללה..

בטח בטח

לא אני המלצתי לו לקחת כדור וזה בסוף לא עזר לו... אני דווקא הייתי מציע לו לסגור את המחשב כי אולי זה מה שגורם לו לכאבי ראש, לפחות ככה הוא לא יקבל " הרעלת תרופות וירטואלית" מאיזו מישהי לא מיקצועית !

yuval charash

New member
כן , ולקחתי כדור..

אבל זה לא עובר... מתפוצץ לי הראש.. ומתחיל להיות לי קר..וצמרמורות... נראה לי שאני מפתח שפעת...

ד נ י ת3

New member
איך אני שונאת להיות חולה.

צמרמורות, קור - נשמע רע. לך לישון. תתכסה בפוך הכי עבה. תקום מחר בבוקר ותרגיש יותר טוב. (אבל מה שלא תעשה אל תשתה ויסקי - מניסיון.. הפעם האחרונה שהייתי חולה, כדי לא ללכת לרופא שתיתי ויסקי - זה עשה לי עוד יותר רע).

yuval charash

New member
הלוואי ויכלתי

אני "תקוע" בעבודה... לא מאשרים לי לצאת כיוון שאני ראש-צוות פה..(והם ילכו הביתה מיד כשאלך..)... צריך את הכסף , עכשיו זה חורף ... כל שקל חשוב... וחוץ מזה , מי תטפל בי ? מה אשכב בודד ועצוב בבית ?

למעלה