איזה יופי

1uLtRaSoNiC1

New member
מה הקשר? אתם צריכים דחוף ללמוד

לעשות את ההבדל בין סקילז וכישרון לעומת דברים מסביב כמו עיתונות ופרסום...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo194.gif

WTF?! מה הוא חש הטנבל הזה כיאלו מה הוא
גס רוח

parnar

New member
אני כבר התרגלתי לזה

שיפסיק לדבר על אחרים ושידבר על עצמו...

זה באמת לא משנה

איזה מוזיקה הוא עושה בעצמו.... גם אם הוא היה הראפר הכי טוב בעולם זה לא נותן לו את הזכות להגיד כאלה דברים על שאנן...

בוא'נה אתם לוקחים קשה...

אז לטעמו שאנן לא המבצע הכי טוב בעולם בואו נבכה זכותו להביע את דעתו אתם אוהבים את שאנן - פאנןןןן, צאו מזה הכתבה הזאת אני מוכנה לשים כסף ש60% ממנה מסולפת והעיתונות רוצה להשיג את הרעש הזה שאתם עושים וריבים ותככים כאלה שזה טוב לפרסום. תלמדו להתעלם מדברים כי העיתונות שיקרית, אתם לא יודעים כמה פעמים גיליתי את זה על בשרי. babylon fallllllllllllll

y a n i v 17

New member
../images/Emo45.gifמסכים איתך!!!

כמו שכתבתי ב"מוזיקה שחורה" פשוט תסתכלו על כל הכתבה..נכון הוא אמר ששאנן לא יודע לרפרפ..אבל באותה נשימה(כמדומני) הוא אמר שהוא כותב מוכשר מאוד...נכון הוא אמר שהוא לא ניראה טוב..אבל הוא גם אמר שהאלבום החדש של הדג מעולה... הוא הביע מה הוא חושב על הדג בכתב עט..הדג הביעו מה הם חושבים עליו בטראק(יצא לי חרוז=])-"תרגיע"-ללא יודעים על מה אני מדבר... ובכללי-זה בעיקר העיתונות...כמו שניכתב ב"מוזיקה שחורה"-הכתב שאל תשאלה הזאת כי הוא פשוט ידע שזאת תהיה התגובה...הוא ככל הניראה לא קיבל מה שהוא רצה...אבל בכל זאת הכותרת המשנית היתה שסאב נגד הדג נחש..ולא שהוא דווקא חושב שהאלבום שלהם דפוק... ועוד דבר-אל תהיו מושפעים...זה שסאבלימינל והדג בסיכסוך כלשהו זה לא אומר שהחברה שאוהבים את המוזיקה של הדג נחש לא יכולים לשמוע את סאב ולהפך..ולא אומר שאם אני "מעריץ" את הדג נחש אז זהו סאבלימינל חרא ראפר..הנה אני ..אני מודה שלמוזיקה של סאב אני יותר מתחבר,אבל בכל זאת-לגעתי האלבום החדש של הדג מעולה!(וכן..יותר בגלל ששאנן פחות באלבום הזה..פשוט לא אהבתי את הריפרופ שלו-ולא..לא בגלל שגם סאב לא אוהב) ואתם מוזמנים להגיב בפורום מוזיקה שחורה בנושא שהמנהל שלכם פתח... והכל מאהבה=]

Funky Giraffe

New member
מיכלי

יהודה שוחט הוא כתב שאף פעם לא מסלף שום מילה... מנסיון נ.ב. זה אותו הכתב שעשה את הכתבת שער על הדגנה לפני שבוע במעריב לנוער וזה אותו כתב שעשה כתבה שחשפה לאותו עיתון ב3 עמודים את הטרופרז שהעלתי לפה לא מזמן

y a n i v 17

New member
אבל בכל זאת...

מה שהוא ציטט בגדולל זה "הבעיה היחידה שלי זה שאנן...לא נשמע טוב ואין לו הג'נדה" ואפשר לראות את זה בתמונה המצורפת...פשוט עוד כתב ככל הכתבים-רוצים שעוד אחד ייקרא את הכתבה...ואחד שלא קרה את כל הכתתבה מה הוא בעצם זוכר?מה שצוטט בגדול..

