איזה יופי...

איזה יופי...

לא תאמינו , אבל השיר של מייק כיכב עכשיו גם בשידורי המונדיאל , לקראת המשחק של נבחרת צרפת נגד נבחרת טוגו , הראו כתבה על הנבחרת הצרפתית בכלל ועל אחד השחקנים הטובים שלה "זינאדין זידאן" בפרט , שאמור לפרוש בקרוב , כשברקע התנגן לו השיר "לס מואה טמה" , באותו רגע הייתי כל כך מאושר שזה קורה , לדעת שבשידור של המונדיאל שהרייטינג מן הסתם גבוה מאוד וכל עם ישראל יושב , רואה את הכתבה ושומע ברקע את מייק ברנט , ממש תענוג , כל הכבוד לאולפן של המונדיאל , עשו לנו את השבת. ובנימה שמחה זו אגיד לכולם שבת שלום ומבורך

כן...

ובתור הצעירה פה..חחח גם בערוץ הילדים השמיעו פעמיים את השיר תני לי לאהוב אותך במהלך השבוע....היה כיף ליראות שגם בתוכניות שקשורות לישראל ולא לצרפת משמיעים את השירים של מייק....
שבת שלום לכולם

laveeg

New member
../images/Emo41.gifנדב מה קורה ?../images/Emo41.gif

איך מתקדם פרויקט התרגומים ? אין לך מושג כמה אני כבר מחכה לצפות בתרגומים . גולן

אה גולן , מנישמע גבר?

אצלי פצצה , תודה לאל. מה עם הפרוייקט אתה שואל? באמת שאין לי צפי מדוייק כרגע , זה לא הולך להיות סתם משהו פשוט כזה , אני מעדיף שאם כבר יושבים ועושים עבודה אז עדיף להשקיע עוד מאמץ על מנת שיהיה משהו טוב. אם הייתי מעדיף לא להתאמץ עוד , אז כבר עכשיו יש לי 15 קליפים שכבר מוכנים סופית עם התרגום והייתי שם אותם על דיסק וזהו. אבל לאט לאט , עוד ועוד מאמץ , אבל בסוף זה יהיה משהו מאוד יפה לדעתי. שווה להמתין. שבת שלום אח צ'לי

Dis Lui

New member
נכון ../images/Emo13.gif Break A Leg ולא במובן של

העברית...חחחחחחחחחח... אחלה בן אדם אתה, כל הכבוד לך
היידי

M i k e s F a n

New member
כשאתה אומר לישראלים "צרפת"-../images/Emo34.gif

מייק ברנט- "לס מואה טמה" זה הדבר הראשון שעולה בראשם. וזה טוב מאוד
אבל באמת שזו לא פעם ראשונה שמשמיעים את מייק בערוצי הספורט..

M i k e s F a n

New member
חחח כן ../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

אני מוסיפה אותו להודעות רק בגלל שזה צבעוני ויפה

למעלה