איזה יופי..

gala21

New member
איזה יופי..

אוי איזה מזל היה לי.. בסוף התוכנית של לונדון-קירשנבוים היתה הופעה באולפן של סניה קרוייטר. איזה אמן בחסד.. הוא הופיע עם הלהקה שלו וסיפר שהם בעיצומו של "תור" באירופה . הוא הופיע בקטע שנשמע קצת כמו "סודניה" \( אבל עם כינור-גיטרה במקום עוד..) היה מקסים . הוא מחר מופיע עם הלהקה במרכז ענב . זהו . ערב טוב לכולם .

ezraz

New member
ראיתי ראיתי...

איזה יופי של קטע. בדיוק אמרתי למישהי כאן שהקטע הזה יכול היה להיות חלק ממהופעה של עמיר. הבחור ע נ ק! אני מקווה שבקרוב מאוד יהיה לי את הדיסק שלו. מה שלום גבי?

gala21

New member
מקסים..

אהבתי שהוא השתמש במילה "פיוז'ן" ..זאת התערובת הזו של הסגנונות המשלבת מזרח ומערב. קוראים לדיסק ALL IN ONE נכון? ואני מאד מקווה שתשיג אותו.. גבי עדיין עם חום. לא מפסיקה לדבר. היא אומרת אמא \אבא משהו כמו 5 פעמים בדקה. החום מג'נן אותה מסכנה. הסנייה הזה נראה מוסיקאי ברמה גבוהה כנראה שהוא עולה הרבה..

ezraz

New member
עולה הרבה?

בשביל המחיר שאנחנו משלמים על כרטיס להופעה ההפקה יכולה להרשות לעצמה להביא אותו. בוודאי שאשיג את הדיסק. את יודעת שיש לי את כל השבת לקניות... אני אמצא אותו גם אם אצטרך לנסוע במיוחד עד אילת...

gala21

New member
אז מה אתה אומר ..

קמצנים הם שם? אני מוכנה לשלם כפול רק שיביאו נגנים ברמה . ( איפה ויקטור וייצמן??? - שלא יגידו שהוא עולה מיליונים ) ככה זה בטכנולוגיה .. יש מחשב . קיבי.. טוב נעזוב את זה . אני באמת שמעתי שיש את הדיסק הזה באילת .תנסה.

ezraz

New member
ויקטור היה בקהל הזאפה

דיברנו עם נדב וביקשנו שיעלו אותו. הוא אמר שזה בלתי אפשרי. המחשב הרס לנו חלק מהכיף של ההופעה. אני אנסה שם. מה את אומרת, לחבר את השאלה הבאה? לא נראה לי שיש כאן קהל, מה שאומר שאת תהיי מחוייבת לתת תשובה!

gala21

New member
אם הפרס הוא הקדשה של

געגועים לדימיון בזאפה הבא. אז תרביץ.

ezraz

New member
הנה השאלה

באחד מסיבובי ההופעות הקודמים, בהופעה ששודרה ברדיו, ישב בקהל מישהו מבני משפחתו של עמיר. בתחילתו של שיר מסויים עמיר פנה אליו לשאול את דעתו. מי האיש? איזה הופעה? בתחילתו של איזה שיר? כִּיף זה? יאללה רוצי לדיסקים. אגב זו שאלה מוגבלת בזמן. חצי שעה מעכשיו. כלומר עד 10:55.

gala21

New member
אותו מקום ..

נדמה לי אבא שלו .על השיר אני לא סגורה אולי רק את או מורה לחיים אין לי את הדיסקים הם באוטו.

ezraz

New member
תשובה חלקית ולכן הפרס חלקי

הוא יקדיש לך לך את געגועים. בלי הדמיון... אותו מקום - נכון. אבא שלו- נכון. השיר הוא יש לי חלום. כל הכבוד. מוכנה לשאלה נוספת?

ezraz

New member
שוב מההופעות

באחת ההופעות ציין עמיר את שמה של עיר מגוריו של אחד הנגנים. מיהו הנגן? על מה ניגן? ומהי עיר מגוריו?

gala21

New member
עוד פעם תשובה חלקית..

תנו לו בכפיים הוא רמלאי.. נדמה לי טל פורר על הקלידים אולי סודניה?

ezraz

New member
אני חייב להשתפר... כל הכבוד

אכן טל פורר על הקלידים. "תנו לו כפיים הוא רמלאי". השיר הוא שלכת.

ezraz

New member
אני מודה שאני לא בקיא בעבר של אבי

אבל אם אינני טועה, רוקפור. מה דעתך?

gala21

New member
ובכן..

דעתי שלילית..( מאיפה בא לך רוקפר??) שמעת על להקת "סהרה"?

ezraz

New member
שאלי אותי על עמיר לא על אבי

בבודאי ששמעתי על סהרה. שמעון בוסקילה הגיע מסהרה, לא?

למעלה