מזה קשור?!

הוא כתב וכמו כל הכתבים הוא רוצה שהכתבה שלו תעורר סערה עידו מותק צא מבועת התמימות חצי ממה שכתוב שם זה שקרים לא שאני מבינה מה הבעייה שלכם, זאת דעתו וזהו כמו שיש אנשים פה שחושבים שסאב הוא ראפר גרוע יש כאלה שחושבים ששאנן הוא ראפר גרוע ולהגיד לך את האמת, אתה יודע כמה היה לי קשה להתרגל לפלואו ולהגשה של שאנן בסופו של דבר למדתי לאהוב כי זה מיוחד ולא דומה לדברים אחרים זה מה שמייחד את הדגים.

Funky Giraffe

New member
זה מה שמייחד את הדגים -בשבילך-

עבורי, אם מתן גוב ארי / ספי ציזלינג / אבישי כהן / חצוצרן Fאנקי טוב אחר היה מנגן היום לפחות בהופעות של הדגנחש, אני אומר לך שאני פשוט הייתי מכתיר אותם ללהקה הכי טובה שהייתה אי פעם בארץ... למרות שגם כרגע הם בערך במעמד הזה בשבילי

Funky Giraffe

New member
ועוד מיכלי קטן-

שימי לב מה כתבת "אז לטעמו שאנן לא המבצע הכי טוב בעולם " יש הבדל ענק בין לא הכי טוב בעולם ל"הכי גרוע ששמעתי בימי חיי"

מה הביג דיל?

מה אתה נפגע אישית? נגיד ומה שכתוב שם זה מילה במילה ממה שהוא אמר... SO? אתה אוהב אותו? כיף לך לשמוע אותו? לך על זה!!! כמו שלך יש טעם אישי גם לו יש, זה שהוא מפורסם זה לא פוסל את זה שיש לו דעות ודברים שהוא אוהב ולא אוהב. לא רואה פה סיבה מספיק גדולה לשבת ולהתבכיין על מה סאבלימינל "הזבל" אמר על שאנן. תינוקי לטעמי. ו... לפי מה שקראתי במוזיקה שחורה, הבנתי שלדגים לא חסר צד בלכלוכים ככה שאני לא מרימה גבה על היציאה שלו (אם היא נכונה) המחנה סאבלימינל נגד מחנה הדג נחש מיותר יש מקום לכולם וכמו שכבר כתבתי לכם כאן: תנו למוזיקה כבוד

Funky Giraffe

New member
אבל זה הכי עצוב

אני נוטר לו יותר מדי טינה גם על האלבום, כל הכעס הזה נראה לי זה גם שלקחתי יותר מדי קשה את זה שהוא בזבז את עצמו הבזבוז הכי גדול על כזה אלבום מבולגן (הדבר האחרון שאפשר לומר על האלבום הזה זה שהוא מיקשה אחת, גיוון זה טוב - אבל זו אסופת שירים סולסיקית מצוייה, פשוטה כמשמעה) ולא ט-עים עם 4-5 שירים חזקים...

מה זה קשור עכשיו?

אתה מחרפן אותי!!!!!!!!!!!!!!! מה הקשר בין מה שהוא אמר לאלבום שהוא הוציא? זכותך לא לאהוב - היום קניתי עוד לא שמעתי יש מצב שגם אני לא יאהב אז?!? זה ממש לא צריך לעניין אותך התבטאויות בעיתונות, מוזיקה זה מה שמעניין ות'כלס העיתונות הורסת את המוזיקה וחבל!! תשמע ת'מוזיקה עיתונים תזרוק לפח.

y a n i v 17

New member
תן לי לתקן אותך-

הוא לא אמר"הכי גרוע ששמעתי בימי חיי" הוא אמר "הוא אחד המבצעים הגרועים שאני מכיר" זו דעתו...אני בטוח שהוא לא התכוון גם לילד בן 5 שמרפרפ..אלא לאלו שבתודעה הציבורית..

למעלה