איזה ים יפה!!

איזה ים יפה!!

הגעתי לים ב12 ככה..האמת..לא כדי לגלוש אלא סתם לנרות את הראש ולהסתכל על "תופעה" כזאת. (אני בכלל לא ברמה כדי לגלוש בים כזה..לעמוד זה שיא אצלי בינתיים [: ). בקיצור הים היה מרשים מעוד (חוף הגולשים בהרצליה) יש כאלה שנתנו בראש, פלואטים ואריאלים וכו'..ויש כאלה...מסכנים לא הצליחו לחדור פנימה.. מומלץ מאוד ללכת עכשיו לפני שהים מתבלגן לגמרי..

בטח עמדת עם כל האנשים שהיו שם...

על הטיילת של המרינה, משם אתה יכול לראות את כולם גולשים..זה באמת יפה:) אני אתמול אכלתי במרינה למעלה נפילה מגל גדול נחתתי על החרב יש לי חתך קטן בירך(למרות שלבשתי חליפה) והחרב נשברה:/

ואללה????

שמע יש מצב שראיתי אותך! גם אני הייתי בנכים וראיתי שניים עם חרב שבורה... ואללה מעניין... מתי גלשת ובן כמה אתה?

דווקא היית יעל החוף..

אין כמו לראות את הגלים באים אליך ולראות את הביצועים מול העיניים..למרות שאולי זה באמתיותר יפה מהצד אבל! ראיתי אחת..שנשבר לו הגלשן..דווקא היה לו גלשן יפה נראה לי. שעה הוא חיפש את החצי השני כשהו נשאר רק עם הזנב ביד...באסה לו.

ראיתי את זה שנשבר לו הגלשן...

נשאר לו איזה 30 ס"מ מהגלשן מאחורה כל שאר הגלשן הפך לדף נייר יענו החלק העמיד מפני מהמים..ואז הוא קורא לחבר שלו ומראה ל ומה קרה, בטח היה לו סיפור לצאת בים כזה..

למעלה