איזה יפה תואר הוא!!!!

haidip

New member
איזה יפה תואר הוא!!!!

שמתי עליו תמונה פה...כדי שתראו איזה יפה תואר הוא היה... אבל בוא נסכים על זה שהוא גם היה בן אדם ממש טוב!!! We Love You Elvis Presley!!!

beautiful rose

New member
לאלביס לדעתי

היה יופי נדיר.. וקראתי מה שקרובים שלו אמרו עליו שבמציאות הוא היה אפילו יותר יותר יפה ממה שעל המסך או בתמונות..ואם היה נכנס לחדר היית מרגיש את נוכחותו לפני שהסתובבת וראית אותו... ובנוסף היה לו גם
של זהב. אני מעריצה אותו גם על היופי הפנימי והחיצוני וגם על הכשרון שלו. הוא היה כל כך מבורך...בגלל זה הוא ה-
ותמיד יהיה!

מקסים וענג שבת

כמה נחמד לי להיכנס לפורום שלאלביס ולקרוא איך שהחברה הצעירים מעריצים את דמותו של
.... אי אי אי איפה היה לי את זה ב-(58 בקושי רדין ןפטיפון חורק וכמה תקליטים שרככשתי בזיעת אפי...(הייתי בת 14)היום ...יש לי (מה אין לי)טונות חומר על ה-
יישר כוח למחברת האתר אמא בריבוע

../images/Emo9.gif אני רק שומרת על הגחלת

התודות על הקמת הפורום הזה שמורות לאחד והיחיד אמיר הידוע בכינויו בתפוז ELVIS AHARON PRESLEY והוא זה שהתחיל את הפורום, אני רק באתי בעקבותיו וכיום אני שומרת על הגחלת שתמשיך לבעור
אני שמחה לראות שכל הזמן מצטרפים אלינו עוד מעריצים ואם אתם נתקלים בעוד מעריצים תפנו אותם לפורום ויראו שיש להם כאן
חם. לכל מי שלא זוכר או לא יודע - מועדון מעריצי אלביס פרסלי הרשמי בישראל, המוכר על ידי גרייסלנד ממשיך כל הזמן לקבל חברים נוספים. הרשמה בחינם. ישנם מפגשים ומתוכננת מסיבה מדהימה לציון יום הולדת 80 לאלביס. כל מי שמעוניין/ת להצטרף למועדון, כל מה שצריך לעשות זה לשלוח לי במסר את הפרטים הבאים: שם מלא בעברית ואנגלית, כתובת מייל, כתובת למשלוח מכתבים, טלפון להתקשרות ותאריך לידה. נעים לראות שאלביס לא נשכח על ידי אלו שהכירו ואהבו אותו בצעירותם ועוד יותר נעים לראות שמי שבכלל לא נולד עוד בתקופה של אלביס וגם מעט אחרי שנפטר יודעים מי הוא היה ומה הוא עשה למען המוסיקה.

למעלה