איזה ייאוש

קשת 5

New member
איזה ייאוש

לא יודעת איך להתאושש. איזה דיכאון .. אני עוברת הפלה טבעית... מאיפה מוצאים כוחות נפשיים?

תלתלית20

New member
):

אני זוכרת שהבטא שלך הייתה נמוכה (והפרוגסטרון?) והרופא רצה להוסיף לך זריקות לתמיכה...הבטא פשוט ירדה וירדה מאז?
עצוב לי איתך, מאחלת לך שזו האכזבה האחרונה שלך...תני לעצמך יום אחד להתאבל אבל מחר קומי עם אנרגיות מחודשות , הטוב עוד לפניך
חיבוק גדול

קשת 5

New member
היי תלתלית

כן הבטא ירדה :( ויש עדיין דימומים.... הרופא עדכן שהמצב שאני עוברת הפלה... אני מנסה להיות חזקה. איזה ייאוש זה.. הייתה לי תקווה

יעל326

New member
חיבוק חזק

כל כך קיוויתי שזה יסתדר בשבילך! אני עוקבת כבר תקופה אחרי ההודעות שלך וממש רציתי שיהיו לך בשורות טובות! מחבקת אותך מפה ואומרת לך שזה בסדר לבכות ולהתאבל על האבדן! ולאזור כוח מחדש! מה שאנחנו עוברות כל כך קשה ולא מובן מאליו. יש לנו המון מכשולים בדרך- אבל זה רק יחזק אותנו ואין לי ספק שבעזרת ה' את תיקלטי וזה יקרה. לא להתייאש.

PAND76

New member
חיבוקים גם ממני. כוחות נפשיים יבואו בקרוב.

אל תחפשי אותם, כי מותר לך עכשיו להתעצב ולהתאבל. הכוחות הנפשיים יבואו כשהם יבואו (ולדעתי די בקרוב). מתפללת עלייך ועל כולן פה. בע"ה ידיים מלאות בקרוב.

קשת 5

New member
תודה על התמיכה

תודה בנות על החיזוקים... אני ממש שבורה אבל יודעת שבעוד כמה ימים אני יאסוף כוחות מחודשים למלחמה חדשה עד שאנצח . אסור לוותר על החלום... מאחלת לכולכן רק דברים טובים ובהצלחה !!!!! תודה על התמיכה אתן מדהימות! המוטו שלי בחיים: "אתה לא יודע עד כמה אתה חזק, עד שלהיות חזק זאת הברירה היחידה שלך"

Didi197

New member
זר לא יבין זאת ...

את הכאב על אובדן עובר לא ניתן לתאר ולהסביר , הכאב עצום וחד . הנחמה היחידה היא הזמן , שתתחזקי ותקבלי כוחות מחודשים להתחיל . ליבי איתך

למעלה