איזה כאבים

מצב
הנושא נעול.
איזה כאבים

איזה כאבים
להזריק לבטן, הזרקתי בשעה 19:30 ועד עכשיו פשוט כואב לי המקום. זה אמור לכאוב ככה? בהריון הקודם הזרקתי בטוסיק והיה בכלל לא נורא.אבל עכשיו החליפו לי את סוג הזריקה והרופא אמר שצריך להזריק בבטן.

MIF2002

New member
אוף....../images/Emo10.gif

איזה כאבים
להזריק לבטן, הזרקתי בשעה 19:30 ועד עכשיו פשוט כואב לי המקום. זה אמור לכאוב ככה? בהריון הקודם הזרקתי בטוסיק והיה בכלל לא נורא.אבל עכשיו החליפו לי את סוג הזריקה והרופא אמר שצריך להזריק בבטן.
אוף....

אני חושבת שהכאב נובע יותר מן החומר המוזרק ולא מהמיקום. אין לי כל כך טיפים, חוץ ממשהו שפעם שמעתי לשים קרח על מקום הזריקה לפני ההזרקה כדי לאלחש אותו, אבל כאמור, לדעתי לא כואב לך מהזריקה אלא מהחומר.... מה שכן, מתרגלים.... מאחלת לך פחות כאבים והעיקר שהזריקות יביאו בעקבותן הריון !!

בקשר לקרח על מקום ההזרקה

אוף....

אני חושבת שהכאב נובע יותר מן החומר המוזרק ולא מהמיקום. אין לי כל כך טיפים, חוץ ממשהו שפעם שמעתי לשים קרח על מקום הזריקה לפני ההזרקה כדי לאלחש אותו, אבל כאמור, לדעתי לא כואב לך מהזריקה אלא מהחומר.... מה שכן, מתרגלים.... מאחלת לך פחות כאבים והעיקר שהזריקות יביאו בעקבותן הריון !!
בקשר לקרח על מקום ההזרקה
אני שמעתי שזה לא ממש מומלץ בגלל התפשטות החומר. כששמים חומר מאלחש או קרח- החומר לא כל כך מתפזר טוב. כך שמעתי. לא ניסיתי שיטות כאלה. שמעתי שצריך להזריק בבת אחת אבל אני גם לא מסוגלת. אני מזריקה לאט לאט כי אני נורא פוחדת מהכנסת המחט ועושה זאת בהדרגתיות- למרות ששמעתי את שתי הדעות- שצריך להכניס את המחט בבת אחת והאחות בקופ"ח אמרה לי שזה לא חשוב כי "זה לא קליעה למטרה". תרגעי ואולי זה יעזור לך- אני יודעת מנסיון שזה קשור לעניין. כשלחוצים נורא זה קשה וכואב יותר כל הסיפור. בהצלחה ובשורות טובות!!!!

לא חייבים בבטן

איזה כאבים
לא חייבים בבטן
אם זו זריקה להזרקה תת עורית אפשר גם בירך וגם ביד, גם לי מאוד כואב בבטן
אבל בירך כמעט בכלל לא כואב (תלוי בחומר). משהו מעודד בקשר לכאבים אמא שלי תמיד אמרה שבשיל להיות יפה צריך לסבול אז אולי בסוף נהייה ממש ממש יפות. בהצלחה

מצב
הנושא נעול.
למעלה