איזה יופי!

ריקי112

New member
איזה יופי!

וכמה טוב שמצאתי את הפורום באקראי, לא חלמתי בכלל שיש מקום שיכול בדיוק, אבל בדיוק להיות מה שחיפשתי מבלי לדעת אפילו. והנה אני, נאבקת לי לבד זמן ארוך כל כך, כמו טמבלית, לא בודקת פורומים בגלל דעות קדומות (שלי, שלי!!!). תודה, אנשים. חייבת לצאת לעבודה כרגע, מחכים לי 2 דברים טובים כשאחזור: - חוזה משפטי 6 עמ' לתרגום - עיון כיפי בפורום זה. ולעניין שבגללו בכלל מצאתי את האתר: מחפשת תעריפים עדכניים לחיוב מוטבים שהינם end users כלומר לא משרדי תרגום אלא הנהנים עצמם. בסיס של 250 מילים, שפות מקור ויעד: עברית, אנגלית, ספרדית, איטלקית, צרפתית. אודה לכולכם על כיוונים, אם לא מספרים מקורבים. מצדי, אשמח כמובן לעזור וכן לשתף באתרי תרגום שגיליתי בעצמי (ובטח אגלה, תוך כדי עיון עתידי, שאתם כבר מכירים).

ברוכה הבאה, ריקי ../images/Emo140.gif

אני יודעת בדיוק איך את מרגישה, ויכולה רק לספר לך שהגעת לפורום הכי נעים ברשת., אבל את בטח כבר תראי בעצמך.
מקווה שתהני עמנו,

יוצא חוצץ!

אמנם הפורום הזה מאוד מאוד מאוד נעים, אבל לא הכי - יש עוד שאינם פחותים ממנו. אני מוכן להסכים שהוא אחד מהפורומים הכי כיפיים שיש. וברוכה הבאה ריקי. אוסף שפות מרשים מאוד פרסת לפנינו: מתאים גם לפורום אספנות...

Fanja

New member
../images/Emo13.gif צא חוצץ אבל לא בחוצה ../images/Emo6.gif וריקי

אני ממליצה לבקר גם בפורום האספנות של אבא .. שם יש אפילו מפגשים! אלדד
?

אפשר לעשות מפגש פורום

שכל אחד יקבל דף עם טקסט באיזו שפה שהוא לא מכיר, וכולם ירוצו מאחד לשני לקבל עזרה, והראשון שיפתור ויתרגם נכון יצטרך לקנות לכולם משהו לשתות. ואפשר גם לא.

Eldad S

New member
../images/Emo6.gif

זה מצריך הרבה הכנה מראש. מעורר את השאלה כמה שפות בסך הכול יהיו אצל כולנו, במפגש שכזה. בקרוב נתחיל לעבוד על ארגון המפגש.

אל תתחילי!

גם אם היו לי כאן מספיק כלבים וכל הציוד - היית עולה על הדבר הזה, שזז מהר כמו שמונה כלבים שיודעים לרוץ? נדמה לי שהמילה הנכונה והעכשווית היא "מסופקני".

ריקי112

New member
רעיון מקסים

אבל תנו דף מאתגר, כזה שיש בו נפש, לא יבשושי כמו מסמכים החוזים / רפואה / מחקרה / מדע, תקנים וכו' (השיא ה
אישי שלי עד כה: עריכה בפוטושופ למען חידוד המסר של תמונות תקריב ממחקר גידול תאים סרטניים בגוף עכברים). לא חייב להיות דווקא שירה, אבל משהו מאתגר מבחינת העברת רעיונות קצת פחות גשמיים בין השפות. לגבי לקנות משהו לשתות, יש לי בעיה קלה, אני בגליל. CHEERS וירטואלי - ברצון ובשמחה.

ריקי112

New member
שכחתי

ולהמחשת אתגר: תחילה רגשו הכפרים (ע.עוז). זוכרת שהמשפט דוסקס מבחינת איך מעבירים מסר רזה מחד ופורה מאידך לאנגלית, ברוח מתאימה. פתרונות?

Fanja

New member
אוי וי, אני לא באה! מאתגר,אבל רוצים

להינות , לנפוש - יעני, לתת לנפש לנוח - להינות מההיכרות זה עם זה , אולי כל אחד יכתוב משהו על עצמו דווקא. נניח, משהו שעוד לא יודעים בפורום ( תגיד,אבא של, אחרי שהתגלו האוספים, הבישול והמזחלות - יש עוד שלדים ?) או שלכל אחד יהיה קטע מתוך אותו ספור ואחרי התרגום צריך גם לפתור את התצריף, או .... רגע! איפה זה יהיה, אם צריך מקום ל ר ו ץ ???

אחד האוספים הוא אוסף שלדים.

כן, אם תנסי להזכר אז היה איזה עניין עם מוסיקה, ויש עוד כמה. אבל אם אגלה, תלך ההפתעה. את יודעת מה, אשמח לבוא למפגש. יש כמה אנשים כאן שאשמח לראות "על באמת", ולשתות אתם כוס תה. אני כבר מתנדב להביא עוגיות (קנויות, לא לפתח שום ציפיה.)

Fanja

New member
מה פיתום -עוגיות זה לרעמסס

ביום חורפי כמו הימים האחרונים , לא תגיע בלי נזיד!

יש לי סיר מספיק גדול להכין לכולם

טשולנט. אבל אז זה יהיה צריך להיות בשבת, ומי ששומר שבס (הטיפו שלך, לא שלי) לא יוכל לבוא. הבה נישאר עם עוגיות ותה.

Fanja

New member
הכוונה: מפגש פוטנציאלי לא-וירטואלי

יש דרכי גישה מהגליל

למעלה