איזה ייאוש...

mickiema

New member
איזה ייאוש...

בנוסף לבעיות הטכניות בהנקה אני לא מצליחה לאזן בין תשומת הלב לילדה הגדולה (שנתיים וחצי) לבין הנקת הקטנה (6 שבועות). היום היינו בפארק ולא יכולתי ללוות את הגדולה למתקנים, להיות איתה ולשחק איתה כי ישבתי להניק (כרגיל - התפתלויות, 10 דקות הפסקה ושוב מניקים וכו...). הגדולה הסתובבה בין הילדים אבל לא ממש התחברה עם אף אחד ולכן היה לה משעמם. בתוך זמן קצר היא התחילה להציק לי ולתינוקת מה שכמובן נגמר בסופו של דבר בעזיבת הפארק. איך מאזנים בין השתיים? האם הגדולה צריכה "לשלם את מחיר" של הנקת הקטנה (במקרה שלי ההנקה ממש לא הולכת כך שאני גם עסוקה בזה הרבה זמן וגם קצרת רוח). איזה ייאוש...

It is hard in the beginning

Is this all the time. or just at this stage? Your baby is probably in his 6-week growth spurt, which means that he will want to feed very often. Once that passes, he should give you some time between feeds to be with the older child. If he is always on the breast, then you should see a yoetset hanaka IBCLC to see if he is feeding effectively. Tell me where you live and I will be happy to refer you.​

justmom

New member
תרגום: קשה בהתחלה.

האם זה ככה כל הזמן, או רק בשלב זה? סביר להניח שהתינוק שלך נמצא בקפיצת הגדילה של גיל 6 שבועות מה שאומר שהוא ירצה לינוק לעיתים קרובות מאוד. ברגע שזה יעבור הוא ייתן לך הפוגה בין ההנקות שבה תוכלי להיות עם הילדה הגדולה יותר. אם הוא צמוד לשד בלי הפסקה, כדאי שתפני ליועצת הנקה מוסמכת לראות אם הוא יונק ביעילות. אמרי לי היכן את גרה ואשמח להפנות אותך.

חלוקת תשומת הלב...

לגבי ההנקה, אני מצטרף לאסתר - קחי יועצת הנקה IBCLC כי זה שווה כל דקה (ושקל). לגבי בתך הגדולה... יש לי רק בת אחת בינתיים אז זו עצה לא מניסיון אבל לדעתי כדאי לצרף לטיולים אדם קרוב נוסף כדי לעזור... זה באמת לא מרגיש "פייר" שמישהו יצטרך לשלם את המחיר - תשומת הלב לגדולה או ההנקה לקטנה. מקווה שתמצאו סידור ושההנקה תסתדר (אצלנו זה לקח כמעט חודשיים גם בלי אחות גדולה). נשמח ללמוד מהניסיון, גונן שרון ואביב.

למעלה